erkeklerin çoğu sapık hiç mi namuslu erkek yok
ben varım diyen de sapık nedense... RABBİM iyi insanlarla karşılaştırsın bizi evlenmeye de korkuyoruz artık
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer erkeklerin çoğu sapık hiç mi namuslu erkek yok
ben varım diyen de sapık nedense... RABBİM iyi insanlarla karşılaştırsın bizi evlenmeye de korkuyoruz artık
Cevap
27Cevap
Soru saçma olmuş her iki cinsiyette bulunan hormonlardan dolayı cinsellik hayatın bir parçası bunu inkar etmenin anlamı yok içinde tuttukça bu içi dolmuş baraj gibi patlamak demektir karşındakine en ufak bir umut verildiği anda bu barajlar patlar gibi örnekleyebiliriz ve bu sapıklık adı altında kastettiğiniz cinsellik dürtülerine ise kimse engel olamaz
oda sizin karakteriniz
Karakterle alakası yok hocam feministlik yapmanın anlamı yok karşınıza ne yapıyorsunuzda sapıkları çıkartıyorsunuz kendinizde arayın sorunu:)
anlık olarak hepimiz
sectigin yaş sklası ile alakalı paralı olsun zengin olsun yakışıklı olsun dersen o seni satın alacagını bildigi için maalesef sana herseyi yapma hakkı oldugunu dusunur
evet maalesef
biraz değiştirmen gerek herkes sapık ya da her kadın da yollu kaşşar degil
Ya buraya gelip ne bekliyosun burayı kullanan hiç bir erkek ve kadın masum değil kimse kendini kandırmasın
aynen öyle
Maalesef Artık Öyle Düzgün Kadın/Erkek Bulmak Çok Zor.
hemde çokkk
Bu platform üzerinden evlenecek adam arıyorsan mağarana geri dönmeni tavsiye ederim
hayır arayışta degilim
Kadınlar böyle olduğu sürece erkekler de aynı şekilde olacak
Ya size güvenemiyoruz ki sapıtmayalım güven verseniz emin ol elimizi bile sürmeyiz aldatmayızda
Erkeklere sesleniyorum evlenmeyin. Bu sapık dşyor ya burada ne sextingler yapmıştır. Tövbe edip şimdi millete kulp takar azınca gelir yine dizlerinşn üzerinde alet yalamaya. O yğzden erkekler en iyisi ile bşle evlenmeyin. Evlenmeden 59 erkek skş görüp 20 sesi duyuyor vurun geçin
Karşılassanız ne oluyor sıkıcı buluyorsunuz
Tıpkı gözü dışarda olmayan kadın kalmadığı gibi
dogru
karakter meselesi
boş ver bunları bence
Hiç kimse ben kötüyüm demez
Kimisi kötüdür kimisi çok iyi oyuncudur ama kimseyi ilk bakışta anlayamazsın
aradıgım yorum
Yani gerçekler
Cahil var sapık
Mantıklı var aklı başında olunca
Oruç tavsiye ediliyor
dogru
Ne diyim kardeş Allah hakımızda hayırlısını versin
Namuslu kız olmadığı gibi namuslu erkek de kalmadı ben de arıyorum da karşıma ciddi anlamda çıkmıyor
ALLAH hayırlısını nasib etsin
Amin umarım +18 bile konuşmamış kapalı güzel bana sadık birini bulurum aynı şekilde ona öyle olacağım inşallah
Ablacım burada ya da barlarda aramaktansa daha nezih ortamlarda tanışmaya çalışsanız bulursunuz gibi
burada barda aramıyom herkes soru soruyo bende sordum
Bende cevap verdim
İyi ve efendi erkekler hala var sayısı az olsa da
var evet ama denk gelemedik gülüm
Umarım denk gelirsin
sizde🪻
Sağol
Arkadaş size göre herkes sapık. Cinsellik hayatın bir gerçeği , şunu kafanıza sokun artık ya...
Vallahi erkek olarak bende korkuyorum namusumuzu korumaya gayret ediyoruz
devam edin
Edeceğim Allah'ın izniyle Rabb'im ne diyor mümin erkeklere söyle gözlerini haramdan sakınsınlar
Kısmet bu işler
tabi
Piyangodan para çıkması daha büyük şans 🤣
Öyle biri yok herkes istekli
Vardır yanlış yerde arıyorsunuzdur.
aşkom nereden aradığına bağlı, ama çok zor
Var. Çevrede düzgün kız bulamıyoruz biz de
tabi tabi
Aynen aynen
Kalmıştır inşallah
inşaALLAH
Aminn inşallah aynı korku bizlerde de var
dogrudur
Amin
Mecbur dikkatli olmak zorundasın
evet
Biraz konuşalımmı bende bununla ilgili bir şey soracam sana
sorun
Yazdım
Amin inşallah
Sayısı çok azdır
efendım
Nereden biliyorsun
Evlilik baskıso var mı
Neye dayanarak bunu diyon
genel erkekleri öyle adamlara denk gelmemiz dilegimle
Mesela bi örnek ver
Adam olan biri senin gibi bi aptala niye baksınki daha soruya cevap veremiyon genel olarak öyle diye bi cevap yok
niye kızdınız adam var erkek var dedim yorumda iyi okuyun
Namuslu erkek yok mj diye soru soruyosan sebebinide açıklarsın yoksa art niyet ararım bunda
Var ben
tabi tabi
Maalesef 😂
var ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yasadıkların yüzünden güveninin kırılmasını çok iyi anlıyorum, inan bana yalnız değilsin 🥺 Ama kalbini karartma hemen! Doğru ve düzgün erkekler kesinlikle var, sadece sosyal medyanın ve yanlış insanların gürültüsünde bazen onları fark etmek zor olabiliyor.
Gerçekten kalbi temiz, saygılı insanlar kendini hemen öne atmıyor. Kalbini ferah tut, doğru zamanda seni el üstünde tutacak o doğru insan karşına çıkacak ✨
Senin hayatında bu güveni yeniden kazanmanı sağlayan biri oldu mu hiç? 💖