Güncellemeler
+1 yıl
Elimi tutup elimi öpmüştü
Ortada hiç bi sorun yokken son buluşmamızda çok güzel geçmişti buluştuktan sonra üç gün boyunca yazmadı sonra sebep vermeden bir arkadaş olarak devam edebiliriz kusura bakma dedi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Canım sakın üsteleme sorma neden diye seninle ilgili bi sorun yok demek ki oturmayan bazı şeyler olmuş kendinde sorun arama ve onada daha fazla ilgini verme yoluna bak arkadaş olmayı kabul etme
Evet hiç sormadım neden diye direkt güle güle yazdım sadece
Sence bu kişinin pişman olma ihtimali olur mu
Unutma her erkek elbet bi gün geri döner dönmez dediğin bile ama bu genelde sen unuttuğun zaman olur ama elbet olur önemli olan geri dönüşünü beklememen bu arada buluşmanız nasıldı cinsel bi şey mi yaşadınız
Hayır hiç cinsel bişey yaşamadık üç kere buluştuk sadece elimi tuttu yanağımı öptü elimi öptü bide en sonki buluşmada dudağımdan öpmeye çalıştı ben geri çekildim 1 aydır tanışıyorduk
Ha belli oldu nedeni kullanamayacağını anlamış o yüzden böyle yapmış çok iyi yapmışsın bu arada onun aradığı şey farklıymış
Ciddi misin ya 😣 o yüzden mi yapmıştır bilmiyorum hiç öyle imalarda da asla bulunmamıştı yani tamam öpüşmek vs normal ama bana günde sadece üç kere falan yazıyordu ben daha konuiamadığım adamın niye dudağımdan öpmesine izin vereyim haksız mıyım sence
Aşkım illa imada bulunmasına gerek yok ki yaptığı davranış yeterince belli ediyor sen haklısın ve iyi yapmışsın sakın manipüle olma her şeyin bi zamanı vardır
Doğru söylüyorsun benim de aklıma biraz o yüzden olabileceği geldi o yüzden hiç bi şekilde neden diye sormadım yani ona deli divane olduğumu sanmasın diye direkt güle güle yazdım bu şekilde umursamaz gözükmüş müyümdür?
Evet verilebilecek en güzel cevaplardan biri iyi yapmışsın hala ekli misiniz birbirnizde ne yaptın
Evet ekliyiz hala ben bilerek çıkmadım gezip tozfuğumu görsün diye tabi onun ne kadar umrunda olur bilemiyorum ama
Olur olur merak etme hatta bana kalırsa şöyle yap storylerini sessize al onun story attığın gün özellikle hiç bakma hikayesine kafayı yesin
Burcu ne bu arada
sanırım bu dediğini o yapıyor çünkü gün boyunca asla hikayelerime bakmıyor djfksj Burcu Aslan
DIALGLŞWPHPEPHPELDŞA benimde burcum Aslan kafalarımız aynı çalışıyor demek ki onunla
Bu arada Aslan Burcu erkeğiyle benzer şeyi bende yaşadım ama farkımız ortak arkadaşımızdı onunda arkadaşıydı dedi ki seninle takılamıyacağı kullanamayacağı için üstelemedi erkekler bu ayrımı çok iyi yapıyo maalesef
oha ciddi misin sende mi aslansın hdkfjsjd olabilir valla bi Aslan Burcu olarak bana vereceğin tavsiye var mı onun pişman olmasını istiyorum
uaa evet ama ben ilk buluşmamızda zaten belli etmiştim baya soğuktum mesafeliydim anlamıyorum erkekleri ya acaba başka bi sebebi falan mı var diycem de kendi kendimi avutuyorum gibi geliyor öyle düşününce de
Şimdi şöyle herkes gibi seninde olduğun gibi neden sorusu insanı çok perişan eder bunu ona yaşatabileceğin bi durum yaratman önemli senin yapabileceğin en güzel şey en güzel halin ol ne kaybettiğini öyle anlar ama bunu onun için yapma kendin için yap gönderme falan yapma egosunu tatmin etme sen kendi hayatına geröekten odaklandığın an onu unuttuğun an Aslan hortlar nasıl beni unuttun der gibi (buna bende dahilim maalesef)
Ve bunlar dışında bu çocuğun aradığı şey net bi şekilde takılmak Aslan erkeklerinin böyle dönemleri olur bi de duydun mu bilmiyorum Aslan erkekleri için eskort sevdalısı derler anlıyıcağın biraz 🥴lerdir çok düşünmeden hareket etmen en güzeli
evet duymuştum🥺🥺 çok teşekkür ederim dediklerin içinnnn💖 bu arada çok soru sordum kusura bakma ama sence durumlarıma ve hikayeme bakmamasının nedeni ne olabilir sana göre
Ne kusuru iyi ki konuştuk demek ki duyman gereken bi şeyler varmış 💗 bence amacı dikkat çekmeye çalışmak kendimden biliyorum umursamaz gözükmek için bilerek hikayesine bakmam ki bunun için uğraşması bile ne kadar önemsediğini belli ediyo başka hiç bi sebebi yok emin olabilirsin hatta hikayelerine bakmasa bile görüyordur o kadar yani ne görüyorsan karşılığını öyle ver
anladım çok çok teşekkürler 😍😍😍
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!