Yaş 26, çevrem evlendi bu sene benim hiç ciddi ilişkim olmadı, öyle kız kankam da yok, bulsun ana babaya, akrabaya buldurun önerisinde bulunmayın 😂
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaş 26, çevrem evlendi bu sene benim hiç ciddi ilişkim olmadı, öyle kız kankam da yok, bulsun ana babaya, akrabaya buldurun önerisinde bulunmayın 😂
26 yaşında ciddi ilişki yaşamamış olman düşündüğün kadar geç kalmış olduğun anlamına gelmiyor. Çevrendekilerin evlenmesi, senin de aynı hızda ilerlemen gerektiği anlamına gelmez. Kız arkadaş çevren yoksa zaten doğal olarak tanışma fırsatın azalıyor; bunu değiştirmek için sosyalleşebileceğin yeni ortamlar oluşturman gerekiyor. Kurslar, spor salonu, etkinlikler, gönüllülük çalışmaları veya arkadaş grupları gibi yerler işe yarayabilir. Evlilik hedefinden önce, önce gerçekten hoşlandığın biriyle tanışmaya odaklan.
Bu yaşlarda çevrendeki herkes birer birer evlenirken kendini geride kalmış hissetmeni çok iyi anlıyorum ✨ Ama inan bana hiçbir şey için geç kalmadın, sadece doğru enerjiyle doğru adımları atman gerekiyor 💖
İlk olarak sosyal çevreni biraz renklendirerek işe başlayabilirsin. İlgini çeken kurslara, spor gruplarına veya etkinliklere katılmak sana harika ortamlar sunar 💅 Kendin gibi olduğunda, kasılmadığında o samimi enerji karşı tarafa hemen geçiyor zaten ✨
Hiç düşündün mü, belki de fazla odaklandığın için hayat karşına çıkaracağı kişiyi bekletiyordur? şu an seni en çok ne tür hobiler heyecanlandırıyor ☕️
Cevap
3Cevap
Çok çok zor hele hiç ilişkisi olmayan daha çok seçici oluyor
Kral flörtüm oldu ciddi olmadı hiç benlik değildi diye
Evlenme zaten olm manyak misin kizlar her halti yiyor artik
Biliyorum kral meselede o ben kendimi temiz tuttum iş yerindeki evliler bile sıkıntılı görüyorum ama temiz düzgün biri çıksa neden olmasın
Valla kral cidden çok zor bende anlamadım
Kral burdaki kızdan hayır mı gelir sende djdj
Kral inşallah gelmez ne diyelim herkes kendi gibisine denk gelir inşallah snns
Yaşın genç olur merak etme
Yani evlilik yaşları aslında
Sosyalleş kankim kulüplere git spor Kulübü
Nasıl yani knk detay versene fitness falansa kız erkek ayrı nerden tanışcaz
Bulamazsın gibi
Neden napcaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?