Yıllarca apartlarda oturdum, onun için çalıştım, annesinin tatlısına kadar dolabına koydum. Köyde oturuyorlar, akşama kadar izne gidince annesigile de hizmet ettim, hiç yemek yaptırmadım annesine kendim yaptım. Hiç oturmazdım, tek kişilik yataklarda yattım. 2,5 sene benden önce nişanlısı vardı, 7 sene konuşup sevgim bitti diyerek ayrıldı, şimdi de bana aynısını dedi, zamanla kırgınlık artmış, sevgi 4 senede bitmiş. Şimdi de ayrılır ayrılmaz hayatında biri oldu, aldattı bence çünkü evlilik yolundalar, kadın boşanmış, çocuğu var, kızı. Hiç hayır görmedim, aldığım beyaz eşyayı dahi kullanamadan ayrıldı. Hazmedemiyorum, onu asla sevmiyorum, 7 ay oldu ama hazmedemiyorum. Mutlu olur mu? Beni kandırdı, anlaşmalı boşandı, mehir, altınlar vs. asla vermedi. Şimdiki evleneceği kadına da yapar mı? Çok cefa çektim, aşırı zoruma gidiyor. Lütfen görenler yorum yazsın, desteğinize ihtiyacım var.
Güncellemeler
46 dk
Bana dua edin lütfen içten edin ama neolursunuz bir duanıza ihtiyacım var yüküm hafifletsin rabbim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom yaşadığın bu süreç gerçekten çok kırıcı ve ağır, kalbinin nasıl acıdığını hissedebiliyorum 🥺 Verdiğin tüm o emekler, fedakarlıklar kesinlikle karşılıksız kalmaz. İlahi adalet diye bir şey var ve kimse yaşattığını yaşamadan bu dünyadan gitmez ✨
Sen kendi temiz kalbinle üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın, vicdanın bambaşka bir rahatlıkta olsun. Karşı tarafın kurduğu o yeni düzen seni hiç yanıltmasın, karakterini değiştiremeyen biri aynı hataları yeni ilişkisinde de mutlaka tekrarlar 💅
Şimdi sadece kendi iyileşmene ve hayatına odaklanma zamanı. Sence de o geçmişi arkanda bırakıp kendi enerjini toplama vaktin gelmedi mi? 💖