Silecegiimde zaten burayı inşallah
Hiç düzgün erkek yoktur?
Silecegiimde zaten burayı inşallah
Evet sana hak veriyorum. Bu konuda genelleme yapmak yeridir çünkü yüzde 80 erkek böyle. Kadını kızı yatağa atma derdinde. Sevgi ile aşk ile yaklaşan çok yok artık. Beyinleri alt yerde. Kızlarda da böyleleri var ama kızlarda biraz daha az. Toplumumuz kızları çok kibar yetiştirmiş bu konuda. Erkekler gibi libidosunu herkese reklam yapmıyorlar o kadar. Bekaret çok değerli bir kavram olduğu için Türkiyede malum erkeklerin de yaşı büyüyünce libidosu arttığı için nefislerinin kölesi olup gelen gideni yatağa atmak istiyorlar zinhar zina yapmak istiyorlar. Bu düpe düz karaktersizliktir. Kabul ediyorum ve sana hak veriyorum.
Helal be aklı başında bir erkek gördüğüme sevindim
Siz kendiniz öylelerini buluyorsunuz. Çevremde bir sürü kişi var 3-5 kişi aynı anda idare ediyor. Sorsan kızlar da bunları seviyor. O hiç bakmadığınız sürekli arkadaş olarak gördüğünüz erkeklere bi baksanız ne kadar düzgün insanlar olduklarını anlayacaksınız.
Cevap
14Cevap
Böyle Kafalar var maalesef Allah'ım hepimizi Hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Ben ne yaptım ya ben hiç öyle birisi değilim. Niye beni de arada kaynatıyorsunuz
Tamam abi sen münezzehsin
Artık çoğu erkek bu ayrıntılara takılmıyor.
takılsalar bekar kalırlar zaten imkansız.
hani nerede öyle erkek ben göremiyorum :d
sen uyduruyorsun bence öyle erkek kalmadı artık tüm erkekler evlilik peşinde koşuyor
Aferin
Aşağı yukarı tanımışsın erkekleri
Hatan hepsinin aynı olduğu
Dürüst erkekleri de bulursunuz umarım
Bunu diyen kişi sizde de aynı durum var hep tek erkekle yaşamayan zihniyeti bozuk kızlarda var kusura bakmayın yani bütün sorun ları tek bir erkeğe bağlamayın birazda kendinizde gôrün o sorunu
Ben bütün kızlar iyi demiyorum ki sapkın kızda çok ama en çok erkekler pislik
Ama olay kızda bitiyor çünkü o kivirmasa seytana uymasa o erkekte zorla karismasa bişi olmaz
Kızlar mi suçlu oldu şimdi ben hiç öyle şeyler yapmam sevgilim cinsellik muhabbeti açıp duruyordu
Nasıl bizde tek bakılan şey paraysa , sizde de geçmişe bakılıyo
Bir elin parmağını geçmez
Genelleme yapma lütfen
Ben yapmadim evlencen mi benle? Hadi
Aha arkadaşlar tam bahsettigim zihniyet bu hemen evlenelim daha görmeden bilmeden nefes alsın yeterimciler
Ya tanimiyorsun etmiyorsun bunu dedim diye nefes alsin yeter mi oluyor sen boyle soylersen bende aoylerim kusura bakma herkesin aklı orada değil
Tamam kardeş kusura bakma hakkını helal et
Neyse ya trollsün sende birdie nurda gerçek hesapla bir sey sormuyor 😅
Vardır
Çok doğru.
Var tabiki... demekki sende bir bozukluk var
Hepiniz deme ya
Herkesi ayni kefeye koymak bence
Genelleme konuşma
ben haric
Haklisin dostum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?