Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Canın çok yanıyor dimi? Onu unutamıyosun da. Onla da olmuyor onsuz da olmuyor.
bak güzel kardeşim seni bırakmış gitmiş bir kız için bu kadar kendini yıpratma. Her insan yaşıyor böyle durumlar. Bende yaşadım, biliyorum cok canın yanıyor aklından çıkmıyor. Ama o kız mutlu olamaz emin ol. Mutlu olsa da vicdan azabı ceker. ilerde cok pişman da olucaktır. Sıkma bu kadar canını. Aklından cıkmıyodur ama başka şeylerle kafanı meşgul etmeye çalış. Üzülme bu kadar değmiyor. İlerde sende başkasına aşık olucaksın sende mutlu olucaksın. O zaman seni terkeden kız gelecek üzgünüm bilmem ne dicek ama umrunda bile olmıcak...
Seni başkası için terkeden birisi, ya da ayrılıktan sora hemen başka biriyle birlikte olan insanlardan daha hayır gelmez. Bunun adı şerefsizliktir. İnşallah sende kısa sürede kendini toparlarsın canım kardeşim..1218 Yorumla- +1 yıl
KARDEŞ BANA DUAMSIN DERKEN ANNEMLE TANIŞMAK İSTERKEN HELE Kİ 3 YIL AYNI EVDE KALDIGIM BANA NAZAR BONCUGUM DİYEN İNSANA OKADAR İNANDIM Kİ ÖYLE BİR YÜREĞİMİ YAKTI Kİ. BENİ BENDEN COK SEVİYOR GİBİ DAVRANDI BENSİZ UYUYAMAZDI BE GÜZEL KARDEŞİM ŞİMDİ NOLUYOR HER UYANDIĞIMDA YASITGIM ISLAK DİYORUM Kİ ULAN UNUTTUM 3.5 AY GEÇTİ BAK ALİCAN ACIMIYOR ESKİSİ GİBİ DİYORUM SONRA RÜYAMA GİRİYOR ÖYLE BİR SARILIYOR Kİ UYANMAK İSTEMİYORSUN ONUN ZEHRİ DAMARLARIMDA DOLAŞIYOR YAPTIGI HATALAR AMA HALA SEVİYORUM.. UMARIM ODA ÇOK SEVER AMA SEVİLMEZ, ONUNDA YÜREĞİ YANSIN BEN GİBİ Kİ BENİ ANLASIN.
- +1 yıl
İNŞALLAH BE KARDEŞ CIKAR KARŞINA VAR SEVEN INSAN COK , PSKOLOJİMİ BOZDU DÜZENİMİ BOZDU HALA KÖTÜ BEDDUA EDEMİYORUM ARKASINDAN CUNKU COK EMEGİ VAR ÜSTÜMDE. AŞIRI EMEGİ VAR BAŞINA KÖTÜ BİŞEY GELSİN İSTEMEM ÜZÜLSÜN İSTEMEM.. SADECE YAŞATTIGNI YAŞASIN.. YARI YOLDA KALSIN NASIL BİR DUYGU ANLASIN. YOK AMA OLMAZ KAZANAN HEP O COCUK OLUR BENIM KADAR COK SEVMEYEN O COCUK OLUR
- +1 yıl
Bana dönmüştü geri, Ama ben kabul etmedim.
Başkasıyla olup olup dönücek birde yüzsüz gibi, Kabul mü edicem. Canım cok yandı ama kabul etmedim.
Şimdi birisinden hoslanyorum o kısıylede bir hafta önce falan ayrıldık hayla seviyorum ama bana sogudugunu söyledi, bende ona sinir olduğum için bende senden sogudum sana karsı hiçbirşey hissetmiyorum artık dedim. Aslında hayla seviyorum ama kafam cok karışık.
Yani demek istediğim başkasını sevebiliyor insan.
Bende iki sene falan kimseyle olmadım kımseyı sevemedim ama sonra sevdim. Sevince seviyor insan, alışıyor yokluguna. - +1 yıl
Harika bir yazi
En İyi Cevaplar
+1 yılOlmaz olamaz illa ki çeker acısını başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulur mu
36 Yorumla- +1 yıl
Yanına kalmaz rahat ol sen
- +1 yıl
hayırlısı
Benim gibi yaşıyorsun kardeşim bende bilmiyorum cevabını
00 Yorumla
Allah var kardeş, inş hak yerini bulur :)
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hevesi BASKASINDA OLANIN NEFESİ olunmaz, kaybeden gidendir bunu unutmayın, nedenmi,, belki başkasını bulur ayrılır ve yine bulur, ama asla mutlu olamiyacaktir, çünkü sizin gibi seveni hicbirzaman olmuyacak, ve kendi pisliginde bogularak yasam mücadelesi verecektir bunu unutmayın, sevenin bedduası peygamber duası gibi etkilidir, başlarda seni sevi-yorum diyen giden, zaten serefsizdir,,, kadın ya da erkek farketmez gidene güle güle
80 Yorumla
+1 yılValla kardesim oluyor ask heyacan evlilik olusa hic pisman olmuyor 12 yillik iliskim 3 ayda bitti ruh esimdi baska ile gitti ve bitti 20 gundur sildi beni duydumki 3 aydir baska birisiyle gorusuxormus aileler Bill e devrede evlenecek gozumun icine baka baka yatti bunu insNin ihtiyaci bittimi durum bu kHir oldum yapcak birsey yok 12 yilin hatrina Allah mesut etsin demekten baska 10 gunde 10 kilo verdim
10 Yorumla
+1 yılbaşkasını mutsuz edip bir başkasıyla mutlu olmak elbet bir yerden çıkar acısı
31 Yorumla
+1 yılBilmiyorum 😐 sırf iyi hisset diye de evet diyemem olabilir
01 Yorumlaolabilir... hatta olur
bir baskasi icin terk edilen sevgili zaten sevilmemistir15 YorumlaOlmaz elbet bir karşılığı olur. Aynı şeyleri kendiside yaşar.
05 Yorumla- +1 yıl
inşallah ya hayatında kımseyle uyumamış 3 yıl aynı evde karı koca gibi kalmamış kimsenın ailesi ona benm ailem kadar sıcak davranmamış kimse benımle onun gezdigi kadar şehir şehir gezmemiştir bir sevgili olarak. 3 yıl sonra üniv bitiyor tüm emeklerime o konuyor. temiz kalpli kardesim dua et benim için
Gizli Üye(25-29)+1 yılPişman olur mu olur tabi. Yeni bulduğu kişide eski sevgilisini arar hep ondaki ilgi alakayi bekler ama. bulamaz sonucunda da genelde geri donerler
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGeri donse kabul edicekmisin
+1 yıloyle bir oluyolar ki
12 Yorumla- +1 yıl
ya :/
olabilir, olmayadabilir.
11 Yorumla
+1 yılBıraktığı sevgilisine bağlı..
15 Yorumla- +1 yıl
3 yıl aynı evde yaşadık ailemle tanıştırdım duamsın demişti bana hiç bir hatam yok bırakma sebebi eskiden sevdigi cocugu görmüş memleketine gidince onu görünce dayanamamış. sırf onun için terk etti yani vebalini ödeyemem , kendıme yapılmasını istemedigim birşeyi sana yaptım dedi inşallah anlar be kardeş
- +1 yıl
O kesin çeker merak etme
- +1 yıl
Salla ya, öyle birinden hayır gelmez ne hali varsa görsün
+1 yılInsAllah olmaz. . Kimsenin ahi yanına kâr kalmaz...
15 Yorumla- +1 yıl
Aynı evde mi kaldınız zina da yapmışsınızdir siz?
- +1 yıl
Yanina kar kalmaz inş. Senin yaşadığını yaşasın da görsün
+1 yılayy one pis bir kavimdir
11 Yorumla
+1 yılacaba geri döndü mü pişman oldu mu merak ettim kardeşim? çünkü benimde 3 yıllık ilişkimizi bitirip 2 gün sonra en yakın arkadaşıyla sevgili oldu
00 YorumlaYok kardeşim 10 yıllık iliskim vardı askere geldim 2ay oldu ayrıldı bn le beraber kn bir başkasına zamn vermiş pişman olmuyor mutlu oluyor
11 Yorumla
+1 yıl1 yıldan fazla geçmiş üzerinden merak ediyorum pişman oldu mu?
00 YorumlaBelli olmaz. Mutluda olabilir.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı. hayır yuva yikAnin yuvasi olmZ misali
04 Yorumla- +1 yıl
Benim de bir yıla yakın ilişkim vardı ilk sevgilisiydim. Cocukluk aşkına gitti kardeş. Mutlu olur mu olsun. Kader bu işte elinde değil. Allah daha iyisini verecektir ümidini yitirme
bence çoğu pişman olmaz.
19 Yorumla
+1 yılOnu da bir gün başkası icin terkederler ;)
013 Yorumla- +1 yıl
düzen böyle
- +1 yıl
Bugün kazanır yarın kazanır ki o kızla birlikte olmasi kazandigi anlamina gelmez oyle insanlar insani rezil eder
- +1 yıl
vicdan bu degilki
- +1 yıl
Bunu yapan bir insanda vicdan var mı yok mu diye aramicaksin karakter aricaksin yok iste karakter sifir icinde varmis demek ki diceksin anladinmi bunun bir aciklamasi olamaz cunku polyanna olmaya gerej yok
- +1 yıl
Yeniden sevgili arayisina girme derim biraz kendini toparla cunku saglikli olmaz Şu an biriyle birlikteligin. Arkadaslarinla ailenle takil onu sevmedigini dusun eglenmene bak
- +1 yıl
aynen
+1 yılBeş paralı insanlar terk ederse... Kabul görmez
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. AT GİBİ GİDEN İT GIBI DÖNER.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zaman geçmiş aynı durumdayım görürsen ne olur cvp ver durum ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo karaktersizlere bişey olmaz ve hep karsı tarafı suclarlar arsız oldukları ıcın
00 Yorumla
+1 yılAncak yalniz kalinca olabilirrrr
015 Yorumla- +1 yıl
Sen de baskasyla konus gorus. baskasini sev. ozmn kesin doner. iki kere yasadim ben😊
- +1 yıl
Biri beni yillarca surundurdu. ayrildi gtti. sonra dondu. dersini verdim istemedim. hala da ulasmaya Çalışır. dgeriyle kisa sürmüştü. uzak dye istemedi. baska sevgli buldu. nekdr istdysem istemedi.6ay snra geldi aradi cok istedi. ben bskasini sevmistim
- +1 yıl
Bskasi icin vazgeçtiyse karaktersz iste sevme yazik sana daha cokkk seversin
- +1 yıl
İstersen donersin de ben hic donmek istemedim cunku hep daha cok sevdim ve öncekini unuttum
- +1 yıl
Ama bir baskasi icin dgerini hc brakmadim o kiz karakterszmis
- +1 yıl
Sen hc aradin mi yazdin mi ona
- +1 yıl
Evet ustune gdnce daha kotu oluyor. hala sevgililer mi acaba. ogrenebilir misin
- +1 yıl
sevgililier birtek instegramı var dier hesapları donuk kullanmıyor ben ulaşmayım diye cok cabaladım demiştim ya ondan instegramda ''sesinde aşk var bir ben duyuyorum'' yazıyor cocugun kinde hiç birşey yazmıyor. cocuk bide başka birini seviyor biliyorum. konuşmuştum tartışmıştık napim yanlız mı kalim dedi..
- +1 yıl
Ay sevglisi de onun gbi karakterszmis. Allah askina gt baskasini sev. o kizdan bsy cikmaz
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Bizi de o sebepten terkettiler
01 Yorumlayok ahi elbet tutuyor
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Keşke olmasa ama olan oluyor
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet
11 Yorumla Kimse kimsenin yerini tutumuyor malesef
01 YorumlaBelli olmaz
01 Yorumla
+1 yılBir baskasi kim
01 Yorumla- +1 yıl
3 yıl cıktıgım kız. aynı evde kaldım 3 yıl boyunca duamsın derdi nazar boncugum derdi severdi evlilik hayalı kurardık. bir baskası dedigim kisi de eskiden 3 yıl önce sevdigi cocukmuş onu görünce dayanamamış vebalını ödeyemem dedı kendıme yapılmasını istemdigim seyi sana yaptım dedi hak mı bu sence ya hiç mi pisman olmaz ne kadar sevdigimi cok iyi biliyor beni senın kadar sahiplenen erkek görmedim demişti
Olur
024 Yorumla- +1 yıl
bak ben 3 yılımı verdım bana duamsın dıordu bensiz uyuyamıyordu aynı evde kaldık aynı ekmegi böldük üniv hayatı boyunca ailemle tanıstırdım.. nazar boncuugm felan filan diyordu evlenme hayalı kuruyordu benmle sonra istanbula gitti aradan 4 ay geçti eskiden sevdigi cocugu görmüş o ara biraz aramız limon du. cocuga gönlü kaymıs vebalini ödeyemem diyor kendime yapılmasını istemedigiim birseyi yaptım diyor bide
- +1 yıl
bende memnun oldum be kardesim. bak diceksin belki bu cocugunda hatası vardır ondan gitmiştir kardesim hatam yok ya hatam olsa bile başkası için 3 yıl silinirmi ama allah yaşattıgnı yaşatır. beddua bile edemiyorum o kadar emegi cok ki üstümde o kadar sevgisini hissettirdi ki... sonra böyle oldu işte
Mutlu olmaz
05 Yorumla- +1 yıl
zor kardesim nasıl helal edim cok emegi var bir cok emegi var üstümde ama benm hayalımı bızım hayalımızı başkasıyla yaşıyor verdigi sözleri başkasıyla tutuyor 3 yılı sildi attı... sırf o p*ç için o cocuk benım sevdıgım kadar sevmiyordur ne zaman anlar döner ne zaman pisman olur merak ediyorum :(
+1 yılolur
10 YorumlaMutlu olur bence.
01 Yorumla
+1 yılOlmaz.
01 Yorumlavicdanı varsa olmaz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz
01 Yorumla
+1 yılsoru sorcam diye... neyse
028 Yorumla- +1 yıl
anlamiyorsun anlamiyacaksin boşu boşuna anlatmicam okey?
- +1 yıl
Sen cidden takıyor musun siteyi?
- +1 yıl
hicc boş boş dalaniyon böyle saçma sapan sorular
- +1 yıl
Ayy tamam sende sıktın benimle konuştun diye bir şey zannetme kendini cekemem gorusmemek dileğiyle
- +1 yıl
Mesaj alınmamış cekemem şu an senin tribini doğru zaman degil
- +1 yıl
Zaten canımı sıkıyorsun
- +1 yıl
lafı ilk ben kullandım trip te olan sensin
- +1 yıl
anlamadim
- +1 yıl
soru sorcan diye zeka seviyeni düşük gosteriyorsun
- +1 yıl
Çok özür dilerim ben anlayamadım 😔
- +1 yıl
ama google sorusu ne ya
- +1 yıl
açıkçası sorunun başlığına bakıp gerisini okumadim
- +1 yıl
ama lütfen sorularını gözden geçir yüzde 3 yüzü sacmalik
- +1 yıl
cümlenin altında bişey arardim ama muhattap olmak istemiyorum sana iyi geceler diyemeyecegim
- +1 yıl
e git artık git
Gizli Üye(30-35)+1 yılnadiren olur
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım