Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl olmaz tipin mi kötü diyenler olmuş.
Benim yorumum objektif olmaz diye söylemeyeyim, çevremin yorumunu söyleyeyim.
Gayet uzun boylu ve yakışıklı buluyor arkadaşlarım beni.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1) Erkek arkadaş çevren geniş mi sadece kizlarla mi iletisiminde sıkıntı var?
2) arkadas olarak kizlar var mi etrafında?
3) cekingen birisi misin? Ailen dindar ve muhafazakar mı?
1-) 2 tane yakın arkadaşım var, haricinde takılmadığım ama arkadaşım olan insanlar da var
2-) Var tabii ki de. Hem de çok yakın arkadaşlarım olarak varlar.
3-) Çekingen biri değilim. Ailemle yaşamıyorum.
O 2 tane arkadasinin bu islerle arasi nasil?
Fazla seçici olabilirsin benim gibi insanlara şans vermeyi dene.
İlk söylediğinizde haklı olmanla birlikte şans vermeyi dene diye diyebileceğim kimse yok. Yok yani. Olmuyor. Hadi bir kişi bile olsa diyeyim ki şans vermeyi deneyeyim.
Zaten başlığın konusu o.
Hiç yok. Olay o.
O zaman sosyalleşmeyi dene. Kafelere git illaki bulursun birilerini. Çalışıyorsan iş ortamından bulursun. Ama sürekli evdeysen bulamazsın. Öncelikle evden çık.
Yaptım. Yılbaşında da yaptım başka zamanlarda da yaptım.
Kafeye veya benzeri bir yere gidiyorum, oturuyorum.
Oturuyorum, oturuyorum, kitap vs.
2-3 saat sonra artık sıkılıp kalkıp geri geliyorum.
Bu. Yılbaşında da aynısı oldu. Sıkıldım her yılbaşında tek girmekten deyip dışarı çıktım. Tek gezdim. Sonra geç oldu eve döndüm.
Bu yani. Böyle oluyor.
Bence sende sorun yok. Sen aslında kimseyi istemiyorsun. Bence halindende memnunsun. Yani sırf hayatımda birisi olsun diye düşünme. Belkide sevemiyosun kimseyi ilgini çeken kimse yok. Bence bekle acele etme. İllaki bulacaksın.
Ya zaten halimden memnunum, hem de çok memnunum. Çok şükür cidden.
Ama yani bu sizin gibi kafeye git sosyalleş elbet olur diyenlere anlam veremiyorum.
Bu fikrin altında yatan temel ne ki?
Kafede tek oturuyorum, bir kadın gelip benimle mi tanışmak isteyecek?
Bu dünyada böyle bir şey hiç olmamıştır kaldı ki bana olsun yahu.
Bende kafelere gitmem tavsiye verdim çünkü genelde kafelerde tanışıp sevgili oluyolar ya da arkadaşlar arasında ayarlanıyor ben bu yöntemleri biliyorum kendimde çok evden çıkan biri değilim sosyal hiç olamadım ama bende dert etmiyorum niye sevgilim yok diye bu bi gereklilik değilki zamanı gelmemiştir demekki kaldı ki bende ciddi düşündüğüm için sevgililik olayları bana ters bu yüzden herkesi düşüncesi amacı yolu başka yani sen ben ne istiyorum diye sor kendine.
Şimdi anladım ne demek istediğini.
Çok iyi anladım.
Ha benim de elbetteki ilgimi çeken insanlar oluyor tabii ki de.
Ama sebepsiz yere birisiyle tanışmak çok zor ya.
Hiç tanışıklık yokken özelden yazmak veya tanımadığın birine tanışabilir miyiz falan demek cidden bunlar bence çok garip şeyler.
Böyle yapmaya çalışanlar var o yüzden söylüyorum.
Bu arada bence de sevgililik asla bir gereklilik değil.
Hani nasıl hiç olmaz diye çok şaşıranlar var sanki her insanın sevgilisi en az bir kere de olsa mutlaka olmalıymış gibi bir algı var bence böyle değil bu yanlış.
Ama ben sadece çok merak ediyorum sevgililik denilen şey nasıl bir şey, sevmek-sevilmek ne bileyim bunları cidden merak ediyorum. Ve yaşım da ilerliyor gençlikte yaşayamadık bunları diyeceğim ve üzüleceğim ileride bunu da biliyorum.
Valla ne yazıkki bu işler böyle yürüyo helede erkeksen mecburen ilk adımı atmak zorundasın anladığım kadarıyla sen düzgün birisin çoğu kişinin afedersin ama başı gözü ayrı oynuyo yani biraz cıvık olanlar bu tip sevgililik işlerinde başarılı ama sen düzgün belli bi seviyede kaliteli bir ilişki arıyosan yani onları kafelerde barlarda arama nasıl bir iliski istediğine bağlı her şey
O konuda haklısın bu yaşlarda aşkı bulursan ne kadar acıda olsa güzel bişey. Gençken yaşanılan her şey çok güzel ama kendini biraz aç bence her kıza ön yargılı yaklaşma illaki seversin birini kendini kapatma.
Çok teşekkür ediyorum değerli yorumun için.
Mesele ilk adım, evet. Zor, bayağı zor.
Ben kendim gibi birini arıyorum yani nasıl, bana çok saygı duyacak ben de ona saygı duyacağım.
O bana sadık olacak ben de ona sonuna kadar sadık olacağım.
O beni cidden çok sevecek ben de onu çok seveceğim. En temel kriterler nedir dersen bunlar yani.
Çok çok iyi anladım son dediğinizi.
1-) Kendimi kapatmamak.
2-) İlk adımı atabilmek.
Üzülerek söylüyorumki beklentilerin çok güzel. Ama bu devirde böyle birine denk gelmen çok zor. Cünkü insanlar o kadar sahteki sevgileri bile yapmacık yalan dolan ihanet sevilmek güzel şey ama doğru insana denk gelmek çok zor. Ben en güzel duygularımı birine harcadım çok masum sevdim hatta onunla evlilik hayali kurdum ama o okadar sahtekarmış ki bunu çok geç farkettim. Bana ihanet etti hiç bişey söylemeden gitti. Bende taş kapli biri oldum ondan sonra. Demek istediğim hiç sevgilin olmaması asla kayip degil. Sanmaki her sevgilisi olan mutlu. Sonuç hep hüsran. Yinede fazla hayale kapılma derim hayatı akışında yaşa olursa olur olmazsada olmaz de. Kimseyede haddinden fazla değer verme sakın. Ha bu arada bu yaştan sonra aşık olayım deme boşuna üzülme.
En son yazdığımı oku kimseye güvenme her zaman uyanık ol kızlar cok güzel asık rolü yaparlar kapılma hemen bide varsa etrafinda tanidik es dost aile tanidigin birini bul daha guvenilir olur
Bir kere aşık oldum ve Üzüldüm bile.
O kadar üzüldüm ki..
Sadece bir kere konuştuğum biri oldu. Flört yani bildiğin işte. Baya artık çok aşık olmuştum. Sonradan öğrendim ki aslında sevgilisi varmış. Şok oldum. Sonradan daha da şok oldum sadece benle de değil başka insanlarla da konuşuyormuş.
Hemen bana yakışmaz deyip kendimi geri çektim ve uzak durmayı başardım ama o arada çok da üzüldüm.
Şu son yazdığımı daha yazmamışken dikkatli ol vs diye uyarman..
O kadar haklı çıktın ki söylediklerinde.
Bak işte yaşamayan anlamaz ben çok ağır geçirdim ayrılığı çok bağlanmıştım asla bitmez gözüyle bakıyodum bitince dağıldım hayatımı ona bağlamıştım resmen.
Sendede bi aşk hikayesi olduğunu anladım zaten. Sevemiyosun insanlar nasıl ilişki yapar diyosun sende biliyosundur yani ve şu bi gerçekki ister kız ister erkek ol bir kere aşık olursun derlerya çok inanıyorum buna hepte yanlış kişilerde aşkı harcıyoruz sonrada hissizleşiyoruz en güzel duygularımız gidiyor Şu an bende duygusuz ve acımasız biriyim çünkü haketmediğim halde çok canım yandı.
Madem sende benim gibisin sana tavsiyem akişına bırak yeni birilerini bulsanda sevemeyeceksin kafanı topla
Neden böyle düşünüyorsun ki, kapatma kendini tamamen.
Yani sevemeyeceksin zaten demişsin ya deme bence böyle ya.
Sevemeyeceksin derken bidaha güvenebilir misin ben güvenemem o kadar hissizleştimki insanlardan sogudum
Bu arada takip isteği yolladım az önce fark etmediysen söyleyeyim de. Cevaplar çok uzun oluyor, eğer istersen özelden devam edebiliriz konuşmaya.
Konusabiliriz ama saat gec oldu uyuycam ben
Başlığı açan benim üzülüyorum falan diye.
Ama şimdi de ben sana üzüldüm. Öyle hissizleştim gibi şeyler deme bence ya. Elbet doğru kişi olduğunu anladığın cidden seveceğin biri çıkar karşına.
Çıkmazsa da dünyanın sonu değil ama hissizleştim diyerek kendini üzersin sadece.
Benim icin cok geç. Ağır bi depresyon geçirdim. O yüzden toparlanabilmem uzun zaman alır. Ama insanlara tavsiye vermeyi seviyorum. Gözlerini açsınlar diyede yazmaya devam edicem. Aşk her şey değilmiş bunu çok iyi anladım.
Sanırım özel mesaj yazabilmem için senin de bana takip isteği atman gerekiyor.
Hadi ya yapma cidden üzüldüm.
Ama verdiğin tavsiyeler ve yorumların çok doğruydu bence. Bunu tekrar söylemeliyim yani dediklerinde haklı çıktın. Yani o derece ki neredeyse şu an son dediğine inanıp aşk boş bir şeymiş deyip ben de hissizleşeceğim. Tespitlerin o derece doğru çıktı.
Hala inanmam diyosun demekki canın yanmamis yeterince. Aşk tabiki boş ya geçici bi duygu icin kendimizi mahvediyoruz
Senin adin ne mesaj attigim sen degilmisin
Bu işler bana göre nasip kısmet o yüzden kafana takıp moralini bozma serim eğer gerçekten iyi birisi ve mutlu olucaksan karşına elbet çıkar kalbimi ferah tut
Elbetteki benim de dileğim bu yönde. Beni üzmeyecek, güzel bir insan çıkar umarım karşıma.
Ama elbet çıkar diyorsun ya, çıkmaz.
Yani çok net iddia ediyorum çıkmaz.
25 de olsam 26 da olsam çıkmaz.
Ama sen çok umutsuz bakıyorsun İnan bana hayatına biri girdiğinde tek derdim bu muymuş diceksin çok da takılacak bir durum degil ben inanıyorum gerçek ve doğru kişi bir gün karşına çıkacak…sen evrene pozitif enerji vermeyi dene
Ne demek istediğinizi anlıyorum.
Yalnız.
Benim düşüncelerim bence umutsuzluk değil.
24 diyorum ya 24. Bu saate kadar olmamış, bundan sonra da olmamasıdır asıl normal olan değil mi?
Şimdi ben umutsuz bakmıyorum yani ne demek istediğimi anladınız değil mi?
24'üne kadar olmadıysa demek ki o kişi için "normal" olan olmamasıdır, yani hep öyle gider.
Ne alakası var be düşünce yapını acilen düzeltmelisin sen çok kıymetlisin gelip de biriyle olmana ihtiyacın yok ama insan yuva kurmak tanışmak ister haklı bir sebep 24 yaş çok erken yaş etrafımdakiler 30 yaşında evleniyor abartma istersen bu zamana kadar olamadıysa nasıl desem soguk musun ya da hareketlerine biraz çeki düzen ver bir kız olarak yardımcı olmaya çalışıyorum illaki seni gören etkilenen olmak isteyen kız olur tek sen böyle durumda değilsin ayrıca umutsuzluk aşırı var sende “zaten olmaz ki” imajı kesinlikle düşünme kendine güven karşına düzgün birisi çıkar zaten
Senin yaşında ilken benim 3 yaşında oğlum bardı sevgili yapacağına evlen oğlum
Çirkinsin işte kardeş.
Yorumun için teşekkür ederim.
Cidden bu kadar net mi bu yani.
sevgilin nasıl olmadı tipin çok mu ötü
Aniden gelişiyor sanırım
Anlatılmaz bunlar
Hadi ya.
Kaldım böyle o zaman desene :) :D
bulacaksin