Ahlakli, namuslu erkek yok mu ya?

Gorucu gorustugum kisiler bile illaki bir seyler yasamislar. Sevgilileri olmus. Yani hangi devirde kalmayin demeyinde ben kendime layik, kendi dengimde birini istiyorum. Ben bir erkegin elini dahi tutmamisken evlenecegim erkegin o kadar kizla beraber olmasindan, onun tenine dokunmasindan rahatsizlik duyuyorum.

Temizim ve temiz istiyorum. Bugune kadar 12 kisiyle görüştüm.(yillar icinde 12-13 kisi. Akrabalar, tanidiklar falancanin oglu vs var dediler konustuk ettik. 5-6 yil icinde bu kadar kisiyle gorustum)

bir tanesi bile sevgilim olmadi demedi ya. Bu erkeklerin hepsi mi namussuz anlamadim ki. Rabbim gonlumdekini biliyor insallah oyle olur. Sevgilim vardi, bir seyler oldu cevabini alinca direkt soguyor ve tiksiniyorum. Diger bulusmalari dahi istemiyorum.

Cevremde cocugu neden reddettin ki iyi cocuktu falan diyorlar. Bir kriterim var o da olsun istiyorum. Para, boy falani gectim bunlari istemiyorum ahlakli, namuslu olsun istiyorum oda turk erkeklerinin buyuk cogunlugunda yok anlasilan.

Ya gidip milli olma ayagina parayla yapiyorlar bu igrencligi ya da bir taraflarini tatmin etmek icin evlenme dusuncesi olmasa da sevgili ayagina yasiyorlar. Gercekten bir sey yasadigini duydugum an karsimdaki erkek gozumde kirmizi carpi isaretiyle durmaya basliyor.

Ahlakli, namuslu erkek yok mu ya?