Evlenmek istiyorum ama karşıma ciddi biri çıkmıyor tekim ailem yok hangisiyle konuşsam gel yanıma beraber yaşayalım tanıyalım birbirimizi diyolar
Evlenmek istiyorum ama karşıma düzgün birisi çıkmıyor, ne yapacağım?

İki insanın birbirini tanıyabilmesi için illa ki aynı evde kalmaları gerekmez bir kere bunu kabul etmenizi tavsiye etmem amaç iyi veya kötü olsa da. Tabii zamanla ilişki ilerler ve çift birlikte yaşamaya karar verir orası çok ayrı. Fakat bu zamana gelene kadar sağlıklı bir ilişki kurmanın yolu iletişimden geçiyor. Pandemi döneminde sosyalleşme çok azaldığı için yeni bir ilişkiye adım atmak da zorlaştı tabii. Fakat önümüzdeki dönemde çalışıyorsan iş yerinde, okuyorsan okulunda vs. yeni insanlarla tanışabilir ve onlara şans tanıyabilirsin. Arkadaş çevrenden de muhakkak dikkatini çeken birileri olabilir. Umarım her şey gönlünce olur. :)
Evlilik niyetiyle tanışmak istediğini en başından belli et. Muhatap olduğun kişiyle arana gereken mesafeyi koy ve bu mesafeyi aşmasına asla izin verme. Bir de serseri tipli, her yeri dövmeli, sigara ve alkol kullanan, gece hayatı olan, sürekli bad boy havasında dolaşan erkeklerden uzak dur. O tiplerin hiçbir zaman evlilik gibi bir niyetleri olmaz. Mesleğini eline almış, kültürlü, efendi, saygılı, sakin mizaçlı bir erkekle yakınlık kur.
Bu durumu yaşayan tek kişi sen değilsin merak etme. İçten içe herkes aynı yalnızlığı ve bıkmışlığı hissediyor.. Hayat maalesef bazı şeyleri hemen isteyince önümüze altın tepsiyle sunmuyor.. O sebeple sabretmek gerekiyor. Belki de şu an evlenmen daha mutsuz hissetmene sebep olacak bunu bilemeyiz.. Tanrı'nın hepimize özel planları var.. Umudunu kaybetme ve kendine inan.. Doğru insan ve doğru zaman önemli olan.. Keyifli geceler..
MerhabaBazen olmuyorsa zorlamak yerine beklemek gerekir. Yalnız olduğun için seninle zaman geçirmek isteyen çok olacaktırGerçekten seni seven sana değer veren biri olacaktır. Doğru kişi doğru zamanı bekliyordur. Sende bekle evlilik şart değil. Yalnızsın zaten gereksiz bir insani hayatına alıp tamamen yalnız kalma. Tanımaya niyeti olan tanir
Cevap
37Cevap
Merhaba,
Sabret meni öneririm ve ailen yanında değil diye "hadi gel bende kal tanışallım" diyen dingilleri de hayatına almamanı öneririm.
Kendin hakkında o kadar teday verme zamana bırak.
gel beraber yaşayalım diyen birisi zaten beli bir zaman sonra seni o evden çıkarır. o yüzden de sakın böyle bir şeyi kabul etme. düzgün birini bulamıyorum demişsin inan bu iki taraf içinde geçerli düzgün kız bulmakta zor yani. artık gözünü birini kestireceksin ufak tefek kusurlarını görmeyeceksin. iyi baba ve eş olur mu , kötü alışkanlıkları var mı? bunlardan geçtiyse tamamdır bence. sen kaç yaşlarında nasıl birini arıyorsun.
Ailen olmadığını kimseye söyleme millet zaten nerde copsuz üzüm bulsa atlar üstüne
Söylemiyorum ama hissediyorlar
Hissetirme insanlar yam yam senin yalnızlığını fırsat bilir saldırmak için ben mesela bir erkekle tanisirken önce ona abimi anlatirim böyle sinirli filan tersi pistir ayağını denk al diye * aslında öyle biri değil erkeklerin gözünü korkut ki sana zarar vermeye kalkmasin
Anladim da gene inanmiyolar
İnandiracaksin inanmiyorsa zaten onu hayatına alma hayatta hep dürüst olmamak gerekir
Haklısın ya bide çalıştığım hiç bi işte tutunamiyorum hep bi bişey cikiyo ve bırakmak zorunda kaliyorum
Henüz beni tanımadığın için böyle şeyler yasaman normal , huzurumu mutluluğumu derdimi sevincimi paylaşabilirim ✌✌
Sen kimsin
Ben mi?
Evet
Sevmeye aşık biri , tesekkurler
Karşına düzgün biri çıkmamış olabilir ya da tanışmadan evliliğe geçmek istiyorsundur onu kabul edecek birini bulman zor.
Yok ya tanımadan evlenmem direk gel beraber yaşayalım tanırız birbirimizi diyolar kabul mu ediyim
Kaç yaşındasın? Hangi şehirdesin? Boşver beraber yaşayalım diyenleri. Sen yüzünden tebessümü eksik etme. İyi biri çıkar karşına inş.
24 yasindayim karabuk
Pardon istannul
Çok gençsin daha. Biraz daha sabret. olmadı bir kurşun yazarız sana kısmetler kapıya dizilir :)
Beraber yaşamadan evlilik çıkmaz sana sahip çıkacak bir eş ve bir aile lazım.. neler yaptın bu zamana kadar
inanma amaçları seni postalamak anladın sen ona bundada ailen olmadıgı söyleme arizona kertenkelerın elıne düşer otobanda çalışırsın
Tek yaşamak zorya birde kadın başına helal olsun sana.
Evet iste
Yok
akraban yok mu söyle istemeye gelsinler onlardan seni.
her konuştuğunla evlilik amaçlı konuşuyosan zaten bu işin sonu hüsran
akışına bırak çok kafa dengi biri olur falan anca ozaman düşünürsün acelen ne
Sosyal medya oyle maalesef sosyal cevrenden birisi olsa cesaret edemez
Arkanda aile desteğinin olmadığında belirtileri için seni kullanmak isteyebilirler dikkat etmelisin
Söylemesem de hissediyolar
Ya örnek veriyorum çalışıyorum iş yerinde ezmeye kalkan çok ama bende çok tepki vermek istemiyorum kovarlarsa ne yapıcam diye
Aynen ne yapabilirim doğrumu yapiyorum
akıllılar da ondan, imza atmak kadar tehlikeli bi işten uzak durmaları gayet normal
bende evlenmek istiyorum düzgün birini arıyorum bence düzgün birisini bulmak için hiç sanala bulasma sanaldakıler cıddı olmaz
Yuvam sevdiğim olsun istedim olmadı insanlar nankör zalim olmuş güven olmuyor yetim büyüdüm eşim yuvam sevdiğim olsun arkadaş sırdaş olması
Dürüst olmak zorunda değilsin. kendinle ilgili bir takım şeyleri gizlemen daha iyi karşındakini tanıyana kadar
Ben resmi bir evlilik düşünüyorum, tanışmak istersen yazabilirsin
Onlara direkt engel , onlardan hayır gelmez. Bizdeki dert de aynı nasip deyip bekliyoruz
Akraban varsa bir çıtlat istersen
Yok
En İyi Cevap