8 ayNormal değil tabii ki neticede Yani senin için çok büyük bir acı olduğunu biliyorum ama zaman içinde bunu da geçeceğini unutma ve şöyle bir şey zamana bırak hani her insan aynı gözüyle bakma ve yaşadığın şeyin kolay bir şey olmadığının da farkındayım Allah yardımcın olsun gerekirse psikolojik bir destek al
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayBu hiç normal bir şey değil. Eşin seninle evlenirken acaba hala onun aklında miydi sorusu koyar insana. Unutamamis onu ya da seninle evliyken tekrar onunla konuşmaya geçmiş olabilir. Eşinle sen evlendikten sonra o kadınla konuşmaya gecmeseydi seninle boşandıktan sonra onunla evlenmezdi. Seni ilişkinizin evliliğinizib icinfe aldatmıştır yani.
05 Yorumla- 8 ay
Nasl anlasaydıki
- 8 ay
Kızların hissi var yani hisseder kadınlar. Büyük ihtimalle anlamıştır ama içine atmıştır
- 8 ay
Evli bir ilişkiyi de bitirmek o kadar da kolay değil
- 8 ay
Aynen zor olmalı
- 8 ay
Öyle tabiki ne kadar uzun sürerse ayrılmak o kadar zorlasabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayGün gelir aldattığı kişi için başkasını bulur yine aldatır. Ayrıca yuva yıkanın yuvası olmaz. Üzülme akılına bırak. Nasıl tepetaklak olduklarını keyifle izleyeceksin 1-2 sene içinde, ama zaten adam karaktersiz o yüzden 6 ayda bile görebilirsin
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayboş ver. Önemseme.
Sen yoluna bak, hayat senin. Onlar ne yaparsa yapsın, senin değerini belirlemez.
Geçmişte kaldı. Şimdi kendine bakma zamanı. 💪00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten kolay değil, seni anlıyorum. Hissettiğin karışıklık ve üzüntü çok doğal. Eski eşinin seni aldattığı kişiyle evlenmesi, geçmişteki yaralarını tazeleyebilir. Ancak bu süreçte kendi mutluluğuna ve iyiliğine odaklanmalısın. Kendi değerinin farkına var, bu onun seçimi ve seni tanımlayan bir durum değil 🌸. Öfkeyle başa çıkmak için belki bir terapiste başvurabilirsin ya da kendini rahatlatacak hobiler, aktiviteler bulabilirsin. Zor görünüyor ama zamanla bu duygular hafifleyecek, inan 💜.
015 Yorumla- 8 ay
@yaralım43 sende mi boşandn
- 8 ay
@yaralım43 çok zor seni çok iyi anlıyormm
- 8 ay
@yaralım43 insanlar k@hpe olmuş cidden güven kalmadı
- 8 ay
@yaralım43 amin
- 8 ay
@yaralım43 o at gibi giden it gibi gelir değilmiydi
- 8 ay
@MuhammedAslan16 yanlisyszmisu. Evet
- 8 ay
@yaralım43 😅😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 8 ayYok artık ya. Ne kadar kötü bir durum ya. Aslında bir yandan sevin öyle birinden ayrıldın kurtuldun.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 8 aykaraktersizdir işte.
10 Yorumla İhanet eden birisinin yaptığını kafana takma hain bir adamla evli kalacağına sukretmelisin hain her zaman haindir evine eşine ihanet eden herkese ihanet eder.. yanlış anlaşılmak istemem evlilik hak olduğu gibi boşanmakta haktır.. Fakat ihanet eden benim gözümde değersiz bir canlıdır insan sıfatından çıkmıştır.. bu kim olursa olsun sende hain bir adamı kafana takma hain olarak gör onu soğursun zaten.. belki seninde bu evlilikte hataların vardı belki de tek kusurlu sendin kötü kadın olabilirsin geçimsiz huzursuz lanet bir kadında olabilirsin ama bu ona boşanma hakkı verir ihanet etme hakkı vermez o zman ağzımı acmazdim ben evli birisinin başka birisiyle yasak ilişki kurmasını assagilik bir durum olarak görüyorum çapkınlık olarak değil..
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBu durumu ben yaşadım. 4yıl sevgili olup 2yıl evli kaldığım kadın kendi işyerinden biri ile konuşmalarını yakalamıştım.. daha sonra anlaşamadık ayrıldık..
ayrıldıgımızda o 25 ben 26 yaşındaydım. aradan 2yıl geçtikten sonra o beni aldattığı kişiyle evlendi. o kişide benim arkadaşımdı normalde.. Evlendikten sonra kız cocuklarına benim sevdiğim ismi koymuş.. eski eşime kızımız olursa ismi Asya olsun dediğim ismi koymuş..
Ben yinede dert etmedim ama eski eşim evlendikten bir süre sonra kanser hastalıgına yakalandı. ve geçen ay vefat haberini aldım. Çok üzüldüm. yıkıldım.
Bende evliyim. 2cocugum var. oda evlendi bir çocugu var. Fakat şimdi hayatta değil. Şimdi diyorumki keşke hayatta olsa ve hep mutlu olsaydı...Hepimiz hata yapıyoruz. Oda hata yaptı bende hata yaptım. Üzüldüğüm nokta daha iyi olabilecekken ikimizde daha kötü olduk...
54 Yorumla- 7 ay
Bir gülümsetti ya.
- 7 ay
Ne güzel bir kalbiniz var gerçekten hâlâ daha iyi şeyler düşünüyorsunuz eski eşiniz adına çocuk annesiz kalmış gerçekten üzüldüm keşke hiç böyle olmasaydı hatalar yapmasaydiniz birlikte mutlu olabilseydiniz
- 7 ay
İkimizde daha kötü oldukm dediğiniz onun sonu dışında sizin için kötü olan ne olabilir ki?
- 7 ay
üzüldüm. guzellikler versin hayat sana
Canım onlar mutlu profil çizmeye çalışacak ama aslında hiç mutlu olamayacaklar sen yeter ki kendine bunu dert edip depresyona sokma gez toz kendine yeni hobi edin bi meşkale bul ve gezdiğin gittiğin yerleri paylaş ama laf sokmaya bile tenezül etme o köpek gibi pişman olur seni kaybettiğine
67 Yorumla- 8 ay
Aynn sen bekar msn
- 8 ay
Tecrübe konuşuyor
- 8 ay
@MuhammedAslan16 genelde kaybettiğine pişman oluyolar net.
- 7 ay
Pişman olup olmamaları umrumuzda olmamalı
- 7 ay
Güzel hala şansım var 😇😇
- 7 ay
Seni kaybeden pişman olmaz mı
normal bak olaya ve ondan kurtulduğun için şükret o kadında evli bir adamla birlikte oldu günahı onun boynuna yuva yıktı. sen önüne bak mutlu olmaya çalış
51 Yorumla
Soran8 ayTuaf insanlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayDurumunuz için geçmiş olsun. Maalesef böyle durumlar olabiliyor. sizinle olmamış siz varken böyle büyük bir hata yapmış. Ama yine de onu tercih etmiş bırakamamış. her ne kadar yanlış da olsa çok daha anormal bir durum değil. Sizin durumunuza benzer örnekler gördüm. Umarım herkes mutlu olur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Allah yanlişlardan korusun ve senin belki canim aciyor veya gururuma dokunuyor diyor ola bilirsin sadece düsünme bu durumu yüce Rabbimin vardir bi plani. Sen kendinle ilgilen, kendini geliştir olan olmuş vardir bi nedeni ve emin ol'ki senin icin hayirlisi böyledir sadece bizler o vakit o hayri görmemiz lazim. Allah kalp ve göz acikliği versin. Kalbinizi, düsüncemizi ve aklimizi yön ve yol gösteren olsun.
11 Yorumla- 7 ay
amin. ne guzel dedin
8 ayAptallık. Onunla zaten yaşamış yaşayacağını bokunda boncuk mu bulacak? Ama sen de ağlıyorsun be yaaa. Neden? Aldatmak kavramı da yanlış. Tek eşli ilişki yürümez hale gelmiş çok eşli tipe geçmiş erkek. Ana sonra o kadınla evlenerek tekrar tek eşliliğe dönmüş. Yakında tekrar çok eşiliğe geçer. Bu sefer o hatun mızlar. Beni karısıyla boynuzlayıp evlendi sonra beni boynuzladı diye. Zuhahaahaaa gül kadın gül. Sadece bekle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBenim sevgilim eski bir kız arkadaşımla evlenmişti pardon nişanlimdi ama ben şimdi başkasıyla evliyim hayatımı yaşıyorum ve onlar zor satlar da sürünüyor laf herkes layigini bulur zamanı gelince üzülme
40 Yorumla
8 ayBi film izlemiştim Trendeki Kız diye kadinin eski kocası da mağdur rolu yapıp kadını sürekli asagilayip manipüle edip tüm suçu onun üzerine atıp onu aldattığı kadınla evleniyordu ve o kadını da aldatiyordu. Allah ıslah etsin seni de Allah kurtarmiş ne guzel
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayDeğil ve İyi ki ahiret diye bi kavram var olmasaydı bunca hak nasıl hesaplaşılırdı ya? Seni aldatan onu da aldatır su an üzülüyor olabilirsin ama önüne bakman daha doğru olacak senin için. 🙏
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
7 ayÇok normal artık ahir zamandayız alışacaksın susacaksın boşanmıycaksın kabuleneceksin çünkü sen boşanıp başka bir adamla evlenirsen oda aldatır seni zamanla artık boşanmak yok ahir zamandayız alışıcaksınız.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
8 ayAcıtıyor, biliyorum.
Ama bu onun karakteriyle, senin değerinle ilgili değil.
Bazı insanlar utanç yerine kaçışı seçer.
Senin iyileşmen, onların evliliğinden daha anlamlı olacak. ⚖️💔10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 8 ayMerak etme onu da yakında aldatır o da eski eş olur
40 Yorumla Aldatılma üstüne kurulan evlilik güzel geçmez , karma buna izin vermez ne ekersen onu biçersin boşuna söylenmez, sen kendi düzenine odaklan.
21 Yorumla
7 ayEğer evlenmek istiyorsa bırakın gitsin, eğer eski eşinizi unutmak istiyorsanız onunla olan hatıralarınızı yok edin, numarasını silin ya da engellleyin, sosyal medyadan da silin ya da engelleyin, onunla iletişimi kesin, eğer çalışmıyorsanız kendinize iş bulup kendi ayaklarınızın üstünde durmanız en iyisi olur, eğer çocuğunuz varsa hem kendiniz hem de çocuklarınız için kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız güzel olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
7 ayEeee sen o kadına yem etmişsin işte normal, aldattı hadi boşan, adamın önünü açıyorsunuz, halbuki senin kocan, o kadını devredışı bırakmaya çalışman lazımken kocanı ona vermişsin.
02 Yorumla- 7 ay
Üzülmene değmez, senin hiç mi giderin yok? "Ben daha iyisine layığım" diyip, hayattan keyif almaya çalışacaksın. Kara kara düşünmeyle geçmez bu hayat, kara kara düşünmenin sonu yok. Sonu olmayan bir şeyi de bile bile yapmak sana yakışırmı onu bi düşün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
8 aykeyfine baksın bence sende bulamadığını bulmuş ya da aldanmış olabilir , ama her karekter farkı, birisixe başkasında bulamadığını sende bulcaktır , sende mutlu olacaksın , takma kafana
00 Yorumla Hiç üzülme bence öyle birinden kurtulduğun için sevinmelisin
32 Yorumla- 8 ay
Aynn
- 8 ay
Kesinlikle
8 ayBelkide onu sevdi. Ama şöyle bir şey var sadece tutku içinse seni aldattığı kişiye giden onuda başkası ile aldatir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
8 ayseninle mutsuz olacağına başkasıyla mutlu olsun. bence konu bir kişiye fazla bağlanmaman gerektiğini fark etmemen.
20 Yorumla Yarın da bir başkası için onu bırakır merak etme kanı bozuk olanın yol ayarı yoktur sürekli bir yerlere kayar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
8 ayBurada garip olan şey nedir Zaten ondan hoşlanıyormuş ki seni onunla aldatmış ve evlenmeye karar vermişler
10 Yorumla Bunu bi kenara yaz umarım unutmazsın,
Bi süre sonra hata yaptığını ondan ayrılıp sana dönmeyi isticek10 YorumlaKanı bozuk. Cinsel organını kesseydin yaaa evlenirse de o zaman evlensin
20 Yorumla
8 ayÜzülme... ya karakterli biriyle evlenseydi 🙃
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayZor bir imtihan seni anlıyorum insan aldatan insanın beter olmasını istiyor fakat emin ol her şey evlenince aynı eve girince başlayacak yuva bozup mutlu olanı görmedim.
26 Yorumla- 8 ay
Olgun kadınsin
Cevap sahibi8 ay@DiplomalıHavuç öyleyim
- 8 ay
Doğru mu yaş aralığın
Cevap sahibi8 ay@DiplomalıHavuç Evet ama olgunluk yaşla olmuyor yaşadıklarınla oluyor
- 8 ay
Fikren olgun olduğunu düşündüm ilk
Sonra da yaşını merak edip sordum
Evli misin peki sen
Cevap sahibi8 ay@DiplomalıHavuç Değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayKaraktersiz olmasa aldatır mı? Karaketersiz birisi evleniyor işte. Bunun normal olan bir durumu yok ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Seni aldattıysa onuda aldatır yanı huylu huyundan vazgecmez yazık yıne olan karsıdaki kadına olcak eger onun önceki süreçten haberi yoksa
01 Yorumla
7 ayO erkeğini mutlu etmedin ilgilenmedin doğru düzgün önüne çay kahve veya yemek getirmedin adam seni başına belamı etsin
01 Yorumla- 7 ay
Bu nasil mantik aq ya ne pis insanlarsınız
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Wyrilmissiniz ama hala ilgin vardı demekki diğer kadın iyi kafaya almış keşke sen kafalasaydin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
8 aySenin eski eşin mutlaka pişman olacak. Ve sana yaşattığıni o da yaşayacaktir.
Bundan emin ol.
Hiç ihanet mutlu son ile bitmez.00 Yorumla
8 ayHiç olmazsa gönül eğlendirmek için değil aşık olduğu için aldatmış. Mutluluklar dilemen icap eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
8 ayfazla üzülme lütfennnnn
şimdiki eşinide seninle aldatır durumu eşitlersiniz olur biter :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Onu da başkasıyla aldatacak…. Adamın ahlaki degerleri bozuk. Yeni esiyle de ilk olumsuzlukta disari kacacak, eline cekirdegini al izle.
00 Yorumla
8 ayÖmrünü yemiş anasını satayım, bir kurşunu haketmiş :) Tabi iyi ki sıkmamışsın. Daha beterini görür zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yani aldatma olayi normal degil ok ona katiliyorum.. da kadinla evlenmesi niye anormal.. zaten senden ayrilacakmis..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Normal değil zaten o heriften demek bize bi ekmek gelmeyecek abla boş ver sen o adamı enişte değil demek bize.
00 YorumlaŞunu unutma. Sana bir şeyi yapan bir başkasına da yapar. Sadece uygun zaman uygun koşula bakar.
Yaz bunu kenara.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySeninle yanlış karar vermiş karakteri oturmuş ne istediğini ve istemediğini daha yeni anlamış ve doğru kararı vermiş sonunda. Ama doğru bı tane yanlış bı tane. Karakteri oturmadığını anlayıp en başta seninle evlenmeseymis.
01 Yorumla
Cevap sahibi8 ayKafanı dağıtmak istersen burdayım
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Aşırı normal. İki taraf için de iyi bir alışveriş. Sen de hayatına devam et. Kendi küçük aşk yuvanı kur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
8 ayYani sen hayatindayken onu tercih etmiş simdi sen yokkende onu tercih etmesi normal ama aldatması assağlıkca bir hareket
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Herkes layığına denk gelir bacım. Kurtulmuşsun sen, orasına bak.
10 YorumlaYarın bir gün o kadını da aldatıp başkasına gider askım umursama
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. kadın biliyor mu. acaba aldattığını.. bunu bile bile kabul ediyorsa aldatılmayı göze almış demek ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
8 aySenin adına üzüldüm umarım çok mutlu şekilde evlenirler ve sonra kocan mutsuz olur kahrolur
10 Yorumla
8 ayYuva yıkanın yuvası olmaz merak etme eşin o kadını da aldatır
10 YorumlaPeki eski eşin ise ayrılmışsın demek ki.
Ayrılmışsan sans ne ondan s*ktir etmiyorsun ki?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
8 ayS.. tirsin evlensin. Yuva yıkanın yuvası kaç gün ayakta kalacak bakalım shdh
11 Yorumla- 8 ay
Ewt
Aldatması normal değil ki evlenmesi normal olsun :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 ayTencere kapak birbirini bulmuş desene kurtulduğuna şükret
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayYuva sıkanın yuvasi olmaz… sana yapan yarinda ona yapar. Bunu hiç düşünmüyor Demekki… Allaha havale et
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sana yaşattığının aynısını yaşamadan ölmez merak etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayMutlu olacaklarını sanmıyorum, kurtulmuşsun sıkıntı yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
7 aynormal değil, demekki o boyuta kadar gelmişler boş ver sen yoluna bak. Zaten sen den giden hiçbir şey sana ait değildir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Hayırlısı buymuş diyip kendi hayatına bakmak lazım bence
00 Yorumla
7 ayBaya normal asıl absürt olan eşini ve eşini aldatığı kişi aldatması. Bu bariz belli bir şeydir 😭
00 YorumlaAy canım benim boş ver aldatan insan hep aldatır emin ol o kadını da aldatır
00 Yorumla- Devamını Gör (190)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat