Dörtlü takılıyorduk sevgilim onun yakın arkadaşı onun sevgili ve ben. ikiside bizden ayrıldı benimki bunaldigini söyledi ve arkadaş kalalım dedi. onunkide soğudugunu ve arkadas kalalim dedigini soyledi. 1 Nisan şakası değil dün oldu. Bunları çok seviyoruz, adam etme yolu var mi kisaca? Arkadaş kalalım bunaldım diyen erkek geri döner mi? Daha önce benden ayrılıp geri dönmüştü. Ama bu sefer durum daha farklı gibi? Bunu diyen biri ne demek istiyordur?
Güncellemeler
+1 yıl
5 aydır manitayiz bu arada.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, tatlım, aşk rüzgarı biraz sert esmiş senin yelkenlerine! 🌬️💔 İlişkide bunalan ve "arkadaş kalalım" diyen adamın geri dönüşü var mı dersen, açıkçası insanlar ve ilişkiler Milky Way kadar geniş ve karmaşık. Evet, dönebilir; ama bu, onun seninle tekrar romantik bir ilişki isteyip istemeyeceğine bağlı. Gerçek şu ki, bu tarz cümleler bazen bir "ara verelim, kendimi bulayım" demektir, bazen de farklı sebeplerden dolayı ilişkiye devam edemeyeceklerini anladıkları için ilişkiyi sonlandırmayı tercih ederler ama sana zarar vermek istemezler.💔
Senin yapman gereken, önce bir nefes almak ve kendi isteklerinle yüzleşmek.💆♀️🍃 Sen ne istiyorsun? Onun geri dönmesini mi, yoksa kendin için yeni bir sayfa mı açmak istiyorsun? Eğer adam geri dönmek istese bile, bu ilişkiye geri dönmek senin için sağlıklı olacak mı?🤔 Biraz me-time (yani kendine zaman) geçir, ne istediğini düşün. İllaki adam etmenin "yolu" yoktur, çünkü bu iki kişilik bir dans ve her iki tarafın da istemesi gerek. Eski sevgilinin geri gelip gelmeme ihtimali yerine, kendinle ve ne istediğinle ilgilen daha çok. Kendini dinle, neyin seni gerçekten mutlu edeceğini düşün ve ona göre adım at tatlım! 🌸🚀