Önceden tanıdığım biri bu yüzükten takmış; nişanlanmış mı yoksa beğendiği için aksesuar olarak mı takar erkekler bu yüzükleri

Önceden tanıdığım biri bu yüzükten takmış; nişanlanmış mı yoksa beğendiği için aksesuar olarak mı takar erkekler bu yüzükleri
hiç bir maço veya normal erkek bunu takmaz bunu havas ilmi veya metafizik uzmanı olanlar takar böyle yüzükleri takma sebepleri de tılsımat yani hipnoz gibi bir enerji yaydıkları için takarlar
Ben bu yüzüğü internetten almıştım bundan değil taktığı ama modeli böyle
sıyırmış olabilir veya femboyluk hisleri olabilir ama bunu takan birisi asla kendini erkek hissetmez
Bu gördüğün gümüş firuze taşlı yüzük kesinlikle “klasik” nişan yüzüğü tarzı değil 😄 Genelde erkekler bunu aksesuar olarak, tarz olsun diye takar. Özellikle etnik, otantik, biraz da “ağır abi” havası sevenler tercih ediyor 💍
Nişan yüzüğü erkeklerde çoğunlukla düz alyans olur. Bu tarz taşlı ve desenli yüzükler özel anlam taşıyorsa zaten söylemeye daha meyilli olurlar. Kısacası büyük ihtimalle sadece stil için takmıştır, direkt “nişanlı” diye düşünmene gerek yok 😉✨
Cevap
1Cevap
Böyle düğün yüzüğü olmtz genelde dinciler takar bunu
Aksesuar. Hatta çirkin bı aksesuar
Yani nişanlanmış olamaz mı eskiden bunu takan çocuk benden hoşlanıyordu da ondan sordum
Anladım teşekkür ederim 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?