2 ayÖnceki ben bir şey söyleyeyim mi sana bak gerçekten söylüyorum ben evlenmeyi o kadar çok istedim ki anlatamam sana yani. Ya bazen işte arkadaşların yanına gidiyorum kadınların kızların bakıyorum Hani direk bakıyorum abi ya o kadar bakıyorum ki ha çekiyor beni Diyorum ki bazen Hani bu uygun bölgelerine bakıyorum ya öpmeye duyabilir miyim acaba diyorum yani ben sarılırsam Burada beni ne yapar gidiyor ya Ben bu saate kadar Hiç Yaşamam için Düşünsene ilk defa kadının Hani bekar bir kadının yüzünü görüyorsun yani merak ediyorum bu kadar zorlusunuz ya Bu kadar yani duygusuzsun bu kadar isteksiz bu kadar aşk istemiyorum varlık mısınız ki bu kadar zevk yaşamak istemiyorum varlık mısınız siz ya? Bazen fotoğraflara bakıyorum allah oluyor benim olsa bunu ne yaparım istiyorum ya ben ayaklarını kapatırım ağlarım ya yani deli gibi bari böyle Hasret çekmiyor nasıl bir şey biliyor musun biliyorum Hani bu duygu niye benden fazla Niye bu boşluk var ben artık yaşamaktan da yoruldum ya ya bir kadını görüp hani çekici gelmesin istemiyorum artık ki çünkü hasreti sürekli içinde boşluğu boşluk boşluk yaşamak istemiyorum Duygu ne diyeyim ne diyeyim Size Allah evlat versin allah sizi evlatlarınıza çektim bu duyguları yaşatsın ya başka bir şey demiyorum ya ben bu kadar acı çekiyorum neredesin Allah diyorum
02 Yorumla
Soran2 ayUmarım sizin de gönlünüze göre biri çıkar karşınıza
- 2 ay
Keşke...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)2 ay
Düzgün Erkek var
Mesele kadınlar o iyi erkeği hakediyor mu
30 yaşına kadar o bar senin bu bar benim gezio dolaşıp o son zarları dibine kadar atsın kadınlar sonra iyi erkek yok mu var ; var da erkek geçmişi kabarık kadın istemiyor
Kırmızı Bayraklı kadın istemiyor
Erkek
Kurallara Riayet Eden kadın istiyor
Kurallara riayet eden
Gelecekte kendine yer eder.
Sınırı Erkek Koyar, Kadında buna Uyar.
Erkek düz mantık düşünür basit varlıktır
Kadın gibi Kafa drift zikzak çalışmaz
İstekleri cok basittir.
- Feminen ol
- Sadakatli ol
- Saygıda kusur etme
- Bacaklarını kapat
- Vücudunu teşhir etme
- Berkecanlar Onlar benim arkadasımlar olmasın
- Alkol ve Alkollü ortamlar olmasın
- Kızlarla Mikanosa gidip tanga giyicez olmasın
Olay bu kadar basit.
- Erkeğin aklını bulandırma şüpheli hareketlerde bulunma
- telefonu ortaya bırak
Sınır Getiren Erkek
Seven Kadınını Koruyan Erkektir.
Yukarıda saydıklarıma uyun Kadınlar
Mutluluk bu kadar basit.
Erkek Kadının
Kadın olmasına bakar
Güvenilirmi, sadakatli mi, feminen mi, bacaklarını kapatıyormu, kafada şüphe bırakmayan, iyi bir kadın mı buna bakar
Kadının Diploması Belgeleri umrunda olmaz
Ha tabi son olarak
Erkek canlısı Performans yüküne sahiptir
Erkek yüksek değer olmaz
Saygı duyulan
İyi bir erkek olmazsa
Kadını hayatına aldıktan sonra
Kadına yön veremez ve beta davranırsa o kadın ona saygı duymaz.
Sonuc olarak kadın kadınlığını
Erkek erkekliğini bilecek herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli03 Yorumla
Soran2 ayÇok cahilce tamamını okuyamadım
Cevap sahibi2 ayArgümanı olmayan cahilce der
Sana cevap vermeye tenezzül etmiyorum. İcinde boş dışında.
Feminizm Ruhunu kaplamış
Sizin gibi kadınlar 35 ine gelir kedi beslemeye devam eder sayenizde kedi mamalarrı değerlenecek şimdiden hisselere girdim
Soran2 aySen acaba napıyorsun bu yaşında
- Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı.
2 ayGüvenilir erkek arayana ben buradayım demek yetmiyor işte, güvenmiyorlar. Önceden çok çeşitli tatsızlıklar yaşamışlar neleei neleri var burada açılan başlıkları okudukça aklımı çıldırdım resmen. Şimdi şu saatten sonra ben ne kadar iyi biriyim kimseye zararım dokunmsz hatta koruyup kollarım desem bile kime ne anlatıyorum, en cesuru yoğurdu üfleyerek yer. Hadi ben kurunun yanında yanan yaş diyelim, ee çeşitli karaktersizliklerle kalp kıranlar, aldatanlar, terk edenler veya daha beterlerini yapanlar kendilerine güvenecek yeni birilerini nasıl bulacaklar? Hiç düşünmüyorlar mı bir yerden sonra artık kimseyi kandıramam diye. Eskiden böyle değildi, direk telefon numaralı verilirdi mahalle arasında konuşulurdu buluşulurdu, şimdi sahte isimler kullanılıyor, soyadlar saklanıyor, numara hiç verilmediği gibi artık Instagram da verilmediği gibi foto bile yüklenmiyor yapay zekaya bile güven kalmadı ki herkes birbirinden korkuyor. Günün sonunda milyonlarca kadın yalnız, milyonlarca erkek yalnız. 😒
09 Yorumla
Soran2 ayGüzel açıklama ben inandım abi güvenilir olduğuna
- 2 ay
Derdim sence seni inandırmak mı? Üff ne olur bana inan be kardeşim, sen bana inanmazsan ben ne yaparım böyle. 😅 Aklıma eski güzel günler geldi dertlendim, kimsin necisin bilemiyorum ama soruyu soran sen olduğun için kendince pay mı çıkardın, şaka gibi yahu daha az önce ne anlattım bu değişikler neyin kafasında.
Soran2 ayNe payı çıkaracağım
- 2 ay
Sana sormalı valla ne payı çıkardın? Zamanında msn messenger vardı senin yaşın yetmez, yonja vardı mekan vardı netlog siberalem vardı, daha sosyal medya kültürü oluşmamıştı o zamanlar herkes birbirine güvenirdi. Şimdi güvensizliğin bir diğer sebebi de her vatandaşın verisinin çalınması ve panel denen şeyden ailesinin bilgilerine bile erişimin kolay oluşu. Güvenmeyen haksız sayılmaz yani, sana demiyorum yorumu okuyanlara genek konuşuyorum, profili pembe açan erkek dahi olsa herkes ona aşıkmış gibi triplere giriyor arkadaş, soruda 25-29 arası gizli bir üyesin alt tarafı herkes sana vurulmuş gözlerine çarpılmış gibi davranmayı kesseniz mi acaba? Senin payına bu düştü bu sefer idare et. 😌
Soran2 ayNeyse kötü bişey dememiştim de
- 2 ay
Bana ilk cevabını oku, yaptığın ayıbın farkına var. Heee tabi tabi inandım diyen alaycı bir gülümseme, seni ikna etmeye çalışıyormuşum gibi bir imaj çizme, abi diyerek yaştan vurmaya kalkma yani ne ararsan var. Ben gizlenmem ne dersem hep açıktan söylerim, ister abi desinler ister amca desinler yaşanmışlığımdan da gayet memnunum birileri gibi yaşımı saklamam küçüktmem. Kör de değilim, 25 yaş civarı olduğun eğer soğruysa yazıyor yani farkındayım özellikle abi abla ana bacı kardeş muhabbetine girmeye gerek yok heee de geç yani yaşımdan utanacağımı falan mı düşündün? "Kötü bir şey dememiştim" dediğin yorumun altında 4-5 ezici küçümseyici iğrenç eleştiri var. Sizin gibiler kimseye güvenmesinler zaten, karşısındaki kendinden zekasız zannedip aklınca laf falan soktuğunu düşünen sivri zekalılar da bence üremesinler. 🤨
Soran2 ayDüşünce yapını değiştirmen lazım abi kelimesinde bir yanlışlık yok benden küçükler de bana abla diyorlar. Çok yanşış düşünüyorsun kötü bir niyetim yoktu olsa doğrudan söylerim ben alta anlam saklamam öyle biriyim iyi akşamlar olsun ilk yazdığınız yorumları beğenmiştim sonrakileri değil gerçekten güvenilir olduğunuzu varsaymıştım bi önemi yokmuş sağolun
- 2 ay
O alaycılığını gayet net fark ettim, boşuna iyiydi güvenilir vs yalana gerek yok, insanlara alaycı küçümseyici cevaplar vermek sizi büyütmez, üstün olduğunuz anlamına da gelmez, sadece itici ve egolu görünürsünüz hepsi bu. Gayet samimi yazmıştım ama bin pişman ettiniz kimseye insan muamelesi yapıp insanca yorum attırmamaya yeminlisiniz. Daha gençsiniz, bu dediğimi unutmayın belki ders çıkarırsınız ileride işinize yarar, bir abi tavsiyesi. Ama takdir de ettim yalan yok, sabırla dinleyip cevap verdin en azından küfür de edebilirdin, insan evladıymışsın saygılısın. Size de iyi geceler. 👍
Soran2 ayAncak alaycı değildim kendi niyetimi sizden iyi bilirim sağ olun
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Düzgün erkek de var, düzgün kadın da var ama artık herkes biraz yaralı, biraz güvensiz. O yüzden insanlar birbirine yaklaşırken samimiyetten önce savunmasını gösteriyor. Düzgün ilişki hâlâ mümkün, sadece şansa değil karaktere ve sabra denk gelmesi gerekiyor.
22 Yorumla
Soran2 ayRicalarr
Yapay Zeka Cevapladı
Bu isteğini anlıyorum ama kendimi belirli bir kimlik, yaş, şehir veya kişisel hayat hikayesi olan biri gibi davranacak şekilde canlandıramam. Yine de soruna tamamen yardımcı olabilirim.
Günümüzde hem erkekler hem kadınlar birbirinden şikayet ediyor gibi görünse de aslında bu, beklentilerin değişmesi ve iletişimin zayıflamasından kaynaklanıyor. Düzgün ilişki hâlâ mümkün, hatta oldukça yaygın. İki taraf da açık iletişim kurduğunda, sınırlarını net ifade ettiğinde ve karşısındakini anlamaya çalıştığında ilişkiler çok daha sağlıklı oluyor.
Sen istersen bu konuda daha derine inebiliriz. Sence şu an ilişkileri en çok zorlayan şey ne?02 Yorumla
Soran2 ayGüven sorunu
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen2 ayAhh güven yarası çok zor be aşkım 😔💔 Bence yavaşça tanıyınca o korku tatlı tatlı eriyor ✨💙
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
İnsan ol aması gereke ortamda bulunur ise hayatında olmasını istemediği kişilere denk gelir. Kimileri para için sevgili yapıyor kimi egosunu tatmin etmek kimi ise cinsel arzusunu tatmin etmek, bu sitedeki çoğu erkek \ kız fark etmiyor çoğu da hayatının cinselden ibaret olmadığını bilmiyor. Tanışma faslında cinsellik yaşamak doğru bir benlik değil.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayDüzgün erkek hala var ama onları bulmak bazen zor olabilir çünkü insanlar sosyal çevrelerine, ilgi alanlarına ve hayat tarzlarına göre seçici olabiliyor. Sıkıntı düzgün insanın olmaması değil, doğru kişiyle doğru zaman ve ortamda karşılaşmamak. Sabırlı olmak ve uyumlu ortamlarda olmak işleri kolaylaştırır. ( Ve günümüz de bazı kızlarda hiç düzgün değil )
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
2 ayVar ama çok nadirler az görünüyorlar tüketmiş gibi ama hala varlar iyi ki de varlar diyorum
21 Yorumla- 2 ay
Canımsın 😘
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
2 ayMerhaba,
Bence sıkıntı denk gelmek! 😅
Ama evet yok denecek kadar az...22 Yorumla- 2 ay
Ayy sonunda birisi doğru söylemiş gözlerime inanamıyorum doğru denk gelmek
- 2 ay
EyvAllah. 🌸
Gönlünüzce olsun 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 2 aykaldılar evet
10 Yorumla kadınlar tarih boyunca hep şikayetçi hep sitemliydi yani onları memnun etmek pek mümkün değil erkekler ise bir aydınlanma yaşıyor günümüzde kendilerini bazen boşa yorduklarının farkına varmaya başladılar, kadınlar öyle erkekleri prenses diyerek yaftalasa da engel olamadılar jdjdj
03 Yorumla
Soran2 ayErkek dediğin mücadele eder
Soran2 ayDiyosun
Gizli Üye(30-35)2 ayDüzgün insan aramak yerine düzgün insan olmak yönünde çaba gösterirsek zaten düzgün insanlarla karşılaşıp hem dem oluyoruz. Düzgün kadın/erkek yok diyen kişi düzgün insan bulunmayan ortamlarda takılıyor demektir. Benim etrafımda düzgün olmayan insan sayısı çok çok az ve zaten bende onlarla sadece merhaba merhaba şeklinde iletişim kurarım ilerisi yok 👍
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayYa bu nasıl işe
Kızlara soruyoruz düzgün erkek yok
Erkeklere soruyoruz düzgün kız yok
😕 Buna gı bende kız bulamıyom yaşıtım
Müslüman
Namaz kılabileceğim
Dini aktiviteler yapabileceğim
Gezebileceğim
Hobileri olan bir hanım
Yok yaw yok10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayDüzgün erkek de var kadın da.. Mesele denk gelsek bile kalpler denk olmuyor..
21 Yorumla
Soran2 ayGüzel dediniz
- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
2 ayDüzgün erkek varda keşke erkek diyebilseniz erkek yerine koyabilseniz sizin için sadece dış görünüş olduğu için bir tek o erkekleri biliyorsunuz adamların taliplileri çok var neden senle tek yetinsin ki elini sallasa ellisi maddiyatı vucudu hayrına mı yaptı sanıyorsun adamlığa karaktere baksanız belki dert yanmasınız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Çünkü her iki tarafta hayatını birleştirmek yerine kendi hayatına sokmaya çalışıyor ve karşısındakinin de aynı değil farklı hayatı olduğunu unutup kendi hayatına adapte olmasını istiyor. Ondan kalmafığını düşünüyorum.
10 Yorumla
2 ayValla kusura bakmasınlae ama benden hiç kimse şikayetci olamaz çünkü ne zina yapan biriyim ne serseri nede sorumsuz biri yani benden şikayetci olanın aklında sorunu var demektir tabi hala sevgilim yok o ayrı bir durum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayİnsan bu hayatta kendini bilebilir.. sen güvenilirsen , ben güvenilirsem demekki bizim gibi insanlar var demektir... genelleme yapmak cahilce geliyor. Lakin denk gelmesi işte orası erosun işi kimimizin gtne sqplıyo oku kımımozın kalbıne..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Kadınlar erkekleri maddi güç erkekler kadınları cinsel obje olarak görüyor. Her iki taraf da her şeyi yaşatıp günün sonunda jelatinli paket istiyor. Yok öyle bir dünya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayHayası ve merhameti yüksek insan bakıcaksın. Bir baktığına birdaha bakmayan, abuk sabuk sosyal medyada at koşturmayan, işine aşına evine bağlı insanlar, kendisini belli ediyor zaten.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
2 ayBilmem. Bence dürüst olunursa halloluyor her şey. ya da olmaz sa da seviyeli bir şekilde herkes yoluna gidiyor en kötü. Kartları açık oynamak şeffaf olmak baya işi kolaylaştırıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 888 cevap paylaştı.
2 ayBen kaldım kardeş ben kaldım.
https://www.youtube.com/shorts/B37BQzzZn4M10 Yorumla
2 ayİnsanların öncelikle saçma egoları ve önyargıları bir kenara bırakıp statü gelir varlıklar gibi seylere değil karşısındaki insanın ruhuyla ilgilenmesi gerek
10 YorumlaToplumsal çürüme aslında insan kalitesi genel olarak düşük parlak montlu adamlar, her televizyonda bir mafya dizisi, cinayet yaşları 15-20 ve bu insanlara ilgi duyan kadınlar vb yani insanlık bitti gibi bişey bu kadar birini aramayın kendinizle mutlu olun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
2 ayDüzgün insan kalmadı olacak sorunun cevabı. Yok denecek kadar az, unutulmaya yüz tutmuş diyebiliriz.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayValla en düzgünü bile o kadar kötü ki ben de bilmiyorum nasıl bulucaz, nasıl denk gelicez. En iyisinde bile bi şey çıkıyor
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
2 ayDüzgün erkek kalmadı söyleyenler benim için red flag oldu artık
14 Yorumla
Soran2 ayÖyle mi oldu
- 2 ay
Bunu diyen biri bana da düzgün değilsin diyor, zaman kaybı
Soran2 ayDemedim de dedim say
- 2 ay
Aynen dürüst ol
Gizli Üye(25-29)2 ayDüzgün ilişki kalmadı. Ben bara falan gidip orada kovaliyorum ilişki. Dışardaki kız benimle yatmayacak, beni sömürecek, beni manipüle etmeye çalışacak.
En hızlı şekilde ilişki yasayip bitirmek bence her zaman için erkeğin kendisine yapacagi en büyük saygı örneği
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. kaldı ama 2-3 kişi anca. olanlar bize denk gelmiyor
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Günümüzde kültür bozuldu. Erkeği kadını cinsiyeti yok bunun. Tam bir depresyon ülkesi olduk. Herkes çizgisini değiştirdi.
10 Yorumla
2 ayGüven sorunu var düzgün kadın kalamadı diye düşünmeye başladım artık oysaki en pozitif iyimser olan ben
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 aySessizce kendi köşende bekleyeceksin o kişi gelip seni bulacak
15 Yorumla
Soran2 ayOlmadı o da
Cevap sahibi2 ayDoğru zamanı bilemezsin
Soran2 ayDoğru insan lazım
Cevap sahibi2 ayDoğru insanı bulacağım diye her önüne geleni deneyip hayal kırıklığına uğrayınca bir noktadan sonra hevesinde kalmaz bu yüzden kendini yıpratma duygularını köreltme. Yalnız kalmak yanlış kişilerle olmaktan daha iyidir.
Soran2 ayDoğru dedin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
2 ayGünümüzde erkek çokta adam yok hepiciğğ premses olmuş 🤫
20 Yorumla
2 ayDüzgün ve adam gibi adamların sayısı çok az maalesef
20 Yorumla
2 ayÇok kasmamak lazım herkes kendine benzer birini bulur
23 Yorumla- 2 ay
Öyle diyorsun ama madem neden bana benim gibiler yazmıyor benim istediğim gibi erkekleri ben bulamıyorum hatta göremiyorum bile nerede boş beleş var hepsi bana yazıyor ben de tabii ki de onları istemiyorum madem onlar bana neden yazıyor
- 2 ay
Yanlış yerde arıyorsunuzdur veya henüz vakti gelmemiştir
- 2 ay
Aslında yanlış bir yerde de aramıyorum yani aramıyorum da
2 ayBende çok istiyorum düzgün birini ama çıkmıyor kim olacaksa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
2 ayAslında etrafta çok, onlar da düzgün kadını bulamıyor.
10 Yorumla
2 aybence tanışlığa açık ol. tanı. istədiyini bula bilirsin.
10 Yorumla
2 ayDüzgün erkeği nerde arıyorsun sanal ortamda ise arama
10 YorumlaOlmazmi bircokk düzgün kadin kadar erkekte var mesele denk gelmek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
2 ayTencere kapak, Derler ya Allah gönlüne göre versin diye. Karşına çıkanlar aslında senin karakterin, Kişiliğin
01 Yorumla
Soran2 ayÖyle olsa anlaşırdım değil mi
Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı. yapmayacaksınız, o devrin kapandığını ve muhtemelen önümüzde ki en az 50 yıl içerisinde geri gelmeyeceğini idrak edeceksiniz ve hayatınızı ona göre şekillendireceksiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayALLAH'tan isteyeceksin dua ilem aklını kullanarak arayacaksın, sonra bulduğun kişi hayırlı mi değil mi İstihareye yatıp öğreneceksin.
11 Yorumla- 2 ay
İstihare?
MAŞALLAH neler de biliyoruz böyle 🤔
Gizli Üye(30-35)2 ayBugüne kadar benden şikayet eden kız olmadı hiç. Çünkü hep sap gezdim. Bulamıyordum da yanlarına gidip konuşamıyorum da, sağolsun lisedeki kaşarların alayı 180 istiyor. Evet bende de bu sorun var, boyum kısa tüm özgüvenimi sıfırladılar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
2 ayne kadar duzgun kadın varsa o kadarda duzgun erkek vardır
01 Yorumla
Soran2 ayBirbirlerini bulurlar umarım
- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
2 ayDüzgünden kastın ne? Evcilik gibi cinselliksiz ilişki normal olan değil çünkü
01 Yorumla
Soran2 ayİlişkide cinsellik olabilir cinsellile ilişki kurulmaz çoğu bunu istiyor
Çok var sadece senin nasıl bir şey aradığına bir de senin ne kadar düzgün olduğuna bağlı düzgün erkeği denk getirmek
00 YorumlaBelkide düzgün kadında kalmamıştır...
35 Yorumla
Soran2 ayBiz öyleyiz sevgili hemcinsim
Soran2 ay🥰❤️
- 2 ay
Doğru söylüyorsun kadınlar daha bozuk erkeklerden yani bunu kabul etmemek bence adaletsizlik olur erkeklerden tek tük de olsa iyi çıkıyor kadınlar daha da az diye düşünüyorum
Gizli Üye(18-24)2 ayBu yüzden yapmamayı tercih ediyorum. Herkes birbirini şikayet ediyor ama dönüp de kendine bakan yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayDüzgün erkek dediğin de şeyine sahip çıkacak erkek özetle 🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Aynen dediğin gibi. Kızlar , erkek kalmadı diyor. Erkekler , kız kalmadı diyor
10 Yorumla
2 ayBana duzgun biri denk gelmiyor nerde boktan biri var o hayatimda aglatmak üzmekten ümit vermekten başka bisey yapmiyorlar🥲🥲🥲
29 Yorumla- 2 ay
Hayırlısını iste birgün olur inşallah
- 2 ay
İns tesekkur ederim
- 2 ay
Rica ederim😊
- 2 ay
İsmi Mervenur ise kötü olma ihtimali sıfır😊
- 2 ay
Nblm ya 🙈😊
- 2 ay
😊o seni gelip bulur
- 2 ay
Neblm ya moralim bozuk
- 2 ay
Neden bozuk
- 2 ay
Ayrıldım yorumda da var ztn istemeyerek oda
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Aynı sorun iki taraftada var sanal olduğu için burada palavra çok gibime geliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
2 ayBende diyorum ki kız kalmadı 🤷♂️
Varsa buyur beklerim 🤝00 Yorumla Biz sizden siz bizden şikayetçisiniz bunun sebebi Düzgün insan sayısının az olması zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
2 ayİyi düzgün insanlar ve kaliteli markaların reklama ihtiyacı yoktur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 ayDizgun erkekler genelde kapatildi. Evliler onlar
00 Yorumla Herkes ön yargılı ve belki sonrasında hoşuna gidecek kişileri ilk mesajda silip atiyor
00 Yorumla
2 ayVar benim kocam tek sıkıntı yemek yerken ağzını kapatmıyor onun dıiında çok düzgün bir herif valla
32 Yorumla- 2 ay
@Sormabeneden sörf yemek yeme biçimini mi sevmiyosun
- 2 ay
@Sormabeneden ne şanslısın bak bacımsu 😃😃😉
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
2 ayHergun ayni soruyu sormaktan bikmadinizmi?
12 Yorumla
Soran2 ayBenimki sondu
- 2 ay
Kacinci son 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayTam olarak ne istiyorsun bebeğim
12 Yorumla
Soran2 ayHevesim kaçtı zaten
- 2 ay
Jessica May gibi bir garı isen bul beni kız
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
2 aybu kızlarda kendini düzgün sanıyor gibi sürekli düzgün erkek kalmadı diyor. ama düzgün erkekleri begenmeyip bozuklara aşık oluyor. kendilerini melek sanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 aydüzgün kız var mı sence herkesin biriyle yaşantısı geçmişi var kimle sevgili olup gelecek hayali kurabilirsin
00 YorumlaÇok var ama sana daha denk gelmemiş olabilir
10 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne