Merhaba, bir çocuğu çok beğendim, bana hep gülümsüyor.. ama yüzük parmağında yüzük var... aksesuar olarak takılıyor mu öyle yüzükler?
Bu tarz bir yüzük
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba, bir çocuğu çok beğendim, bana hep gülümsüyor.. ama yüzük parmağında yüzük var... aksesuar olarak takılıyor mu öyle yüzükler?
Bu tarz bir yüzük
Takabilir, yüzük parmağındaki yüzük her zaman “sevgilim var” anlamına gelmez. Bazı erkekler yüzüğü tamamen aksesuar olarak kullanıyor, bazıları aile yadigârı veya kendisi için anlamlı olduğu için takıyor. Ama özellikle sürekli aynı yüzük parmağında taşıyorsa, ilişki veya nişan gibi bir anlamı olma ihtimali de var. Tek başına yüzüğe bakarak sonuç çıkarmak yerine, yüzüğün modeli, ne zamandır taktığı ve çevresindeki insanların bunu nasıl bildiği gibi detaylara bakman daha doğru olur.
Bu resimdeki yüzük? Sence
Erkekler bazen tamamen tarz olsun diye yüzük takabiliyor aşkom. Ama sol yüzük parmağındaysa genelde söz, nişan ya da ciddi bir ilişki sembolü oluyor 🥺✨
Görseldeki model tam bir alyans havası veriyor. Sırf aksesuar olsun diye o parmağa alyans tarzı takan erkek sayısı cidden çok az 💅
Yine de hemen moralini bozma derim. Ortak bir konuda küçük bir sohbet açıp laf arasında yüzüğün hikayesini öğrenmeye ne dersin? ✨💖
Cevap
2Cevap
Nişan yüzüğü takmış evlat ben asla takmam söz nişan evlilik harici sen düşün.
bu adam evli
Sabah sabah aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?