Hiçbir erkeğe güvenim kalmadı, çevremde de hiç iyi örnekler yok
Bu iyi adamlar nerede niye biz göremiyoruz
Bu iyi adamlar nerede niye biz göremiyoruz
sorun sizde kızlar kusura bakmayın. ortalama tipte dindar bir erkek sizin tabirinizle düzgün ama o kadar ilgilenen kız yoktur onlarla. o tarz bir erkek bul o zaman gidip 180 üstü tipi iyi ya da serseri girişken erkekle olursan sana neden düşündüğün değeri versinki, bunlar gerçekler. 172 boyunda yüzü ortalama ya da kötüye yakın evden işe işten eve bir tip sizi üzmez
Tipli tipsiz fark etmiyor hepsi aynı
Halt etmişsiniz düzgün erkekleri düzgün kadınlar yetişirir kadınlar düzgün olmazsa ilerdeki nesil erkeklerde düzgün olmaz demek ki bi önceki nesildeki kadınlarda suç var size düzgün erkek yetistirmemisler beni yetiştiren bir kraliçeydi prens yetiştirdi size tavsiyem ilerde kulaklarınız çınlamasin istiyorsanız prensler yetiştiririn😂😂
genel konuşmanı saçma buldum alttada bir soru vardı o kişide düzgün kız kalmadı diyordu bence dar görüşlü olma her insan aynı değil sevgili tercih ederken mal varlığını veya dış görüşünü dikkate alarak birlikte olma iyi insanlar ile tanışabilirsin bence
Senin çıktığın erkek büyük ihtimalle bir sürü kişiye teklif etmiştir artık bu işin kaşarı olmuştur arandığın ise teklif etmiş olsa bile bir elin parmaklarını geçmez, senin yakınındadır ama senin ilgini çekmediği için farkında bile değilsindir.
Cevap
33Cevap
Yok valla hiç hem de hepsi serseri olmuş ne yaptıkları belli değil
Lisede üniversitede iş hayatında heryerde hepsi aynı burdakilerde aynı hiçbir fark yok
Heryerde her yerde
Düzgün adamların ağzına ediyorsunuz. Ne istediğini bilmeyen ruh hastası kızlar. İnsan gibi davranırsın maço istiyorum der, seversin paran yok der, para kazanırsın, tipin yok der, tipin olur paran olur sevgin olur, gider hademeyle yatar.
Sorunda orada işte görememende paradoks gibi 😅
Bu tarz adamlar dikkat çekmeye çalışmazlar ve sen de farketmezsin. İyi ve düzgün adamlar kaldı tabi ki hâlâ
Bunu bende hep düsünüyorum düzgün kadın yokmu diye. Ama asil gerçek şu olmalı
"Aşık olduğun kişi hep başkasına aşıktır. Zaten sende hiçbir zaman sana aşık kişiye aşık olmazsın..
-Murphy Kanunu
Bunu yazmamın sebebi şu aşk insana her şeyi yaptırır, seven değişir huylarını ve karakterini değiştirir. Düzgün bir insan olabilir
Kaldı ama kadınların gözünde bir filitre var ve düzgün erkekleri görmelerini engelliyo o filitre ve kadınlar nerde düzgün olmayan tip var onları seçiyo
Aynısını bende kadınlar için düşünüyorum. Hayal kırıklığından başka bir şey değilsiniz. Şu 1.5 senem kaldı. 1.5 sene içerinde evlenebileceğim o harika kadını bulamazsam daha da gelmesin kimse
Çünkü iyi admlar şov yapmaz siz nerde serseri varsa onların parıltılı sözlerine ve sizi etkilemek için yaptıkları şeylere aldanıyorsunuz.
Genelleme ve ön yargıdan kurtulun, diyalog sohbet guzeldir, zaman verin çevrenize
bu iyi kızları da ben göremiyorum ve sürekli birilerinin en yakın arkadaşı oluyorum iyi erkekler de bunlarla cebelleşiyor
Cami-iş-ev buralarda takılıyoruz çünkü. Sizin gibi düşünen kızların beğenmediği tipleriz bizler.
Hepsi sürünüyo hayat mücadelesi öbür erkeklerde pıçlik peşinde
zamana bırak, acele etme..
kesin çıkacak düzgün biri..
Benimde kızlara kalmadı. Kabuguma çekildim, artık insanca biseyler yaşamak istiyorum uzun vadeli ama ben kabuguma cekildikce zamane kızları s**refsiz, y@vsak, zengin Z*ubbesi seviyor
Düzgün erkek/kadın dediğimiz kişiyi öyle ha bak bu düzgün diyerek bulamazsınız ki insanları tanımaya çalışın ne jadar çok iyi-füzgün diyebileceğiniz kişi olduğuna şaşıcaksınız.
Kanka ne arıyorsun ki önce
ben kendimce iyi karakterli biriyim de
varsa da ortalıkta takılmadıklarından göremiyondur
İllaki vardır iyi bakın etrafa şu an birine bakıyor sunuz mesela
vardır görmüyorsun dur
Hayatımda hiç düzgün erkeğe rastlamadım ne okul hayatımda ne de üniversitede nede iş hayatında
Hepsini denedin demek.
Değerimiz bilinmiyor maalesef
Ben kaldım. Burdayım 🤚🏼
O iyi adamlar beyaz atlara binip gittiler...
Bende iyi kız arıyorum ama bulamıyorum
Kalmadı erkeksizliğe alışın dicem zor
Düzgünleri kendi kabuğuna çekilmiş. Gözükmüyorlar
Kapıldı hepsi. Kalmadı, bitti.
Kalmadı yoklar
Ne alaka naptilar sana
İyi insanlar her zaman vardır
Kabuğundan çıkmamıs oluyorlar henüz
Yok knka hepsi şeý peşinde
ben varımm
Hayırlısı be bro
Asıl siz neredesiniz? Adres verin?