Arkadaşlar hoşlandığım çocuk sağ yüzük parmağına bu tarz yüzükler takıyor. Anlamı ne acaba. Üstünde deseni felan nasıl tam bilmiyorum ama bu tip takıyor. Ne demek bu taşlı gümüş yüzükler erkekte siyasi felan mı acaba?
Bunlar erkek yuzugudur.. pek cok erkek takar. Siyasi anlami yoktur.. yalniz uzerindeki islemeye gore anlsm kazanabilir.. iste askeri yuzukler.. ulkucu yuzukleri.. vs.. uzerinde bunu belli eden islemeler varsa.. ama bu tarz yuzuklerin basli basina bir anlami yoktur..
E seviyor olabilir sen kupe takinca anlam olarak mi takiyon
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ama ne bileyim hiç takmazdı yani tarzı değildi bu sene takmaya başladı. Bir de genelde erkekler hani bir görüş vs belirtmek için takarlar ya acaba öyle mi dedim ama dediğin gibi keyfi takıyor galiba
Kesinlikle uzak durulası tiplerdir. Parası olan zenginliğini belli etmek isteyen modadan anlıyorum imajı veren ama modanın yanından geçmeyen sadece kendini düşünen erkekler tercih ediyor bu yüzüğü
Ay yok yok ağır abilikle alakası yok aslında baya cıvık bir arkadaş ama dışarıya karşı ağır abi görünmek istiyor galiba hayır yani bilmesem nasıl biri olduğunu ilginç😅
En İyi Cevaplar