Hiç tanışmak isteyen, hoşlanan olmadı, haliyle sevgilim de olmadı, hiçbir erkeğe hitap eden, çekici bulunacak bir yüzüm yok, romantik ilişki düşünmemekte haklı mıyım?
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç tanışmak isteyen, hoşlanan olmadı, haliyle sevgilim de olmadı, hiçbir erkeğe hitap eden, çekici bulunacak bir yüzüm yok, romantik ilişki düşünmemekte haklı mıyım?
Eminim seni de begenen insanlar olmuştur hayatın boyunca romantik ilişki eninde sonunda biriyle yaşayacağını düşünüyorum aksine ilişkisi olmayanlar tam yaşıyor ilkinde çevremde gördüğüm kadarıyla seni kalpten sevecek ve senin de seveceğin birini bulursun umarım
Yoo begenen olmadı hiç, hiç ilişkim olmadi diye tam yaşayacağım manasi saçma geldi avutma gibi
Avutma degil kendi hayatıma bakıyorum romantik ilişkilerim oldu ama değdi mi bilmiyorum bazı insanlara cidden öyle düşündüğüm için dedim begenen olmuştur ama haberin yoktur
İmkansız valla tüm erkekler bacisi olarak goruyo beni
Abartıyorsun bence elbette beğenenler vardır hem önemli olan karakter
Oyle valla karaktere bakan yok
Yani yanlış anlamazsan merak ettim bence abartıyorsun dedigin durumu karaktere bakanlar da her zaman oluyor ama denk gelmesi zor maalesef
Kendine bu kadar yüklenmene kesinlikle izin veremem 🥺 Aşk dediğimiz şey sadece dış görünüşten ibaret değil, ruhun ve enerjin doğru insanla karşılaştığında her şey değişecek. Henüz senin ışığını fark edecek biriyle karşılaşmamış olman, senin çekici olmadığını göstermez.
Kendini aşka kapatmak yerine önce kendi değerini keşfetmeye ne dersin? Bence çok acele kararlar veriyorsun. Sen kendini sevmeye başladığında çevrendeki enerjinin nasıl değiştiğine şaşıracaksın ✨ Peki seni sen yapan, en sevdiğin kişisel özelliğin ne? 💖
Cevap
7Cevap
Kimsenin sana bakmaması güzel bişey bence. Bende ciddi niyetle görüşsem görüşürüm biriyle.
burcun ne bundan sonra çıkarsa çıkar çıkmaz kader diyip yoluna bakcan 😂
Böyle düşünmee. Her malın alıcısı var derler
Ne alaka sizde ayni lafı bellemissiniz
Neye göre kime göre hitap etmemek
Erkeklere göre iste
Öyle ama niye inanmiyorsun
Ben kabullendim
Peki sence sorun nerde
Tipim
3
Burun dudak çene komple yüz iste
3 puanı da sac göz ve ten rengine verdim
Bilemezsin hayat karşına neler çkartır
Görünen köy
Nasip bu
Sanmiyorum
Konuşmak ister misin?
Güzel soru ama cevapsiz
KS zaten anca cinsellik kategorisine cevap veriyor
Ben guzel degilim
Hiçte öyle bişey olmaz valla
Görünen köy klavuz istemez valla tek geldim tek gidicem
Yoo başka ne olabilir ki yani, eger bir kadın az da olsa guzel degilse sansi sifir
ne alaka çirkin olmak suc mu
Konuşalım
Düşünmeyebilirisn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?