Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İşiniz zooor
Modern toplumlarda kafama göre birini bulamıyorum fobyasi hakimdir
Çünki TV de neleri izlediysek yakinimizda neleri gördüysek hep onları ararız ve bu yaşanmışlıklar tercihlerimizi derinden etkiler
Bi insanı gerçekten tanıyıp (her duygusunu bildiğiniz) onunla bi yuva kurmak dünyanın en zor şeyidir aksi iddia dahi edilemez
Bu konuda sabırsızlığınıza asla yenilmeyin cümleme bi örnekle devam edim
Yıllar öncesi Esra Erol'da bi çocuğa bi kız talip olmuştu kız çocuğu annesinin tavsiyesi adına onaylayıp programa gelmişti ama kız o kadar güzeldi ki paravan açıldığında çocuğun ağzı bi yarım saat açık kaldı ve bende şoktum? boyle güzel bi kız sadece annesinin ağzına bakarak nası olurda bu çocukla Tv'de görüşmeyi kabul ederdi
Konuşmaya başladılar kız ben seninle en az 2 sene çıkıp ondan sonra evlenmeyi düşünüyorum diyince çocuk şaşırdı ve niye o kadar uzun dedi? ben orada kızın ne kadar mantıklı olduğunu anladım yani evlilik öyle aceleye getirilecek bi olay asla değildi? sonrasını bilemiyorum naptılar evlendiler mi? evlenmediler mi? bilmiyorum?
Ama tahminim o kız o çocuğu o süre sonunda elerden yana
Çünki çocuk daha aceleci ve eksik biriydi kıza göre
Yani evlilik olayında acele ederseniz bu sizin ve onun için cennet yerine cehennem olucagini asla unutmayın
Dilerim mutlu bi evlilik yaparsınız011 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik programları hep kurguydu bazen böyle çok sevilmek istitorum çok yalnız hissediyorum özellikle geceleri diyorum keşke şu an eşim olsaydı bana sarılıp uyusaydık bilmiyorum ya çok sevilmek istiyorum bak sevgilim vardı o beni çok seviyordu sevgi ihtiyacımı o karşılıyordu ama sonra ben onu sevmediğimi anladım ayrıldım çünkü devam etsem seviyormuş gibi yapamazdım iki tararflın bulmak zor her iki taraf da sevecek bak 20 yaşında olsam bunları düşünmezdim yaş ilerledikçe seçici oluyorum evlilik zorlaşıyor şimdi kimseyi çekmiyorum sinit olduğum bi yanı olsa engelliyorum bakalım nolcak kafama göre birini bulmak çok zor bi de duygusal değilim ama cinselliğe ilgim ifazla mantık insanıyım duygusal baksam şimdiye evlenmiştim
- +1 yıl
Hayır Esra Erolun ilk yayinlandigi zamanlar
O kaldırılmalarına yakın parayla kız erkek tuttular ve aylarca o insanlar orada kaldı
Ama benim gördüğüm o çocuğa Allah'ın bi lütfuydu
Çünki çocuk kızı gördüğünde aklını yitirdi bu sahnenin doğal olduğunu aklımla gözlerimle ve ruhumla tastikledim
Bence hayata mantığınızla yaklaşmaya devam edin
Yani duygular yanilabilir ama mantık asla yanılmaz
Sırf biri bana sarılsın diyede biriyle evlenilmez
Sizi seven birini bulduysaniz keşke kacirmasaydiniz? cunki ilerde sizi seven insanda kalmayacak
Bide şunu düşünün karşılıklı sevgi var ama sevginiz tükendi?
O zaman napardiniz
Soran+1 yılAma ben sevemedim bi türlü sevmediğin bi ömür geçmez ki
Soran+1 yılSenin dediğin sahneyi biliyorum ama bana da pek doğal gelmedi
Soran+1 yılMesela sen seni çok seviyor ama sevmediğin biriyle olur muydun
- +1 yıl
Olurdum buna yaklaşmıştım ama kendimi bikac kere geri çektim anlamsızca
Artık asla yapamam cunki o öldü
Hayatta her şey istediğin gibi olmaz
Gül'ün bile tikeni var - +1 yıl
Gün gelecek seni hiç sevmeyenle bir olucaksin
Bunun yerine beni çok seven insanla olmayı seçerdim
Zaten sevgi tek taraflı olur
Karşılıklı olanları destandır - +1 yıl
Duygusal olarak erken sayılır ama çocuk sahibi olmak için en ideal yaş aralığıdır
Cunki evlendiğinizde kara kasiniz ela gözünüz için sizinle evkenmicekler
Neslim yürüsün diye evlenicekler
Kadınların biyolojik saati denen bişey vardır 15-30 yaş arası diye hatırlıyorum
En verimli olduğu yaşlar 15-25 te olabilir
Bikac kere çocuk olma yaşıyla ilgili internetten yazılar okumuştum
Kadınların hormonal sağlığı iyiyse 50li yaşlarda bile çocuğu olabiliyor ama bu oran çok az
Kaldı ki sizin hormonal sağlığınız hangi yaşınıza kadar çocuk sahibi olmaya yeticek kadar iyi olucak buda zamana bağlı bi olaydir bide kendinize ne kadar iyi baktığınıza
Tabiki karşılıklı sevginin olduğu evlilikler öteki evliliklere göre daha makbuldür kum istemezki? ama bulursan - +1 yıl
Şimdi bi iki yere baktım
20 ila 30lu yaşlar deniyor
30lu yaşların üstü bebek ve anne sağlığı açısından iyi değil deniyor
Bence sizi seveni bulduğunuzda ona kendinizi japonla yapıştırın ve üstünede :-- Bu benimmmm diye yazın yoksa çalarlar
Zamane kızları biras açık göz oluyoda 😀
Soran+1 yılYa sorma valla gönlümün isteği biri olsa uzatmam 5 6 ay tanıyıp evlenirim çocukları falan da çok seviyorum
- +1 yıl
Dediğim gibi bulunca bam bam 🙃
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında günümüzde birçok insan bu problem yaşıyor yani sen sadece seninle ilgili olarak özel bir şey değil ama şöyle bir şey söyleyeyim ben 32 yaşındayım, çevremde evlenen çok insan gördüm ama evliliğinde aceleye getirilmeyecek bir şey olduğunu gördüm yani 24 yaşında olabilirsin evlenmek istiyor olabilirsin bunu anlıyorum ama evleneceğin insan konusunda çok iyi karar vermelisin kendine belli kriterler koymalısın, çünkü birisiyle evlilik yaptığın zaman sadece o kişiyle değil o kişinin ailesiyle de evleniyorsun o kişinin ailesiyle senin ailen de iletişim içinde oluyor yani kültürü yapısı bakış açısı senin ailene uygun olmadıktan sonra aynı dili konuşmadıktan sonra sırf 24-25 yaşındayım yaşım geçiyor diye evlilik yapmak çok mantıklı gelmiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılAslında yaşım geçiyor diye değil hormonlarım rahat durmuyor zinaya bulaşmamak için bana kalsa 30 yaşında evlenirim
- +1 yıl
Merak etme bizimki de durmuyor da yapacak bir şey yok zina da yapmıyoruz kendi kendimize yetiyoruz
Soran+1 yılKendi kendime yetsen de bigün yapmayınca diğer gün mecbur yapıyorsun
- +1 yıl
Ya haklısın sana katılıyorum ama mesela beni engelli olduğum için çalıştığım bir işim olmadığı için maddi gelirim olmadığı için evlilik yapamıyorum bir de evlilik sadece cinsellik için yapılmıyor biliyorsun evlenince başka bir aileden başka bir kültürden gelen birisiyle bir hayatı paylaşıyorsun anlaşamamak da önemli sadece olaya cinsellik açısından bakma
Soran+1 yılTabi ki ya kafalar uymazsa evlilik devam etmez
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sana bende engelliyim isteğim oluyor elbette ama kriterlerim var
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Doğru kişiyle tanışmak için doğru kişi olmak çok önemli bence
Bende seninle benzer düşünüyorum. Evlenmeden bir şey yaşanmamalı her şey eşlerin arasında özel olmalı bence.
Evlilik olacaksa en doğru kişiyle olmalı diye düşünüyorum.
24 yaş normal bence yakında baskıya bile başlarla hatta 26 yaşımdayım herkes kafamı ütülüyor evlen evlen diye😅Kimsede demiyor ki bu zamanda doğru dürüst insanı bulmak kolay mı😅00 Yorumla
+1 yılÖncelikle 24 yaş bence erken biraz ileride belki düşünceniz değişir ondan böyle söyledim. Ama tabii ki bu benim fikrim. Hem size bir tavsiyem de şu olsun evlenmek için değil de hayatınıza gerçekten değer katacak birini alın derim. Sonuçta bir kere böyle bir şey yaşayacaksanız hepsi gönlünüzce olmasını dilerim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zamana bırakın bir gün çıkar ama gerçekten seven yok zaten
00 Yorumla Öncelikle vaktiniz sınırlıymış gibi görünse de biraz ağırdan almanız lazım. Eğer o kişiyle evlilik öncesi bir ilişkiyi sağlamlaştırmadan evliliğe pek girişmeyin derim. Ama konuşmak da istiyorsanız yazmanız yeterli.
00 Yorumlaevlenmeden de yaşayabilirsin aslında illa evlenip böyle şeyleri yapmak için beklersen o hevesle belki yanlış bir erkeği seçebilirsin ama yine de senin tercihin tabi
10 Yorumla
+1 yılAilene söyledin mi? Akrabaların bulur sana. Erken değil iş güç olaylarına takılıyorsan
26 Yorumla
Soran+1 yılİşim var ama ablam var önümde
Soran+1 yılYani o da bekar onu beklemek zorundayım
- +1 yıl
Yok canım kardeşim benden önce evlendi. Öyle bir şey yok öncelik hakkı kim isterse evlensin.
Soran+1 yılİzin vermiyor ki
- +1 yıl
Kimse bencillik yapmasın. Bu işlerde sıra olmaz.
- +1 yıl
Oha sen evli değil misin
Benim de teyzemin kızı çok erken evlendi 24 25 falanken şu an 8 yıllık evli. ama mesela teyzemin oğlu var yaş 36 daha bekar. Kızlar erkeklere göre daha erken evleniyor ama bana göre 24 25 erken ya. Ben şu an 23 üm 30 dan önce istemiyorum hatta mümkünse hiç olmasa daha iyi olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılAramaya devam etmelisin. Bir de neden evlenmek istiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeye çok utanıyorum ama cinselliğe ilgim fazla özellikle adet olacağım zaman çok zorlanıyorum
+1 yıl24 yaş evlenmek için iyi bir yaş
İyi biri var mı evet var Sen iyi biriysen iyi biride Seni mutlaka bulacaktır00 Yorumla
+1 yılBende 34 yaşındayım bayanlara sadece tokalaşma dışında elim değmedi bende evlenecek düzgün birisini bulamıyorum çıkmıyor
00 YorumlaZamanını bekle. İsteyince bulunan bişey değil ki doğru zamanda doğru insanı çıkarır Allah karşına hayırlısıyla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılAllah hakkın da hayırlısını nasip etsin
Acele etme06 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne kadar beklicem 24 erken 15 yaşında evleniyor kızlar köyde
- +1 yıl
Köye bakma sen. 24 güzel yıllar
Soran+1 yılGüzel falan değil sürekli aklıma bişeyler geliyor
- +1 yıl
Ne geliyor aklına?
Soran+1 yılGüzel şeyler
- +1 yıl
Anlat anlat dinleyek😁
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamana kadar 0 tecrube ile evlenirsen 2 yıl sonra pişman olma ihtimalin yüksek.
10 Yorumla Çok zor bulması gerçekten. Uzun ilişkilerimde iyi insanlar var diye yaşadım hep çünkü iyi insanlarla beraber oldum. Şimdi ise berbat bir çevre.
00 YorumlaBelki vardır
Bu mesajı okuduğuna göre artık bulmuş olabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
İyi birisini bulana kadar çabalamalısın!00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ne iş yapıyorsun iş yerinde yok mu kafana göre biri
00 Yorumla
+1 yılDoğru zamanda doğru kişi çıkacak karşına acele etme salon
01 Yorumla- +1 yıl
Sakın
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnşallah sana uygun birini bulup kısa sürede evlenirsin. Sosyal hayatından veya görücü usulu. Buradaki erkeklere de özelini arzularını anlatma buradan kimseye güvenme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın genç daha çıkar bi gün elbet ama şu an erken bence evlenmek için
00 Yorumla
+1 yılİlk öncelikli sebebini düşün ona göre cvp ver kendine
00 Yorumla
+1 yılBana yazarsan natal haritana bakabilirim ve belki ne zamanın uygun olabiliceğini söyliyebilirim
00 YorumlaDevamlı Furkan suresi 74. ayeti okumanızı öneririm hayırlısı olacaktır inşaAllah
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam denicem olursa sana söylücem😀🥰
Soran+1 yıl😍😍
Bende İSTİYORUM evlenmeeeeeeeeeeeekkkkk beeeeeennnnndeeeeeeeeeeğ
01 Yorumla
Soran+1 yıl😃
Evlilik için erken değil ama önemli olan doğru kişiyi bulabilmekte
00 Yorumla
+1 yılerken değil nerede yaşıyorsun sosyal çevren nasıl?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsitenin yarısı yazar şimdi
03 Yorumla
Soran+1 yılHep sapık
Soran+1 yılBurdalarla konuşmam
- +1 yıl
maalesef öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlen sende fakir biriyle herşeyi yasarsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Fakirle evlen herşeyi yaşa
Yargılamak istemem ama 24 erken değil mi sence de?
06 Yorumla
Soran+1 yılKöydeki kızlar 15 yaşında evleniyor
Soran+1 yılHayır kızlar kendileri kaçıyor kocaya
Soran+1 yıl@Esmaa_00 kızlarını okutmak istiyorlar ama kızlar okumuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılNiye o kadarmi cirkinsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım bulursun gönlüme göre birini
01 Yorumla- +1 yıl
Gönlüne
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşa kadar yolu var acele etmeyiniz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erken değil ama doğru insanı bulmak zor
00 Yorumla
+1 yılHiç acele etme.
00 Yorumlaİyi kriterlerin nelerdir bir erkekte?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. O zaman biraz daha bekle. Acele wtme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Kendimi sende gordum ya
00 YorumlaÇok mu istiyor canın? Acele etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. olur, üstüne düşme bir anda anlamazsın..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Şans iste, istemek bazen yetmiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl24 yaşında evlenip ne yapacaksın Allah aşkına
00 Yorumla
+1 yılBeklemeye devam edeceksiniz.
00 Yorumla
+1 yılTanışabiliriz, birbirimizi doyururuzz
00 Yorumla
+1 yılSabret bence, doğru kişiyi bul önce.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sürekli ortam değiştirip aramalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle evlenir misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasip olmadı mı olmuyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi sabrettin bacım.
00 Yorumla
+1 yılGel Gelinim gönlüme gel Senden başka yar sevemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O zaman ben de evlenmek istiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence ideal bir yaş kadın için
01 Yorumla- +1 yıl
Bu devirde senin gibisini bulmak çok zor ayrıca
+1 yılYalanını s*keyim 😃 kesin el ele tutuşmamışsındır
02 Yorumla
Soran+1 yılVallaha
- +1 yıl
Niye peki? Elbette teklif gelmiştir
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Zamanın var
00 Yorumla
+1 yılBekleyeceksin
00 Yorumla
+1 yılEvlenme
00 YorumlaÇok zor işin
00 YorumlaEee ne yapayım sana koca mı bulayım 🤦🏽♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBekle acele etme
00 Yorumla Çok istersen olur
00 YorumlaAraman lazım
00 Yorumla
+1 yılEvlen o zaman bekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi kac yila evlen
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri