Ortalıkta neden artık adam gibi adam yok? Bunların hepsi zamanında evlenip yuva mı kurdu? Biz bekârlara düzgün adam kalmadı mı hiç? Umut yok mu hiç?
3 ay
Ortalıkta neden artık adam gibi adam yok? Bunların hepsi zamanında evlenip yuva mı kurdu? Biz bekârlara düzgün adam kalmadı mı hiç? Umut yok mu hiç?
awk görende 4/4'lük insan zannedecek seni adam gibi adam kalmadı mı şu kalmadı mı bu kalmadı mı öyleleri var hala soyları devam da ediyor da sen o tarz bir insana layık mısın bunu sorgula önce adam dan kastın ne mesela bunun açıklamasını yapamayacak zihniyette insanlarsınız istekleriniz de bir dünya şuna bak :) görende zanneder ki bulunmaz hint kumaşı
Herkes kendisi gibileriyle karşılaşır Yani sen önce kendin adam olmayı öğren ki karşındakinden de bunu isteyebilesin. Eğer yine de çıkmıyorsa Demek ki yeterince adam değilsindir
Güzel soru sordun valla 💔 Çünkü aynı dertten muzdarip çok kişi var.
Dürüst olayım umut kesinlikle var ama artık düzgün insanı bulmak daha zorlaştı. Sosyal medya, yüzeysellik, hızlı tüketilen ilişkiler derken sabırlı ve emek vermek isteyen erkekler gözden kaçıyor.
Düzgün erkekler bitti değil sadece daha saklanır oldu 😊 Onları genelde sessiz sakin duranlarda tanıdık çevrede iş ortamında hobilerde buluyorsun. Standartlarını koru ama umudunu kaybetme lütfen 🌿✨
Cevap
17Cevap
22 yaşındayım benim akranlarımda da düzgün biri yok maalesef
Adam gibi adamım da neye yaradı ailesi istemedi diye ayrılmak zorunda kaldik
Elbet var. Ama senin adamlıktan tanımına bağlı. Kalıp kalmadığı
Biz bekar adamlara düzgün kız da kalmadı. Sizin yalnız kalmanı seçiçilikten
Varda sen onu kendi kriterlerin varken seçip ayırt edemezsin.
Adam gibi adamları sevmediniz
Tek düzgün cevap, helal olsun size. Biraz da toplumun yapısını test etmek için sormuştum. Gelen cevaplara bakarsanız ülke bitmiş, leş gibi yaratıklarla dolmuş. Ama yanıtınız doğru, adam gibi adamları sevmedik, nerde zibidi, narsist ya da kadın manyağı var onları sevdik.
Onun icin herzaman su soruyu sorarim kendime.
Ben ne kadar duzgunum aradigim kriterler ne duzgun kavrami benim icin neyi kapsiyor
Varda degerimiz bilinmiyor ornek mesajlasirken bı yazım hatası yüzünden bitirdi karşımdaki kız ve ben ona o kadar sadikken seviyorken
Burdayız nerede olacağız
Öyle adam kadın gibi kadınlarladır
Kaptılar abla bizi
Yaş doğru ise boş ver erkeği sen 🤣
onlar beyaz atlara binip gittiler
Yediniz bitirdiniz o adamları
Olmayacak kadınların eline teslim ettiniz
Uyanık olacaktın kaptırmayacaktın bizi 😉
Zamanında biriyle evlenseydin
internette olmadığı kesin
Hiç yok
ne arıyorsun