off çok sıkıcı her şey moloton düz bir hayat bir gün iyi bir gün kötü hissediyorum üzerimdeki panda bile depresyona girdi benden dolayı 😒

off çok sıkıcı her şey moloton düz bir hayat bir gün iyi bir gün kötü hissediyorum üzerimdeki panda bile depresyona girdi benden dolayı 😒

İkimle kaldınız bence siz size iyi gelecek en iyi şey aklınıza ilk geleni yapmanız ve bu saatler kitap okumanız bence kendinize bok kahve yapın güzel bir müzik acım oturun balkonda soğuk bile olsa sorun etmeden sessizliği dinleyin o size gelmek isteyen sesi fısıldar
Bende çok sıkılıyorum çünkü hayat çok sıkıcı gerçekten de yapılacak bir şey olmuyor benim için. bence önemli olan sizin kararınız yani sizi sıkan ne varsa ondan uzaklaşın yeni bir şeyler deneyin hayatınızda bence. yani daha önce yapmadığınız bir şey olabilir eğer işiniz yoksa tatile çıkabilirsiniz ya da arkadaşlarınız varsa buluşup zaman geçirebilirsiniz aslında yani bu tamamen size kalmış bir durum bu yüzden de bence kendinizi sıkmayın yani anı yaşayın içinizden geldiği gibi eminim bu sizi mutlu edecektir.
Cevap
12Cevap
Sen hayat monoton dersin sağlığın vs yerinde iken kimilerinde annesi çok hastadır ona kafası bozuktur
You Tube da TEDX sohbetleri bana iyi geliyor
Keşki bir günüm monoton geçse hep aksiyon hep çözelecek sorunlar...
Daha yatma vakti gelmedi... dogsl güzelsin bence ayrıca saçlar bu haliyle yakıştı 👍
Böyle fotolar atıp bizimde uykumuzu kaçırmayabilirsin mesela
Ne kadar da bencilsin 😂
nasıl yani
Bnmde her an tetikdeyim panik atak oldum bisey mi olcak diye korkuom😔😌
Her şeyi dert etme. Üzülmekle bir şey olmuyor.
Ulkec3k boyleyiz sanirim yaa hayat biz sana neettikboyle yaa vurdukca vuruyo serefsizim
Ne kadar güzelsin
teşekkür ederim o senin güzelliğini ♥️
Daha saat erken gelir bi hava almaya çıkmıştır
Sabahla, sabahlamak güzeldir
Uyku gelmiyor can sıkılıyor😒
Aynı durumda yiz ya ne yapcaz bilmiyoz
Hayat hep sıkıcı
SEN KAPALI DEĞİL MİSİN
Günaydın, Türkmenlere benziyorsun, nerelisin?
Kitap oku
Hayat kime iyi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?