Etrafımdaki herkes sevgilin yok mu diye soruyor. Nasıl olsun ki? Düzgün biri asla karşıma çıkmadı. Kime şans versem gerçek yüzünü hemen gösterdi neyseki de büyük hayal kırıklığı yaşamadım ama cidden bende mi sorun var nerde bir sorunlu var beni buluyor.
Birini gerçekten karşılıksız sevmek çok zormuş bana bunu öğretti hep beni karşılıksız seviyorsun beni ben olduğum için seviyorsun diyordu ama 4 yıllık süreçte 4 kişiyle sevgili olduğuna şahit oldum
Beni çok oyalamıştı o düşünsene seni çok sevdiğini bildiğin bir erkek var karşılıksız seviyor farkındasın onun gözünün içine baka baka başkasıyla sevgili oluyorsun ayrılınca yine seni sevenle konuşmaya başlıyorsun sonra yine başkasıyla çıkıyorsun 4 sene boyunca bu böyle devam etti ve 4 kişiyle sevgili olduğunu gördüm ne zaman ayrılsa benle konuşuyordu ama sevgilisi varken hiç rahatsız etmiyordum onu onun için 12 saat uykusuz araba sürmüştüm yanına gitmek için günün sonunda bir daha hiç buluşmayalım dedi eve döndüğümde yine aramaya başlamıştı hem gitmek istiyor hem gitmiyordu çok toksik bir kızdı
Aşk insanın gözünü kör eder derlerdi ben bunun en açık örneğiyim galiba o yüzden ama artık bitti o günler kurtuldum kendisi kaybetti hiç kimse benim kadar sevmedi onu o da biliyor ama artık kafam rahat
neymiş evlenilecek erkek kalmamışmış, sanki sen evlenilecek kızsın da, ideal olarak görmediğin her erkek modeliyle yıllarca yiyişerek ideal erkeği bekliyorsun
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla en ileri birinin yanağını öpmustum. Onda da pişman oldum gerçi sonra gerçek yüzünü gördüm. Valla ben ne birini kandırdım ne birine yalan söyledim ne de o dediğin şeyleri yaptım. Karşımda iyi biri çıkmadı. Zaten bunun için isyan ediyorum. Senin dediğin gibi biri olsam karşıma çıkan adamlardan şikayet etmem keyfime bakardım emin ol.
Keko mu asla hiç sevmem. Uzak dururum o tiplerden. Dediklerimde de gayet samimiyim. Böyle bir insan arıyorum. Ama karışma çıkanlar cnsellikten başka şey düşünmeyenler , yalanlarla dolarlarla kandırmaya çalışanlar , ipsiz sapsız tipler. Belkide bende bir sorun var anlamıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evet var ama kadınlar düzgün olmayan erkeği sever
Düzgün erkekleri üzdünüz kızlar aşka küstürdünüz geriye bunlar kaldı işte kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz :)
Ben kimseyi kusturmedim valla 😅
Valla birini çok temiz sevmiştim başıma açmadığı çorap kalmadı artık tüm kızlara küstürdü beni
Birini gerçekten karşılıksız sevmek çok zormuş bana bunu öğretti hep beni karşılıksız seviyorsun beni ben olduğum için seviyorsun diyordu ama 4 yıllık süreçte 4 kişiyle sevgili olduğuna şahit oldum
Ben neyseki kimseyi sevmedim. Bide o acıyla ugrasamadim. Ben daha çok mantıklı bir insan olduğum için kalple değilde daha çok aklım daha ön planda.
Beni çok oyalamıştı o düşünsene seni çok sevdiğini bildiğin bir erkek var karşılıksız seviyor farkındasın onun gözünün içine baka baka başkasıyla sevgili oluyorsun ayrılınca yine seni sevenle konuşmaya başlıyorsun sonra yine başkasıyla çıkıyorsun 4 sene boyunca bu böyle devam etti ve 4 kişiyle sevgili olduğunu gördüm ne zaman ayrılsa benle konuşuyordu ama sevgilisi varken hiç rahatsız etmiyordum onu onun için 12 saat uykusuz araba sürmüştüm yanına gitmek için günün sonunda bir daha hiç buluşmayalım dedi eve döndüğümde yine aramaya başlamıştı hem gitmek istiyor hem gitmiyordu çok toksik bir kızdı
Ama sende bu kızın yaptıklarını görmene rağmen neden hala onu kabul ediyordun pes yani... Sevgi böyle bir şey değil.
Aşk insanın gözünü kör eder derlerdi ben bunun en açık örneğiyim galiba o yüzden ama artık bitti o günler kurtuldum kendisi kaybetti hiç kimse benim kadar sevmedi onu o da biliyor ama artık kafam rahat
Kurtulmana sevindim. Daha iyilerini hak ediyorsun kesinlikle 🙏🏻
Daha iyileri tarafından daha iyi bir şekilde üzülmeyi hak ediyorumdur :D şimdiye kadar kızlar tarafından hiç yüzüm gülmedi
Sana da varda sende üzersin
İllaki vardır genelde çok sosyal medya ile işi olmayan adamlar düzgün oluyor çevremde gördüğüm 🤷♀️🫨
Peki sen düzgün kızmısında erkek yok diyosun
Evet düzgün bir insanım bu yüzden düzgün bir adam istiyorum zaten.
Tc kızına güvenilmez hakli insanlar o yüzden olabilir
oyle hemen onume gelen ilk bir kac kisi dogru kisi olarak dusunme yani.
Bu devirde kimseye guvenmem
İşte ben güveniyorum ama neyseki çok fazla gizleyemiyorlar gercek yüzlerinide hemen yol veriyorum
Ben iletişim sahi kurmamaya calisiyorum fikirlerine zıt oldugum icin kötü oluyorum
Bende çoğu fikre zıttım bu yüzden sanırım bir şekilde olmuyor. Neyse bizde böyleyiz yapacak bir şey yk 🥲
Aynen oyle kimse icin degismem felsefem bu
neymiş evlenilecek erkek kalmamışmış, sanki sen evlenilecek kızsın da, ideal olarak görmediğin her erkek modeliyle yıllarca yiyişerek ideal erkeği bekliyorsun
Valla en ileri birinin yanağını öpmustum. Onda da pişman oldum gerçi sonra gerçek yüzünü gördüm. Valla ben ne birini kandırdım ne birine yalan söyledim ne de o dediğin şeyleri yaptım. Karşımda iyi biri çıkmadı. Zaten bunun için isyan ediyorum. Senin dediğin gibi biri olsam karşıma çıkan adamlardan şikayet etmem keyfime bakardım emin ol.
Biliyor musun senin erkek halin de benim
İyinin şansı olmuyor doğru o zaman cidden 🥲
Evet, maalesef.
Düzgünden kastın ne
Gerçekten çıkarsız seven , yalan söyleyemeyen , aldatmayan , etrafındaki insanlara saygılı sevgili bu liste uzar gider...
Yani var knk da bence söylediklerinizde samimi değilsiniz keko tipler hoşunuza gidiyor
Keko mu asla hiç sevmem. Uzak dururum o tiplerden. Dediklerimde de gayet samimiyim. Böyle bir insan arıyorum. Ama karışma çıkanlar cnsellikten başka şey düşünmeyenler , yalanlarla dolarlarla kandırmaya çalışanlar , ipsiz sapsız tipler. Belkide bende bir sorun var anlamıyorum.
Kaç yaşındasın neyle meşgulsün?
22 yaşındayım ve üniveriste öğrencisiyim
Umarım bulursun gençsin daha bende bu şekilde düşünüyorum düzgün biri olsun diye ama maalesef çıkmıyor karşımıza
Bizi görmüyor bu kız
İşte düzgün varda bana denk gelmiyor 😅😅
Aha denk geldik nolcak şimdi 😂
Nerelisin peki
İstanbul
Sen neredesin
Samsun çok uzağız 😅😅
KS de yoktur samsunlu fnsj
Ya zaten goy goy yapıyorum. Online biriyle olmam. Onlineda kimseye güvenmem ben.
Reelde yap o goy goyu chsjsj bakalım bulacaka mısın birini
Yok ya ben mezun olup işimi falan bulayım. İş yerinde de iş arkadaşı falan bulurum artık birini. Hiç üniversitede öğrencilerle ugrasmayim 😅
Türbanlı misin
Hayir degilim
Çok mu açık giyiniyon.
Hayır
Instagram var mı
erkekler maalesef kötü zihniyetli
Düzgünüm ama benjmde olmuyo bilmiyorum
Ben olduguna inanmıyorum
Türkiye de düzgün erkek yok. Hepsi dansöz gibi
Yaşın kaç.
22
Gençliğinin baharındasin bu ne acele.
Evet ama insan bazen benim neyim eksik diye düşünüyor. Gencim biliyorum :)
Hiç birşeyin de eksik değil yaslarimiz çok yakın birbirine. Kendini üzme bu konuda.
Uzmuyorumda bazen kafama takıyorum.
İnsanlar sana sevgilin var mı diye soruyor yok diyince ne diyor.
Sen nasil gençsin ya üniversiteye gidiyorsun bide birini bulamadın mı falan. Buyuk sehirdeyim ya saniyorlar ki ben surekli gezmelerde tozmalardayım😅
Unutma ki hiç bir zaman insanlar için yaşama. Kendin için yasa her zaman.
Öyle yapmaya çalışıyorum:)
Hayır yok
Çok var
Çıkar illaki
Var ama sana denk gelmemiş umarım bulursun
bulursun bir çok takma şimdiden
Zor bulursun
Varız ama azız
Zaman illaki çıkacaktır.
Düzgün biri senin icin nasıldır
boşa arama abla yok
aslında var görmesini bilene