Sessiz değilim neşeliyim asosyal değilim hiç işte çalışmadım. Üni mezunuyum. Başkentte master yapıyorum. Ailem köyde yaşıyo. Neden kimse bana aşık olup peşimden koşmuyo orda burda takip etmiyo fake hesap açıp eklemiyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBelki de..
belirli bir duruşun var ve bu duruş yüzünden erkekler sana yaklaşmaya tercih etmiyorlar..
sürekli derslerle ilgileniyorsan birde.. ya da buluşmalarında derslerden bahsediyorsan..
birde kapalı olmanın vermiş olduğu tedirginlikle
insanlar uzak duruyor olabilir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Başını daha doğrusu saçını kapatıyor olman senin dini inançlarına bağlı bir durum aynı zamanda %30 oranında tamamen cinsellik düşünen erkekleri filtre etnik oluyorsun. Başının açık olması ya da kapalı olması genel anlamda bir önem arz etmiyor, ya sen çok mesafeli ve dikkatli bir duruş sergiliyorsun, ya da ilgi alanlarına vs uyumlu birine denk gelmemişsin, asosyal değilsin ama artık insanlar günümüzde sosyal medya aracılığı ile tanışıyorlar eskiler gibi kafede vs tanışma durumu genek olaral bitti. Başı açık olduğu kadar başı kapalı bayanlarada ilgi gayet yoğun, birde toplumun ön yargıları var tabi ki, her başı açık namusuz her başı kapalı namuslu kavramlarını zihinlerine çivilemiş kesimleri (ki büyük yanılgı içinde oldukları aşikar) görmezden gelecek olursak sadece henüz denk gelmemişsin kısmetinle veya bir sevgiliye. Oysa başı kapalı biride olsan bu yaşa kadar çoktan sevgilin olmalıydı bence kriterlerinide bir gözden geçirmelisin.
00 Yorumla
Belki de farkında olmadığın ve insanlara karşı seni itici yapan bir özelliğin vardır? Eğer dediğin kadar sosyal ve neşeliysen emin ol bir şekilde ruh eşin olmasa bile tanışılırdı. Biraz hareketlerini sorgula yanlış bir şeyler var mı? Eskiden bende aynı soruyu soruyordum kendime fark ettim ki fazla açık sözlüyüm ve bu biraz patavatsızlığa dönüşmüştü fark eder etmez düzelttim kendimi.
00 Yorumla
+1 yılya çok güzelsindir ya da çok egzo görünüyorsundur yani desinelr diye etlemlerin var demekki yoksa fiziğin güzelliğin ve değrlerine bağlı birini bulabilmek çok zor dikkat çekip korkutanlardansın tatliş:) hadi ben sana yürüdüm farzett hatta ett yanii:))
04 Yorumla
Soran+1 yılEgzo ne
Ya aslında kapalılara genel olrak kimse yürümüyo arkadaşlarım da aynı şekilde
Çok zor değil çok var kapalı olup sevgilisi olmamış olan- +1 yıl
yani egzo: egzotik yani bakış açısı üst sevielrde level atlamış birisindir anlamında. ve aşılması zor duvarların vardır gösterdiğin bu konu geri adım atırır. ve kapalılık açıklık arasındaki fark açıkların rahat davranışları aslıjda içte içe senin ve diğer kapalılara içöten içe duyduğu özel o0lma hevesidir be durumu bu şekilde yorumluyorum kapalı kadının daha net olduğu tekliflere açık değil çünkü inançların onu daha çok erişilmesi güç ve bir hazine gibi görmesine neden oluyor erekkler için kolay olan değersizdir tatliş:)
Soran+1 yılİlk yazdığına bakarsak
kendimi bişey sansam cesaret edemiyolar diye bakardım olaya da ne kadar üst de olsam illa cesaret eden olurdu diye düşünüyorum mesela çirkin erkeklerde cesaret fazla oluyo çok güzel kızları götürüyorlar kendimi kandırmayayım o yüzden
Senin gibi bakan az bulunur genelde kezban gözüyle bakıyolar. Dindar olmayanlar için bu bi artı değil de eksi oluyo- +1 yıl
yani aslında hayatı önemsemekle alakalı yaşam stilleri u hayatta pozitif düşünenlerle hayat çok verimli geçer daha bi hayatı net okuyup aldanmadan sağlam adımlar atabilirisin seçeceğin partnerinle kimin ne düşündüğünden çok alışılagelmiş laflar ve konular sıkıştırılmış bir yapıya sahiptirler çirkin erkeğin güzel kız götürmesi kzıın aslında kendini motive decek sürekli beğenildiğini hissettirip yaşatacak erkeğin elinde olması egosunu tatmin ediyordur aslında sevmiyor zaman geçiriyordur ve sağlıklı ilşkiler asla olmayacaktırda. ama sen ne istediğini iyi bilen hatta çok iyi gözlemleyebilen bir içsellikle yaşayan özel birisin aşkı yaşamak sevebilmek özlenebilmek hatta hatta bir selam mesaj bile almak değerli hissettireceği için seninle yaşayacak erkeğin seni taşıyabilecek özellikleri olmalı çünkü sen basit deilsin sen sevebilecek erkeğin duruşunda saklı olansın sen en derin denizlerin dibindeki kabuğunda saklı incitaneesisin sana erişmek seni elde edebilmek çok zor bu açıdan bence çooook özel birisin ve bu yönüyle hayata bakman gerek basite indirgediğin an diğerlerinden farkın kalmayacak basit olacak ve sürükleneceksin birilerin dilinde elinde telefonlarında bu seni aslında mutlu etmeyecektir çünkü senbin bir kader çizgin var ve nasıl şekilleneceğini sen belirleyeceksin muhakkaki istediğin ne ise onunla yaşayacaksın bunu inanman önemli diyor seni tekrardan yolun düşerse vanda kahvaltıya beklerim:))
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSelamlar beyninde bir elek kurmussun insanları eliyor olabilisin
Asosyal değilim demişisin ama arkadaşında yok
bir yerde bir yanlış var.01 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım yok demedim
Valla ne olcak bu halimiz keşke biz isteyebilsek yav herifleri
110 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiki erkekler kız gibi
Soran+1 yılOlmaz tabi oldu olcak tuzlu kahveyide onlar yapsın
Soran+1 yılUlsn shfkhşhddjfojpjğgıydxyf
Kank beğendiğine yürüsen gene olmuyo bide orası var 😂
Soran+1 yılHakkaten ölmüş içi geçmiş ruhsuz kütük olanlar bile aktivitesi geniş cevresi olan at falan binenlere bakıyo
Bu nası denge anlamadım kendine bakan yok 😂
Soran+1 yılEn çirkini en cesuruoluyo fıstık gibi kızlara yazılıyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çok mu somurtarak insanlara bakıyorsun ya da yakşalıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılTersi
Soran+1 yılNe olabilir
+1 yılboyun kilon kaç? bakımlı bir kız mısın? sosyal misin?
029 Yorumla- +1 yıl
konuşmaların itici geliyor olabilir. sıcakkanlı değil soğuk davranıyor olabilirsin vs vs.
Soran+1 yılBoyum 163.5 kilom en son 67ydi şimdi 70 olmuştur ama kilolusun diye yapıştırma alakası yok. Görüntü olarak ideal duruyorum beni normal görürler hatta giysilerden dolayı zayıf sanan da var. Yani öyle sorsan 50 kilo olup şişko gözükenlerden değilim
Süslüyüm kendime bakmayı seviyorum sosyalim eğlenmeyi seviyorum
Konuşma olarak kendi arkadaşlarımla konuşuyorum herhangi biriyle değil
Sevdiğime sıcağım samimi olmadığıma mesafeli
Soran+1 yıl@Selonofill kank seninki aşırı zayıflıktan olmuyo demek ki
- +1 yıl
anladım ama kilon sanki biraz var gibi. ölçülerin ne? onun dışında arkadaşın olmayan kimseyle konuşmaz mısın? soğuk musun yani?
Soran+1 yılYa işte gören inanmıyo kiloma
Ölçülerimi bilmiyorum mezro yok
Gömlek bedenim 38 pant kotta 30-32 ( kumaşta 40-42)
Basenlerim var
Göğüs de ortanın biraz küçüğü
Bembeyaz bi kızım
Kank sana 48 kilosun diye zayıfsın diye bi tek ben mi dedim- +1 yıl
beyaz tenli kızlara bayılırım dipnot olarak kalsın da :) çok benden anlamıyorum malesef. peki hiç yanına yaklaşan olmuyor mu konuşmak için sosyal medyadan veya gerçek hayatta?
- +1 yıl
beyaz tenli kızlara bayılırım dipnot olarak yazayım. Yanına yaklaşan olmuyor mu peki hiç konuşmak için gerçek hayatta veya sosyal medyadan? sen nasıl davranıyorsun sana yazanlara?
Soran+1 yılSosyal medyada oluyo da gerçekte hiç beğenmeyeceğim tipler bakıyo falan sadece bakıyolar nadiren konuşan da oluyo da ileri götürüp teklif etmiyolar
Bi şey fark ettim insanların tepkilerinden bi keresinde oda arkadaşım bişeyi bilmedim diye tepki göstermişti senin kadar zeki her şeyi bilen biri bunu mu bilmicek dalga mı geçiyosun demişti
Beni başka oda arkadaşlarım da zeki buluyodu onlar benden daha iyi bölümde okuyodu hukuk mimarlık vs bilmediği sey yok diyolardı benim için
Yine şu an avukat olan bi arkadaşım da lisedeyken benim için IQ su yüksek demişti o erkekti
Benim istenmeme nedenim bu olabilir mi- +1 yıl
zennetmiyorum ama zeki bi kız olman çok güzel :)
- +1 yıl
sosyal medyadan yazanlara nasıl oluyor tepkin?
Soran+1 yılBakmıyorum bile senede 1 belki açıp okurum merak etmiyorum
- +1 yıl
e böyle olup da neden sevgilim yok demen normal mi? reeldekilere de yüz vermiyosun sanırım
Soran+1 yılReelde tanımadığımla ilişki düşünmüyorum ondan
Ama reelde gelen yok işte
Şöyle istediğim gibi biri geldi de ben mi kabul etmedim
Nerde bi pısırık silik tip var onun gözü bende
Ben öyle çekingen sevmiyorum- +1 yıl
anladım :) ama gelenleri beğenmemişsin kimseyle konuşmamışsın, bu yüzden yakınman normal değil ki. Konuşmak ister misin biraz?
Soran+1 yılGerçi açık bi arkadaşıma da nerde bi beğenilmeyecek tip var onlar geliyodu ona çok gelen oluyodu hepsi beğenilmeyecek tiplerdi
- +1 yıl
nasıl tipleri beğeniyorsun peki?
- +1 yıl
neyse yazacağın yok anlaşılan kolay gelsin.
Soran+1 yılÇalışkan başarılı dürüst beyefendi sigara içmeyen mümkünse 0 km uzun boylu cıvık ve fırlama olmayan
Ama özellikle başarılıları çalışkanları seviyorum bilgili olmalı- +1 yıl
onlardan az var zaten ;) o yüzden işin zor :)
Soran+1 yılAynen zor
163 boyunda biri olarak en fazla kaç boyunda birini isteme hakkım olur- +1 yıl
benim boyum 180, ben gayet beğeniyorum senin boyundakileri. ama senin boyunda bir kız için beence üst sınır diye bişey yok.
Soran+1 yılUzun erkekler yanına yakışan seviyo genelde
- +1 yıl
165 ler de yanlarına yakışıyor işte :D he şimdi ben kısayım yani öyle mi :D
Soran+1 yılÖyle demedimki genelde dedim
- +1 yıl
Anladım. Tekrar soruyorum bidaha sormıycam, konuşmak ister misin?
Soran+1 yılBurdan olur özelden cık
- +1 yıl
Sen bilirsin, daha rahat oluruz bence ama. İstemiyorsan yapıcak bişey yok. İyi akşamlar
Soran+1 yılSana da iyi akşamlar
- +1 yıl
Kolay gelsin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıltanışmak isteyen çok olur ben şansımı bile deneyemem bu kadar güzel kızda
02 Yorumla
Soran+1 yılGörsen belki beğenmeyeceksin
- +1 yıl
yoo beğenirim ama zaten gösteren de olmaz :(
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılKime göre neye göre güzelsin? Bir de sen evde otururken nasıl millet sana çıkma teklif etsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGörenler beğeniyo
E dışarda otostop mu cekecem hacı alnıma mı yazayım bekarım diye
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kendini çok soğuk gösteriyosundur nelki dışardaki insanlara egolu gibi durduğun için yaklaşmak istemiyorlardır
08 Yorumla
Soran+1 yılBenimle aynı ortamdaki , sınıftakiler de yaklaşmıyo ki
Soran+1 yılNe gibi bi sorun olabilir
Soran+1 yılYa aslında sert de değilim en önde oturup ders dinleyen hocayla muhatap olan bi tipim neşeliyim
Soran+1 yılEvde kaldırırlar adamı bu erkekler
+1 yılnasibin seni bulur o veya bu şekilde böyle şeylere takılma bence sevgilin olmadı diye eksik değilsin ya
00 Yorumla
+1 yılValla tüm bunlar olan da evlenemiyor
Yani onunla ilgisi yok nasip10 Yorumla
+1 yılaşk denen şey gercekten olmadıgı ıcın olabılır mı? belkıde bızı yıyorlar. oyle bırsey yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNicelik önemli değil nitelik önemli bunu zamanla öğrenirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNiteliklisi de gelmiyo
- +1 yıl
Emek uğraş gerekiyor belkide gelmesini beklemek yerine bulman gerekiyor Araman gerekiyor ilan vermek değil aramaktan kastım. Farklı ortamlara farklı kişilerle iletişime geçeceksin
Soran+1 yılİlgilendiğim oldu istenmedim
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnkara da yaşıyorsun anladığım kadarıyla doğru mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
anladım.
uzakmışsın.
Soran+1 yılTrabzondamisun
- +1 yıl
evet
+1 yılsoğuk gözüküyorsundur..
ya da kendini beğenmiş..01 Yorumla
Soran+1 yılKendi beğendiğim oldu biraz ilgilendim ama beni istemedi
sen şu anda uyuyan devleri uyandirdin ama gizlisin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılUyuyan devler ne
Soran+1 yılNiye dua ediyolardır
Gizli Üye(30-35)+1 yılHesabı silmediysen ona göre yorum yazayım. Orda mısın?
010 Yorumla
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılYaşın çok genç. Kariyerindesin zaten. Takıntı yapacak bir şey yok ortada. Çok güzel ve iyi eğitim aldığın için erkekler zaten bana bakmaz mantığıyla harekete geçmiyor olabilir. İlişki istiyorsan ilk adımı sen at. Adım değil daha doğrusu. Adımı atmaları için cesaret ver onlara
Soran+1 yılilgilendiğim oldu ama istenmedim kaçtı benden
Cevap sahibi+1 yılHer ilgilendigin olacak diye bir şey yok. Bir olmaz iki olmaz üç olur
Soran+1 yılkendime benzeyenllerle ilgileniyorum istenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKendini biraz anlatsan, çevreni de. Ona göre bir şey derim. Tanımadığım için yorum yapamam
Soran+1 yılneşeli güleryüzlü renkli pozitif enerjik öğrenmeyi seven meraklı hazırcevap biriyim
cevremde her tür insan var arkadşlarımıda cıvıl cıvıllardan seciyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki görünüş olarak nasılsın. Erkeklere karşı tavrın yani. Soğuk mu? Girişken mi?
Soran+1 yılsamimiyetim olanla ilgili
olmayan da yok gibidir bende , varlığı yokluğu benim için fark etmez
Cevap sahibi+1 yılİşte insanlara karşı ne samimi ol ne de katı. Yani birisi gelip konuşmak isterse çekinmesin. Ya da sosyal medyada eklemek isterse çekinmesin
+1 yılPeşinden koşmasını istediğin için olmuyor...
Çoğu erkeğin istediği bir özelliktesin bu zamana kadar çıktığı olmayan bir erkek senin gibi birini ister az daha sabır 🙂01 Yorumla
Soran+1 yılPeşimden koşmasın mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki kıstaslarınız ve beklentileriniz fazla yüksektir. Ondan olabilir...
05 Yorumla
Soran+1 yılKendim gibi birini istiyorum
Mümkünse 0 km
Beyaz tenli zeki sigara içmeyen çalışkan ve başarılı uzun boylu biri
Cevap sahibi+1 yılBen kısayım umarım aradığınızı bulursunuz.
Soran+1 yılKısalara laf ettiğimden değil herkesin kafasında istediği az çok bişeyler olur kriter olarak kısaları hakir görmüyorum ama nasıl bazıları kara kaş kara göz severken bazıları mavi gözlü seviyosa ya da kimisi zayıf severken kimisi dolgun seviyosa benim de gönlüm uzun seviyo onun gibi düşün
Kırmak istemem kusura bakma
Yani boyu kompleks yapma kendine herkes farklı özellikler arar
Ben topuklu ayakkabı giymeyi seven biryim
Boyum 163.5 ve 11 cm topuk giyince boyum hemen hemen 173 cm oluyor yani benden bi 5 cm uzun olsa iyi olur. O da 178 oluyo. Yani uzun oluyo
Cevap sahibi+1 yılBoyum tam o kadar ama benim boyumda benden daha ideal yaşıtınız erkekler var lisans üstü eğitim hayatınızda başarılar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun.
Soran+1 yılKısa değilmişsin o zaman
Sağ ol teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel olsaydın bunların hepsi olurdu demekki değilsin yads kilolu yads çok zayıfsın
03 Yorumla
Soran+1 yılDediğin gibi olsa çirkinlerin sevgilisi olmazdı
Ne kiloluyum ne zayıfım ortayım
Cevap sahibi+1 yılOzman ysvöık egollusun ya çok soğusun ortalama bir güzelliğin olsa bile sebigikşn yads bu dediğin şeylerden birini yapan illa çıkardı karşına
Soran+1 yılDışardan nası görünüyorum bilmiyorum ki aslında konuşkanım yani güleryüzlüyüm
Çirkinlerin sevgilisi oluyo da bana niye aşık olan yok bilmiyorm
+1 yıl35 girdim. Keşke birisi olsun dedim hiç kimse teklifi kabul etmedi. Bilemiyorum acı çekiyorum bende gencim benn de istiyorum ama olmuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek olduğun halde düşüremedin mi bi kız
Burada bile gizli sorarsan seni kim ne yapsın? Yazışmalarda nokta koymamaya çalış. Tiripcansan zaten kaçarlar.
06 Yorumla
Soran+1 yılNokta neden
Tiripcansan ne
Soran+1 yılBen görmedim
Soran+1 yılYa beğendiğim olunca ilgimi gösterdiğim de oldu ama istenmedim
+1 yılpek güzel olduğunu sanmıyorum bence kendini güzel buluyorsun hiç teklif eden olmamasının sebebi bu bence
013 Yorumla
Soran+1 yılO kadar çirkinlere ediyolar da bana niye etmesinler
Dediğin gibi olsa çirkinlerin sevgilisi olmazdı- +1 yıl
bilemiyorum çirkinde olsa demek ki kur yapmayı biliyor
Soran+1 yılDurduk yerde adamlara kur mu yapayım
- +1 yıl
kur yapmasan da ilgisini çekebilmen lazım
Soran+1 yılTam tersi olması gerekmiyo mu
- +1 yıl
yoo baksana çirkinlere açılan erkekler niye açıldı sanıyon ya çirkinsin ya da ilgi çekemicek kadar erkeksi tavırların var bence
Soran+1 yılHiç erkeksi değilim çirkin de değilim
- +1 yıl
ondan hiç yaklaşan yok
Soran+1 yılİnanmıyosan inanma napayım
- +1 yıl
bir şey yap demiyorum da o kadar özgüvene gerek yok
Soran+1 yılSöylüyorlar güzel olduğumu başkaları
- +1 yıl
çirkin dediğin kızlara da söylüyorlardır :D
Soran+1 yılNapayım seni ikna etmek için uğraşamayacağım
Tek derdin bu olsun ne diyim
21 Yorumla
Soran+1 yılSenin ne derdin var anlat
Bu soruyu gizli sorman hata gizliden çık ve talipleri gör
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki söylediğin kriterlerde bir eksiklik var.
018 Yorumla
Soran+1 yılYok aslında başka neyde sorun olabilir
- +1 yıl
Başka bir sorun olamaz. Demek ki söylediğin kadar güzel değilsin.
Soran+1 yılDediğin gibi olsa çirkinlerin sevgilisi olmuyo mu oluyo
- +1 yıl
Yani genelde evet :D
Soran+1 yılE bendeki sorun ne
- +1 yıl
Çirkinsin demek ki işte :D
Soran+1 yılKank çirkinlerin sevgilisi oluyo diyorum
- +1 yıl
Demek ki en çirkin sensin
Soran+1 yılEn çirkinin de oluyor
- +1 yıl
Demek ki sen yüzüne bakılacak gibi değilsin
Soran+1 yılAkşama kadar böyleyiz anlaşılan 😂😂
- +1 yıl
Evet sen çirkinliğini kabul edene kadar devam edeceğiz…
Soran+1 yılSenimi kırıcam en çirkin benim kank 😂
- +1 yıl
Evet sorun çözüldü. Demek ki sana o yüzden yazmıyorlar canım olsun, Allah sabrını da verir.
Soran+1 yılDimi her kör satıcının bi kör alıcı vardır beni de bi alan bulunur
- +1 yıl
Tabii ki öyle seni de senin gibi bir çirkin ister, Allah mutlu mesut etsin
Soran+1 yılAmin inşallah çirkin olsun benim olsun kank
- +1 yıl
Amin canım olur inşaAllah
Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Benimle evlenirmisin kanks
02 Yorumla
Soran+1 yılGeç dalganı kank
Görücü usulü yaparlar sana
02 Yorumla
Soran+1 yılGörücü de kimi görcek eve nadiren gidiyom
+1 yılVasfın yok ki master yaparak ömrün bitmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaster 2 sene
Vasıf ne mesela
+1 yılBoydan bi foto at bakim.
00 Yorumla
+1 yılGörücü usülü denesen?
00 Yorumla
+1 yılArkadaş ortamı yap bence konuşmak isteyen olur
00 YorumlaGörücü usulü sanırım
00 Yorumla
+1 yılOlur elbet merak etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirsin biraz sabırlı ol.
00 Yorumla Merak etme nasibin bir yerde seni bulur
00 Yorumla
+1 yılGizli hesapta sın n? asıl ulaşalım? ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞanssızsin çünkü ya da süslü değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGercekten geldim ama gizlisin nasik bulacqgim seni
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGizliden cikayim istek at konusalim cok guzel olacagina 3minim
Soran+1 yılTanımadan nası geliyosun
Cevap sahibi+1 yılTanismak icin geliyorum iste tanismamiz lazim oncelikle
Cevap sahibi+1 yılTqnidiginida pisman olmayacaksin hem belli olmuyor ki bu isler konusmakta zarar goremiyorum ama en kotu ihtimal birbrimizi tanimis oluruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnkara da olsam peşinden koşardım
02 Yorumla
Soran+1 yılGörmedin ki
Cevap sahibi+1 yılGorurdum , Güzelsin eline erkek eli değmemiş daha ne olsun
+1 yılahh ahh var mı öyle değerli bir kız gerçekten
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğer veren yok
- +1 yıl
bence öyle düşünmeyin elbet değer veren olacaktır size hemde fazlasıyla.
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
bence umutsuzluğa kapılma bu işler kısmet işi
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı durum kaderdaşım djfjjsjsj
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanışalım müsade ederseniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbulalım sana helal süt emmiş bir yiğit :D
00 Yorumla
+1 yılMihtemel guzel saniyozun kendini brnim gibi 😂😂
120 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum güzelim
- +1 yıl
At burdan birine kendin oldugunu soleme begenmicekler muhtemelen.
Soran+1 yılDaha önce beğendiler
- +1 yıl
Iyi ozman ben çok inanmadim..
- +1 yıl
Kendin oldugunu soylediysen begenirler solememen lazim..
Soran+1 yılYalvarayım mı inanın diye şaka gibisiniz ya sadece sen değil kimse inanmıyo 😂
Soran+1 yılBaşkasıymış gibi foto attım
- +1 yıl
Bende atsam kendim oldugumu soylesem begenirler abaza dolu heryer ama kendin oldugunu solemeden atman lazim..
- +1 yıl
Iyi ozman.
- +1 yıl
Kimlere attiginda onemli ama kimisi fake saniyo kimisi idare eder diyo 😂😂 burdakileride anlamis degilim
- +1 yıl
Benide engellemisin zayifsin diye olmuyo dedin ya ondan dedim komik herkes benim gibi zayif olmaya calisiyo 😂😂🙄
Soran+1 yılKank ben engellesem yazamazsın şu an
Ben genel paylaşmıştım karakter analizi gibisinden sonra foto başkasının fotosunu paylaştım diye kaldırıldı da başkası diye attığım bendim
Kank ben zayıf olmaya çalışmıyorum
Senin minimum 54 kilo olman gerekiyor
Bu halde kıvrımlarn olmaz yaniben kadında ele avuca gelmesini isterim kuru tahta olmasını değil
Nası görünüyosun bilmiyorum ki senin kilonda olan arkadaşlarımı hatırlamaya çalışıyorum kilosunu yanlış mı hatırlıyorum diyorum- +1 yıl
Benim kivrimlarim var kusura bakma gormeden yorum yapma kimi kilolular dumduz oluyo kimi zayiflarda kivrimli bunun kiloyla alakasi yok vucut tipiyle alakali hani ben kilolu durmuyorum dedin ya onun gibi by.
- +1 yıl
54 degil 51 52 maksimum.. kitle endeksi hesabinda ole diyo
Soran+1 yıl10 aşağısıyla 10 yukarısı
164 için
54 zayıf 64 normal 74 kilolu oluyo
Dediğin doğru ama çok zayıfsa kemikleri sayılıyo kıvrım olmuyo haliyle
- +1 yıl
Bolgesel kilo diye birsey var neyse ya hadi by
- +1 yıl
Seninde yaglar fiskiriyodur heraldr ozmann bu dusunceyle.. gobek oluncada kivrim olmuyo haberin olsun 🖐
Soran+1 yılSen de amma alıngan çıktın yordun beni
- +1 yıl
Ne alinicam sana burda ego tatmin etmeye calisiyosu n..😂😂😂
Soran+1 yılHaydaaa
Geldim geldim
02 Yorumla
Soran+1 yılNereye
Egolusun ondan kimse istemiyo seni
04 Yorumla
Soran+1 yılTanımadan egolu dedin ama
Soran+1 yılHem egolu erkeklere bakan oluyo kızlara da bakan oluyodur
Soran+1 yılEgolu değilim ama güleryüzlüyüm
He kesin öyledir. B0T
03 Yorumla
Soran+1 yılİnanma napayım b0t ne
Soran+1 yılGerçek soru inanması zor 1 soru mu sormuşum
+1 yılOlur canım sabret
10 Yorumla
+1 yılBulur seni meerak etme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılKısmet
00 Yorumla
+1 yılGün gelir devran döner merak etme
00 Yorumla
+1 yıl😅 nasip
00 YorumlaAnkarada bulursun pesınden kosacak
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılDerdin büyük
00 Yorumla
+1 yılNasip gardaş bre
00 Yorumla
+1 yılGörünmüyorsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılNası görüneyim çalışmıyorum evdeyim ama ünideyken de olmadı
- +1 yıl
Merak ettim seni
+1 yılFizigin nasil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıl bence 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılO zaman çok gelen olur övünmek gibi olmasın ama vücudum harika bembeyaz
Bendeki bacağı baseni kimsede bulamazlar
Cevap sahibi+1 yılÇok meraklandırdın şimdi ama böyle de olmaz ki
Soran+1 yılKank kadınlar plajına gidiyorum denize herkes yanmış ben süt gibi 😂😂
Soran+1 yıl@Buse_clk nasıl olduğumu yazdım foto mu attım
anlatmayla sanki görmüş mu oluyo beni ne alaka
Cevap sahibi+1 yılHayal etmesi güzel. Anlattigin kadariyla gayet guzelsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılFoton var mi
02 Yorumla
Soran+1 yılVar da nası atayım
Cevap sahibi+1 yılGizliden çikiyorum takip at
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 24 yaşında güzel biriyim, hiç sevgilim olmadı. Ben nasıl evleneceğim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler