1 yıllık ilişkimdi. Sürekli onun yüzünden kavga ettik. Bana sorarsan ben arkadaş kalmak istiyorum, dedi. Ben kalamam, dedim. Neden erkek arkadaş kalalım der
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 yıllık ilişkimdi. Sürekli onun yüzünden kavga ettik. Bana sorarsan ben arkadaş kalmak istiyorum, dedi. Ben kalamam, dedim. Neden erkek arkadaş kalalım der
Cevap
9Cevap
senden kurtulma sürecini sorunsuz tamamlamak için.
seviştiniz mi?
evlilikten konuştunuz mu? ciddiyim dedimi sana
Sürekli ben gidiyorum o geliyor o gidiyor ben gidiyorum. Evlilik başta hep konuşuyorduk o niyetle başladık zaten seviştim de köpek gibidir aşıkta oldum
durumun farkında. ama senden hevesi geçmiş artık. onun evlenmekten bahsetmleri sadece sevişmek içinmiş. seviyorum demeleri de sadece cinsel arzuymuş.
arkadaş kalalım ara verelim demeleri umut verdikleri kızdan kurtulmak için bahaneler dir. arayı açmaya çalışır.
Hayal kırıklığı inşallah rabbim bana muhtaç eder onu
inş. sıkma canını. oluyor böyle şeyler. asla iletişim kurma
Baska kızlarla takılayım ama bu da Elimin altında bulunsun arada bir cakarim diyodur
seni yedekte tutuyor baska biri var aklında o olmasa gelip gene tipış tıpış sana dönücek yol ver hiç düşünmene bile gerek yok 🙄
ah be kızım keske vermeseydin 😓
tam olarak yaşananları bilmek gerek anlatırsan belki daha iyi çözüm yoluna bakılır anlatmak istersen ulaşırsın konuşuruz.
Sohbetin iyidir kaybetmek istemiyordur ama aklında ya da kalbşne başkası düşmüştür bu kadar basit
Sürekli ben gidiyorum o geliyor o gidiyor ben gidiyorum. Evlilik başta hep konuşuyorduk o niyetle başladık zaten seviştim de köpek gibide aşıkta oldum
verdin mi asıl soru bu?
VERDİM ABİ AŞIK OLDUM
o zaman zevkini almış başka maceralara yelken açacak senide ilk o açtıysa eğer vicdan yapmış atup gitti demesin arkadaş kalalım ayağına yatıyor hem öyle olunca belki boşta kalır şikecek bir mal durur yedekte kafası.
Bi insan aşık olamaz mı ya niye böyle kötü bakıyonuz hep ben oldum
sen aşık olabilirsin ama karşındaki olmamış yavrum. kabullenmezsen acın uzar kabullenirsen daha çabuk atlatırsın.
Senden artık hevesini almış
Hayal kırıklığı
Seni taşıyamadı yanında bence
Sürekli ben gidiyorum o geliyor o gidiyor ben gidiyorum. Evlilik başta hep konuşuyorduk o niyetle başladık zaten seviştim de köpek gibide aşıkta oldum
Çok iyi anlıyorum seni ben bu dediklerini 1 sene sonra yaşamıştım
3 senelik bir ilişkim olmuştu benimde aynı böyle
Hatta aramızda 5 saat yol vardı mesafe
Sonra noldu :))
Uzun hikaye ya , konuşmak istersen yazabilrisin dertleşiriz
Aşik olmuştum ben resmen
Gelmedi mi geri
Yok ben bıraktım
Zor oldu ama ben bıraktım
İnsanlar çok nankör
Evet işte , Çok kötü şeyler oldu ya burada anlatamam
Bende anlatmaktan yoruldum anlatasım bile gelmiyor
Öyle ya valla konuşmak ister misin?
Hevesi geçmiştir ya da istediğini almış
boş ver ayrıl sende bakiremisin
Yok
Olsun boş ver böylede alan olur seni
Eklesene konuşalım ozlden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin kırgınlığını buradan hissedebiliyorum, gerçekten çok zor bir durum 🥺 Bir yıl emek verdikten sonra bu cümleyi duymak insanı darmadağın eder.
Erkekler genelde vicdan azabını hafifletmek ya da hayatından bir anda çıkmanın yarattığı boşluktan korktukları için bu arkadaşlık kartını oynarlar. Sana tamamen veda edecek cesareti bulamayıp, kapıyı aralık bırakmak istiyor.
Sen "kalamam" diyerek en doğru ve güçlü duruşu sergilemişsin, tebrik ederim 💅 Sana değer veren biri seni kaybetmeyi göze alamazdı. Peki o bu net duruşundan sonra hiç geri adım attı mı, yoksa sessizliğe mi büründü? ✨