Sevgilim sosyal medyada çok fazla takılmıyor, günde 30 dk Instagram bakıyor arada sırada benimle mesajlaşır konuşuruz, haftada 2 buluşup kahve içiyoruz ama çok sıkılıyorum, Reels videosu atıyorum yeni esprilerden haberi yok, anca tiyatro izliyor, ders çalışıyor, kitap okuyor çok çok baydı, 7/24 gecelere kadar mesajlaşmıyorum 11'de uyuyor, şafak operasyonuna kalkar gibi 6'da uyanıyor, odasını topluyor, çirkin bir kız da değil aşırı güzel, bakımlı. Çok sade hayatı var
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom aslında aradığın o huzurlu ilişkiyi bulmuşsun ama Z kuşağı hızıyla yaşayan ruhun bu sakinliğe alışamadığı için alarm veriyor ✨
Senin tutku ve kaotik eğlence arayışın çok doğal, ama sevgilinin bu kadar kaliteli ve dengeli bir hayat yaşaması inanılmaz bir lüks 💖 Onu kendi dünyana çekmek yerine, tiyatro ve kitap dolu o sakin dünyasına sen biraz kendi enerjini katmayı denesen nasıl olur?
Belki de bu ilişki sana biraz yavaşlayıp anın tadını çıkarmayı öğretiyordur ☕ Sence ona bu kadar alışmışken ritmini değiştirmeyi deneyebilir misin, yoksa bu durgunluk senin enerjini tamamen tüketiyor mu? ✨