35 yaş, boşanmış ve yeniden ilişki arayışındayım ama herkes bir anda iletişimi kesip kaçıyor, sorun bende mi yoksa devir mi böyle oldu?

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler diliyorum. 35 yaşındayım, daha önce bir evlilik yaşayıp boşanmış birisiyim, çocuğum yok. Hayatımın bu döneminde artık karşıma düzgün, ne istediğini bilen, samimi birinin çıkmasını istesem de işler pek istediğim gibi gitmiyor.
​Özellikle son zamanlarda biriyle tanışıp konuşmaya başladığımızda, her şey çok güzel giderken birkaç gün içinde karşı tarafın hiçbir şey olmamış gibi birden iletişimi kesip bırakıp gitmesine anlam veremiyorum. Ne bir açıklama var ne de bir sebep...
​İnsanlar artık sorumluluk almaktan mı kaçıyor, yoksa herkes sürekli bir "yedek plan" peşinde mi koşuyor çözemedim. Yaşım itibarıyla artık vakit kaybetmek veya boş belirsizlikler yaşamak istemiyorum. Acaba ne zaman gerçekten ne istediğini bilen, arkasına bakmadan kaçmayan düzgün biri karşıma çıkacak?
​Siz hiç böyle ani tüyme durumlarıyla karşılaşıyor musunuz, yoksa genel olarak insanlardaki tahammülsüzlük ve sabırsızlık bu boyuta ulaştı mı? Fikirlerinizi merak ediyorum.
A. Tahammülsüzlükten
B. Korkaklıktan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
19 gü
Olgun bir kadınmı sjsjsj olgun erkeğim ya bari sen yapma
35 yaş, boşanmış ve yeniden ilişki arayışındayım ama herkes bir anda iletişimi kesip kaçıyor, sorun bende mi yoksa devir mi böyle oldu?