İnsan derdini, sevgisini, heyecanını, hayallerini, öfkesini, utancını paylaşabilmeli. Ben de aynı durumdayım. Sevgiliyi ve flörtü bırakalım dost veya arkadaş bile yok. Özünde istediğim şey anlaşılmak, sevgi ve saygı görmek. Bulunduğumuz durumdan ötürü de nasıl başa çıkacağımızı bilmiyoruz. Bir zaman sonra derinlerde yaşamaya başlıyor ve kimseyle anlaşamıyor halde buluyorsun kendini. Bu izolasyon durumu insana karabasan gibi çöker. Bahsi geçen travmayı üzerine giderek yenebileceğini bilirsin ancak nasıl yapacağını bilemezsin, bilsen dahi tek başına yapmaya gücün yetmez.
Tek tavsiyem hayatı olduğu gibi kabullenmektir. İleride karşına ne çıkacağını bilemezsin.02 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen de 23 yaşındayım benim de sevgilim olmadı maalesef kız eli bile tutmadım , Öncelikle, herkesin hayatında farklı zamanlarda farklı şeyler yaşadığı unutulmamalıdır. Bazı insanlar erken yaşta ilişkilere başlarken, bazıları daha geç başlayabilir. 27 yaşında sevgiliniz olmaması veya hiç flört yaşamamış olmanız kesinlikle utanılacak bir durum değildir. Evlilik olmayacak gibi düşünmeniz ise hayatınızın geri kalanında böyle kalacağınız anlamına gelmez. İlişkilerdeki başarısızlıklar veya hiç deneyim yaşamamış olmak, gelecekteki ilişkilerinizin de aynı şekilde olacağı anlamına gelmez. Yeni insanlarla tanışmak ve flört etmek için farklı yollar deneyebilirsiniz. Örneğin, sosyal aktivitelerde bulunabilir, hobileriniz için gruplara katılabilir veya online arkadaşlık uygulamalarını kullanabilirsiniz. Ayrıca, kendinize zaman ayırmak ve kendinizi geliştirmek için fırsatlar yaratabilirsiniz. Kendinize yeni ilgi alanları edinebilir, hobilerinizle daha fazla vakit geçirebilir veya yeni beceriler öğrenebilirsiniz. Böylece hem kendinizi geliştirirken hem de farklı insanlarla tanışma fırsatları yaratabilirsiniz.
Son olarak, hayatınızdaki önemli şeyleri değerlendirmek ve hedeflerinizi gözden geçirmek için zaman ayırmanız önemlidir. Belki de hayatınızda başka şeylerin öncelikli olduğunu fark edebilirsiniz ve bu da sizi mutlu edebilir.
10 Yorumla
+1 yılAbla Vücudun çok cılız ya Tavuk gibisin ben bilmiyorum da sana şimdi bir şey desem yanlış anlayacağım Yani bir getirsen bir daha kalkamazsın yani sonra mezarda seni kocan öldür diyecektim yani Sen yine de evlenme ya ölür müsün cılız Tavuk gibisin
02 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcın olsun abla ya bilmiyorum da Hani işin zor zayıflık da kötü bir şey ya çocuk doğurursun kanın yoktur canın yoktur niye Allah aşkına ya Allah yardımcın olsun yani
+1 yılYanlış bir evlilik yapmaktansa hiç yapmamak daha iyi. Boşanmaların artma sebebi zaten toplum baskısından, insanlar evlenmiş olmak için evleniyor, evleneceğiniz insanı aramayı bırakın, doğru insanla denk geldiğinizde her şey kendiliğinden olacak.
02 Yorumla- +1 yıl
Ona da kısmet deniyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
tek sen değilsin canım . benim 33 yaşında olmadı ama hala yaşıyorum misali 😂 güldüğüme bakma bazen sinirim bozuluyor. yaşıtlarımız evli ve çocuk sahibi. çevremizdekiler sen neden evlenmiyorsun diye soruyorlar, sanki biz yanlızlığı tercih etmişiz gibi adlandırılıyor. halbuki karşımıza bir kısmet çıkmadı. çıkmadı vede hiç olmadı deyincede kimse inanmıyor. sana birsey diyim mi... zannedersem sende yurtdışındansın benim gibi. ve bulunduğumuz ortam pek insanımız yok, bunun yanı sıra asosyaliz. işten eve, evden işe hesabı. çok yoruluyoruz hal böylede olunca haftasonu evden çıkasın yok. sende hayırlısı olsun, vardır Allahın bir bildiği de geç 😅
17 Yorumla- +1 yıl
Bende 25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı artık bende sevilmek istiyorum
- +1 yıl
33 yaşında bir kadın nasıl sevgili yapmadan yaşabiliyor ya ne ilginç
- +1 yıl
Yanlız değilmişim
+1 yılher şey nasip bunu sende iyi biliyorsun ama sif evlenmek için evlenmek ciddi anlamda sana değer veren ile evlen ki gerçekten ilerde güzel bir yuvan olsun ve kriterlerin bir erkekte merhamet anlayış ve seni anlayan dinleyen birisi olsun bak ne kadar güzel olur o zaman sana hayat
02 Yorumla- +1 yıl
Evet ama bunlar ya okulda olur ya iş yerinde ya bir ortam da veya internette yani herseyerde karşına çıkabilir konuşmalısın denemelisin ama herkese de güvenme zamanla konuştukça anlarsın o yüzden her şey zamana esirdir o yüzden doğru bir insan ile ömür gecirilir ama yanlış birisi seversen hayadin zindan olur bak yaşım 25 ama hiç umrumda değil birisi çıkacak mı olacak mı diye akışında her şey okurla olur cevremde çoğu arkadaşım ya evli ya da evlenme aşamasında bir tek ben bekar kaliyorum ama bu işlerde acele etmek gerek ama eş seviminde etmemek gerek bence
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç belli olmaz bu işler Bu yaşında belki çocuklu boşanmış bir kadındın Her şey kader kısmet ve birazda çevrenize açık olun derim Birileri vardır illaki şans vermek lazım Ben de bekarım bu arada
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanlış kişi ile yanlış bir evlilik yapacağına doğru kişiyi bulunca evlenirsin. Yas o kadarda önemli değil
01 Yorumla
+1 yılAile değerlerine önem veren Ana baba ve aile biriylerine saygı sevgisi olan birini bulursam Gelecek düşünüyorum tabi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Özgüvensiz misin? Kazara biriyle oturup çay içersin, flört edersin, konuşursun. Hiç olmaması için aşırı özgüvensiz olman gerekir.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsana talip olan kimse de yoksa arkadas cevrene soyle vardir biri dene iyi veya kotu en azından ilişkiler nasil yuruyor gormus olursun
00 Yorumla
+1 yılNiye tertemiz birisin işte ne güzel varsa böyle sen gibi ben derhal evlenirim şahsen
02 Yorumla- +1 yıl
Devir değişmiş olabilir lakin sen temiz kalirsan eminim ki ödülünü alacaksın ve evlendiğin zaman gönül rahatlığıyla eşinle aynı yastığa baş koyacaksın
+1 yılSevişmezsin eyv ama kazara bile olsa sevgilin olur yaw yuh
04 Yorumla- +1 yıl
Umarım kavuşursun sevdiğine 😊
Evlilik ve sevgililik o kadar güzel bı şey değil hayatını yaşa...
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin erkek versiyonunum
Kafaya takma bi gün çıkar biri06 Yorumla- +1 yıl
Beklemek lazım sonuçta kızsın illa ki birileri çıkıyordur ki çıkmıştır
Erkek için aynı durum olmuyor - +1 yıl
Alakası var bi kız asla boşta kalmaz her kızın isteyeni vardır
- +1 yıl
İşte sizin sorununuz bu saçma sapan kriterleriniz yüzünden hepsini ters çeviriyorsunuz sonra evde kaldım diye söylemde bulunuyorsunuz
+1 yılbirinin seni gelip bulmasını bekleme sen birini bul
00 Yorumla
+1 yılValla bende benzer durumdayım merhaba yazıcam sana :D bakalım ne olacak :D
00 YorumlaGayet güzelsin şaşırdım ama benim de yok 24 yaşındayım olabilir
00 Yorumla
+1 yılÇok güzelsiniz doğru zamanda biri ile tanışırsınız umarım henüz gençsiniz
02 Yorumla- +1 yıl
Ah farkedememisim 😅
+1 yılolur merak etme acele ama seninle ilgılenenlere biraz sans ver okadar
00 Yorumla
+1 yılAnnene söyle birini bulsun bizimkiler öyle yapıyo😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aceleye gelmez bu evlilik konusu, çok acele etmemek lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılneden olmayacak gibi?
şimdiye kadar biri olmadığı için mi?00 Yorumla
+1 yılBenimde hiç sevgilim ve arkadaşım olmadı benimle arkadaş olmak ister misiniz
00 YorumlaHemen bana mesaj atman lazım hehehe işin şakası neden olmadı yani hiç bir insanla konuşup birşeyler hissetmedin mi ya
05 YorumlaBence gerek yok bende 25 yaşındayım hiç gerek duymadım. Çok istemektense doğru kişiyi bulmak daha doğru olur evlenmek istiyorsan.
00 YorumlaÇok önemli bir durum değil bana göre. İnsandan daha zor bir varlık yoktur dünyada. Birini bulsak bile uğraştırır yani.
00 YorumlaEgerli bu resimdeki siz iseniz ve yazdiklariniz hic inandirici gelmedi bana. benim nacizane fikrim
03 Yorumla
+1 yılZamanla olur vallah benim de yaşım 24 ben de aşırı istiyorum evlenmek nasip bu işler abla
10 YorumlaKendini florte alıştır istek gelsin erkeklere karşı öncelikle istersen flört edebiliriz
10 Yorumla
+1 yılYalanı acilen bırakıp hayal dünyandanda uzaklaştırman lazım 🙊
00 Yorumla
+1 yılNeden böylesiniz ya. 27 yaşında olabilirsin ne olmuş. Kıyamet değil. Kısmet bu işler
00 YorumlaBir büyücüye git kısmetini açtır. Ha ha ha. Şaka yaptım.
00 Yorumla
+1 yılabla ya fazla güzelsindir ya da fazla çirkin bunun yanında özgüvensiz biriside olabilirsin
00 YorumlaBenimde hayatimda hic olmadi saygi icerisnde konusalimi
00 YorumlaSana tek tavsiyem sadece bayatını yaşa.
11 Yorumla
+1 yılKaderindekini bekle
12 Yorumla- +1 yıl
Sabır et.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılne zaman ne olur kimse bilemez ümitsiz olmayınız
02 Yorumla- +1 yıl
vardır vardır
etejerin üst çekmecesine bak (en çok bakılmayan yer) dalga geçmedim
+1 yılHerkes evlenecek diye bir kural yok ki 😊
18 Yorumla- +1 yıl
@mesutkrmn değil
- +1 yıl
Bence de evlilik gerekli ben de çok istiyorum
- +1 yıl
Adam seks için evlenmiş ya şaka gibi
- +1 yıl
Karına yazık
- +1 yıl
@mesutkrmn o senin gereken yaşta ailenin sana veremediği eğitim yüzünden bastırdığın bir duygu. Zaten cinsellik için evleniyorsan hiç evlenme sen. Karşı tarafa yazık ya.
- +1 yıl
Sadece cinsellik için evlenen ne biliyim yani mantıksız insan ruh eşini bulur aski yaşar onla güzel mutlu olur ona sarılır derdini anlatır onun saçlarını okşar omzund uyutur birbirine yardımcı olur el ele gezer bir dostu olur yeri geldiğinde anası babası gibi akıl vereni olur yeri geldiğinde başının tacı olur aşk güzel bisey evlilik de onun anahtarı gibidir cinsellik sadece bir. ihtiyactir ve bu ihtiyacı gidermek için evlenilmemeli kadına değer verilmeli
- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılAktiviteye başla elbet birini bulusun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen adim atiyor musun?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Resimdeki sensen hiç sıkıntı yapma 😉
00 Yorumla
+1 yılG uzel karısın kullanmayı bilmiyon
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulü evlenin.
00 YorumlaResimdeki sen değil misin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu güzellikle kise sana bakmıyır mu?
00 Yorumla
+1 yılEvlenmelik kızsın. Kariyer yaptın mı prki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benim adıma soru açman hoş değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBekle bekle,
Sakin,00 Yorumla
+1 yılhobi bul kendine kafana takma
00 Yorumla
+1 yılMağarada mi yaşadın yahu? 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle güzelsin de olmadı mi
02 Yorumla- +1 yıl
Heee anladım
+1 yılAllah kurtarsın ablacım :(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de sonum böyle olacak bu gidişte
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılResimdeki hatun ne guzel. is ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet güzelsin aslında
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli seni bulacak
00 Yorumla
+1 yılSurekli evde misin?
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır çalışıyorum
- +1 yıl
Biraz çekingen mi davranıyorsun soğuk falan? Ondan olabilir diye düşünüyorum kişisel bakımına falanda dikkat ediyormusun bu en önemli etken
- +1 yıl
Açıklası sade doğal bir kızım makyaj falan yapmıyorum ama cildime bakım yapıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu sensen çok hoşsun nasip işi
00 Yorumla
+1 yılBeklemede kal 🙂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır olsun diye siqebilirim seni
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılOlur daha
00 Yorumla - Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler