Kimseyle konuşasım gelmiyor aslında önceden sosyal fobim olduğu için yalnızlıktan korkardım yani konuşmak isterdim kendimi motive ederdim eziklikten kurtulmak için cevrem kimsem yok demesin diye böyle yapardım ve herkesi atardım arkadaşlarımı ama kimse beni pek aramzdi ve hiç de kız arkadaşım yoktu en çokta içimde o. uhte kalırdı bir tane bile kızla konuşmazdım cekinirdim kız arkadaşı olanları kullanırdım rehberimde bir tane bile kız ismi yoktu kuzenlerm vardı onunla motive ederdim kendimi konuşmayı isterdim ama çekingenligim izin vermedi sosyal fobim de vardı internetten de beceremzdim ve bu böyle gide gide iyice deprefilestm zamanla artık bırakın aramayı beni arayanları ben açmıyorum sosyal medyadan konuşacak kız buluyorum ama devamı gelmiyor o konuşmak istese de ben istemiyorum sıkılıyorum hissiyat yok duygularım kaybolmuş hem konuşmak istiyorum ama sonrada sıkılıyorum depresiflik karamsarlık olduğu için mi böyle?
Neden böyleyim ben açıklaması var mı sevmek sevilmek bağlanmak istiyorum olmuyor hayattan koptum robot gibiyim şu an...
Neden böyleyim ben açıklaması var mı sevmek sevilmek bağlanmak istiyorum olmuyor hayattan koptum robot gibiyim şu an...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer