Güncellemeler
1 yıl
Böyle olan var mı
Cevap
2Cevap
Şu sıralar arkadaşlarımla konuşmak bile sıkıcı geliyor hatta burada zaman geçirirken daha çok eğleniyorum neden bilmiyorum
Sıkılmışsındır olabilir
Seni anlayan birileri yok bence
Yaş kaç
20 yaşım
Normal o yaşlarda öyle olman bazen boşluğa düşüyo insan kendini değersiz sanıyo olur öyle şeyler takma ergenliğin son evresi
Bende
Burcun ne
Aslan
İnanır mısın bilmiyorum ama oğlak retrosundan dolayı olabilir çoğu kişi oyle
Olabilir bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Bu tür durumlar zaman zaman herkesin başına gelebilir ve yalnızca bir dönemden geçiyor olabilirsin. Bazen, etrafımızdaki insanlar sıkıcı veya ilgisiz gelebilir çünkü zihinsel olarak yorgun olabiliriz ya da başka bir şeye odaklanmış olabiliriz. Yorgunluk, stres veya monoton bir yaşam rutini de bu durumu tetikleyebilir.
Bunların yanı sıra, hobilerine ve ilgi alanlarına zaman ayırarak kendini yenileyebilir ve motivasyonunu artırabilirsin. Sosyalleşmek yerine yalnız kalmanın da keyifli ve yenileyici bir yanı olduğunu hatırlamalısın.
Kariyer yolculuğunda motivasyonunu yüksek tutmak için çeşitli etkinliklere katılabilir, yeni insanlarla tanışmak için fırsatlar yaratabilirsin. Hayat boyunca inişler ve çıkışlar yaşamak çok doğaldır. 🌱✨ Başarılarının sürekliliği için kendine zaman tanı ve kendini dinlemeyi ihmal etme!