7 ay önce beni aldattığını öğrendim. Çok seviyordum konduramadım baya bir araştırdım emin olduğumda ona söyledim. Ama yine o kadar gurursuzdum ki belki bir özür diler diye gözlerinin içine bakıyordum resmen ama o sadece 'sen bunu haketmemiştin' dedi. Çok fazla seviyordum boşanırken canımdan can gitti resmen ve ben son güne kadar ondan bir özür bekledim hiçbir şey değişmeyecekti ama onu affetmek istiyordum yine benim olmasını istiyordum. 2 hafta içinde boşandık Boşandığımızda 3 haftalık hamileymişim sonradan öğrendim şu an 8 aylık oldu. Eski eşimde o kadınla 4 aydır evli. Aynı iş yerinde çalışıyoruz eski eşim genel müdür ben de halkla ilişkiler departman sorumlusuyum başka bir firmaya geçiş talebinde çok bulundum ama aynı konumda olmuyorum orda. Çocuğuma bakabilmem için bu maaşa itiyacım var. Ama çok canım yanıyor o kadını yanında her gördüğümde gözlerim doluyor. İş yemeğinde ben karnım burnumda yerimden kalkamazken o yeni karısını öpe koklaya dans etti gözümün önünde. Artık ne yapacağımı bilmiyorum işi mi bırakmalıyım psikolojik destek mi almalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılmesele ciddi bu sefer ilk defa... çok zor bir durum ama şunu yap çocuğun doğunca ücretli izninin ardından ücretsiz izninide kullan işe dönene kadar yaklaşık bir 6-7 ay geçecek... part 2 ye geçiyoruz şimdi doğum kilolarını mutlaka ver düzenli spor yap iş yerinde eski eşinle ilgili kulis yapma insanlar sana üzülmesin (elbette 1-2 tane gerçek dostun vardır, onlara özelini paylaş) saçların hep bakımlı ve yapılmış olsun makyajın da keza öyle şimdi tarih yazmaya başlayacağın kısma geçiyorum senin sıfatların bu genç, güzel ve anne iş yerinden ayrılma para mühim şu günümüzde ne yazikki para mühim para kazanmak zorundasın ama döndüğünde her gününe yeni anılar ekle ve bir gün gelecek o salak iş yemeklerin birinde sahte gülücükler attığımız iş yemekleri sen onun gözünün içine baka baka sevgilinle dans edeceksin ve merak etme senin için hiç bir şey ifade etmeyecek bir gün o adam ama zafere giden yolda bazen ağlayacaksın bazen acı çekeceksin bazen gülerken gözyaşların içine akacak ama bir gün güneş öok farklı doğacak senin için bu yüzden hazırmısın world war 3 bu savaşın kahramanı olacaksın sessizliğini bozma göstermediğin her reaksiyon onu güçsüzleştirecek bana güven günün sonunda kazanan olacaksın.
24 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler tasviyelerin için 😊 cok şükür maaşım iyi 5 bin civarı alıyorum hamilelikte de zaten stresten hiç bir şey yiyemediğim için sadece 6 kilo aldım bebek de var 8. Aydayiz. Inş. O doğduğunda dediğin gibi biri olurum su an 174 64 kiloyum aldığım kiloları geri verdiğimde tekrar o iş yemeklerine özgüvenli bir şekilde katılıcam. Bana neler düsündürdünuz ve guldurdunuz Allah da sizi güldürsun 😊😊
- +1 yıl
gelecek her gün için bir tebessüm ve her yaşanan geceyi o günde bırak... toplantılara ve iş yemeklerinin timing olayına dikkat etme futursuzca hareket et biraz bilmiyorum iş yerinde nasılsın ama mutlaka ortak toplantılara giriyorsunuzdur ifaden alaycı ama ince bir ifadeyle yapacaksın bunu matematiksel olarak bir done verme karşı tarafa rahat alaycı sonra merak etme 2-3 sene sonra koltuğa gömeceksin onu odasında ki saksıyla bir farkı olmayacak... diğer kadını önemseme bile o tipler aldatır ve aldatılır onun gibi kadınlar her erkek için 2. 3. sıradadır asla 1. olamazlar ve rujları genelde kırmızıdır... ;)
Soran+1 yılAhah aynen kırmızı
- +1 yıl
kırmızı rujlu kadınları hiç sevemedim ve hep derim daha pastel bahar renkleri diye...
En İyi Cevaplar
Ben bu adamı bedava döverim, yerini yurdunu bildir yeter. Böyle kansızlık mı olur ya. Bence doğum izninden sonra iş bak arkadaşım, hatta olursa şehir değiştir.
46 Yorumla
Soran+1 yılBaşvurdum bir kaç yere inşallah olumlu cevap gelir
Soran+1 yılKabul ediliyorum referanslarım iyi ama maaş sıkıntı oluyor bırda çok şükür iyi kazanıyorum 5 bin civarı ama oralar 2 den başlatıyor.
Soran+1 yılUmarım InşAllah
- +1 yıl
Bulup beraber dovelim birader şuraya bak kendini beğenmiş kansiz pez*venk ondan sonra da işiyle adamligiyla övünür u*an sana verilen emanete sahip ciktin mi da adamlik tasliyosun 😡😡
+1 yılNe kadar vicdansız biriymiş ya :(
Neden sen bunu hak ettiin gibi bir cümle kurdu onu anlamadım bir şey mi yaptın eğer yapmadığın halde bunu diyosa çok yanlış biriyle hayat kurmaya çalışmışsın :(
Sürekli iş araştır güzel iş bulana kadar sabrediceksin artık Allah yardımcın olsun :/210 Yorumla
Soran+1 yılHaketmedin dedi
- +1 yıl
Afedersin yanlış okumuşum :/
- +1 yıl
Ailenin yanında mısın peki çalışamayacak duruma geldiğinde destek olabilecek birileri var mı yanında :/
Soran+1 yılMaalesef ailem yok sadece bir kız katdesim var o da yurt dısinda yasiyor cok sukur maasim iyi dogum izninde de birikmisim var ordan kullanirim cocugada bakici bakicak arik yapicak bir sey yok.
- +1 yıl
Anladım :/ Bu kötü olmuş :/ Umarım o anlarda yanında birileri bulunur
Nerde yaşıyodun
Soran+1 yılİstanbul canım. Bakalım artık Allah yardimcimiz olur bir başkası olmasa da
- +1 yıl
Gerçi bakıcı dedin o yardımcı olur zaten sinirden kafa gitti bende
- +1 yıl
Elbette... Her şey gönlünce olsun İnşallah Allah çok sabır güç versin :/
Soran+1 yılAmin güzelim InşAllah. Allah senin de gönlüne göre versin
- +1 yıl
Cümlemizin İnşallah Cümlemizin
Ben Hukuk okuyorum...
Kendin ve çocuğun için nafaka bağlatabilirsin.
Çalışıyor olman sorun değil, en doğal hakkındır.
Hiç olmazsa burnu sürtsün.310 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum haklarımı ama ondan gelicek bir şeyleri de istemiyorum artık çok şükür 5 bin civarı bir para alıyorum ona minnet etmedende ggeçiririz ama benim kaldıramadığım o kadın
- +1 yıl
Mesele para değil ama en azından burnu sürter.
Onun maaşına gelecek mecburi nafaka ikisi arasında huzursuzluk çıkartır.
Bugünü düşünme, çocuğunu ve geleceğini de göz önünde bulundur.
Şimdiki eşi ilerde senin ayağını oradan kaydırmak isteyebilir.
Sen kendini sağlama al.
Aslında evliyken seni aldattığını ispat edebilirsen.
Maddi manevi tazminat alırsın.
Üstüne birde hem kendin hemde çocuğun için nafaka bağlatırsın.
Karar senin tabi.
Soran+1 yılTeşekkürler düşünücem bunları
- +1 yıl
Yanlış anlamayın, dul bir kadının çocuğuyla kalması zordur
Şimdi işiniz ve maddi durumunuz iyi olabilir.
İlerde ne olacağı belli olmaz.
Haddim değil ama İslam der ki " eşler ayrılmadan önce kadının 3 ay iddet görmesini bekleyin "
Acele etmemiş olsanız, eşin hamile olduğunu öğrenecekti ve belki de çocuğun hatrına yuvanız ayakta kalacaktı.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Soran+1 yılEşimle mahkeme salonuna giderken ikimizde ağlıyorduk ben hala onu seviyorum o da bana seni hic bırakmak istemiyorum ama yüzüne bakamam artık dedi. O kadınlada esimin kız kardesinden duyduğum kadarıyla kızın ailesi yüzünden evlenmisler. Ama boşanmasaydikta azla eskisi gibi olamayacaktik. Her şey oluruna varır demekki hayırlısi böyleymiş diyoum artık.
Soran+1 yılAmin saol güzelim yardımın için.
Soran+1 yılBen tesekkur ederim canım 😊
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
28Cevap
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allah sabır versin sana ya. Ama gerçekten öyle bir adam için üzülmemelisin. Sen çocuğunla hayata tutun. Bitir onu kafanda.
Üç gün sonra karısını o yine aldatır. Bu insanlar böyle.
Bence onu umursayıp üzülerek kendine ve bebeğine haksızlık yapıyorsun.10 YorumlaPsikolojik destek al saçmalama ne işten çıkması senin çocuğun olucak senin güçlü ayakta dik bir şeklide durman gerek sana bunları yapan bir kişiye seni nasıl yıktığını göstermek ona yaptığın bir kıyak olur hiç umrunda değilmiş gibi işine gücüne bak destek al ve ayakta dur çocuğuna bak artık hayatta çocuğundan başka hiç bir şey önemli olmamalı
10 YorumlaVay namussuz! Ablacım Allah sana ve çocuğuna yardım eder inşallah. Sen ne olursa olsun kendi işinde istediğin gibi devam et. Tabii inşallah daha iyi bir maaşlı işe geçersin
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür maaşım iyi zaten o yüzden ayrılmak istemiyorum
+1 yılişi bırakma kız güçlü dur o şeref yoksunu da parmağını g*tüne soksun
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen herkes bırak uzaklaş demiş ama bırakıcak olsam başta yapardım bu kadar mücadele ettim dayanıcam
- +1 yıl
ben senin yerinde olsam çocuğumu kabul eden biriyle evlenirim
+1 yılÇocuğun için mantıklı düşünmek ZORUNDASIN. Kendini ve kendinden çok çocuğunu düşünmelisin. Ona kötü bir gelecek yaratmamalısın. Mantıklı düşün. Sabret. İşini yap. Nasip kısmet işleri bunlar. Hayat bir gün seninde yüzüne güler. Zaten çocuğun olduğunda, hayatın ve anne olmanın ne kadar güzel olduğunu düşüneceksin. Çocuğun için yaşayacaksın. Harika değil mi? Psikolojik destek almanı öneririm ayrıca. :)
10 YorumlaAllah yardımcın olsun.. Yine de çok güçlü kadınmışsın.. Bence ne pahasına olursa olsun orayı terketmelisin, bir şekilde bulursun iş sonuçta yöneticisin..
10 Yorumla
+1 yılBen olsam işi bırakırdim ama sen bilirsin tabi sonuçta senin psikolojinle alakali bir durum değil eski eşinin karaktersizliği sen o haldeyken bunları yapması
10 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme, karma denilen bir şey var..
Aynı mevzuyu kendisi de yaşayacak..
Etme bulma dünyasıdır bu dünya..
Öteki tarafa bile kalmaz..20 Yorumla
+1 yılİşi bırakma artık sen kocan değil çocuğun için yaşamalısın. Ama psikolojik destek sana çok iyi gelecektir eminim.
10 Yorumla
+1 yılİşi bırak başka bir iş ara ve emin ol zalimin zülmu varsa mazlumun Allahı var. O bir gün dönecek! Kabul etme kendi başına bak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsine bbak bosver ama neden boyle oldunuz severek evlenmediniz mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok severek evlendik ikimizde ağlayarak girdik mahkeme salonuna hatta arada çıktığımız da seni bırakmayı hiç istemiyorum ama ben senin yüzüne bakamam artık dedi bende bir şey diyemedim. O aldattığı zamanla ilgili çok araştırdım sarhoşmuş zaten kendisi de öyle dedi ama neden evlendi o kadınla asıl o benim canımı yakan
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. uzuldum gerçekten adına işnden ayrılma dımdık ayakta dur sen ayakta durdugun surece kahrolan o olacaktır bırak o yemeklerde yenı karını opsun gorenlerın bedduası onları tepe taklak eder sadece sen yılma bu savastan
10 YorumlaMerak ediyorum ne halt ettinde basina geldi
Kula bela gelmez hak yazmadikca
Hak da bela yazmaz kul azmadikca
Sorum su sallagin birinin adam olmadigini anlayacak akil mi yoktu?
Yoksa ne? Ne yaptin?06 Yorumla- +1 yıl
niye oyle yazdin her kez vurmus zaten bari sozle yaralama
Soran+1 yıl@fatimeqasim boşver canım vuran vurdu vuracağı kadar artık dokunmuyor bile böyle şeyler. Tek temennim bunca sitresin arasında bebeğimi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebilmek. Evet zamanında aptallık etmişim ama buda benim imtihanımmış demekki
- +1 yıl
ayyi allah her kese guzel gunler nasip etsin amin
- +1 yıl
inwallah :)
Sinirlendim şu an. Nasıl bir vicdansızlık. Biraz kafanı dağıt. İzin al eğer toplanamazsan işini değiştir. Böyle devam etmezdi
30 Yorumla
+1 yılAnlattığına Göre Bariz Kansızmış. Mantıklı Düşünmen Lazım İşine Bak.
30 Yorumla
+1 yılSenin hamile olduğunu bilip ve senin karşın da o kadınla gülüp oynuyor sa ilk o kansizin çocuğunu aldır doğurma bence
01 Yorumla
Soran+1 yılO çocuk benim de çocuğum. Üstelik onun yaşama haķkini elinden almaya hakkim yok
Durumun gerçekten çok kötü. Elinde olmadığını biliyorum. Bence başka işler ara kendine uygun. Eğer başka iş teklifi kabul edilirse, istifa et. Çocuğunla güzel bir yaşam sür, mutlu ol..
00 YorumlaAllah sabır versin film gibi olmuş hayatın inşallah düzelir hersey
10 YorumlaIsine devam et. Cocugunu dusun ve guclu ol. Yapacak bir sey yok onune bak bosver. Seninde hayatina seni cok sevecek sana sadik cocuguna babalik yapacak dogru insan girecektir. Umutlu ol ve kendini salma.
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılerkekliğimden utandım nasıl bvu kadar şerefsiz kanı bozuk olabilir insan ettiği yanına kalmasın onunda
20 Yorumla
+1 yılAllah tardımcın olsun, karnında onun bebeği var allah onada gönlünede hidayet versin
10 Yorumla
+1 yılOookadarda şerrefsiz olunmazki ama yaa
Çocuğunu adiii bir babadan kurtarmışsın boşver20 YorumlaDiğer konusunda 629 cevap paylaştı. ne rahat ne şuursuz insanlar var ya... gerçi evvel zamanda o adamı hakedecek kötü bişey yaptın sanırım.
00 YorumlaO ortamdan uzak ol kendine eziyet etme takılma hatun. Allah intikamını alır
10 YorumlaSen ne yapacaksın biliyormusun çekip gideceksin ordan çocuğunda gül gibi bakacaksın hala o adamin iş yerinde nasıl calisabiliyorsun ya hiç mi gurur yok cek git o adam senin yüzünü birdaha asla göremesin !!
00 YorumlaAbla kusura bakmada tam bir serefsiz it ya allah sana sabir versin karsina emin ol daha iyisi cikicak allah mimseye kaldiramiycaghi yuku vermez
20 YorumlaDiğer konusunda 353 cevap paylaştı. Bosver bu adi icin uzme kendini
Kurtulduguna sukret
Psikologa gidersen iyi olur ama cocugun sana daha iyi gelecektir10 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin hamile olduğunu eski esin görmüyor mu?
12 Yorumla
Soran+1 yılGörüyor tabi
- +1 yıl
Ee demiyor mu benim çocuğum diye. Sen hiç onlara bakma. kendi hayatına bak. Hayırlı olsaydı zaten aldatmazdi. herseyde vardır bir Hayır.
+1 yılİşi bırakma bence yenisini bulana kadar sabret
12 Yorumla
Soran+1 yılSabretmekten başka çarem yok zaten ama artık dayanamıyorum gerçekten
- +1 yıl
Hamilesin yakın zamanda doğum olur o zaman işten biraz ayrı kalabilirsin yeni doğum yaptığın için bebeğin ile ilgilenirsin kafa dağıtırsın ama sakın bebeğe bakıp babasını hatırlama çünkü o senin bebeğin senin parçan sonra bulursan başka bir işe geçersin olmazsa farklı bir pozisyonda gidip yükselmeye çalışırsın
başka bır işe bak mumkun olduğunca onla karsılasma onu gormen sana hep acı verecek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah yardımcın olsun kardeşim.
İşini bırakma onlar gitsin sen gitme, çocuğun olacak ve sana çok iyi gelecek.10 Yorumlanafaka tazminat noldu? beyimiz müdürse senin çocuk için fazla para kazanmana gerek yoktur herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşini kimliğini at sana kafasını paketle gönderelim ücretsiz.
30 Yorumla
+1 yılNafaka diye bir şey var onu al o şerefsizden ayrıca onu da ipleme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatina yon vermelisin sende birini bul hayata nesene geri don tek erkek o degil unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiz kadınlara az bile, koca seçerken cebine bakacaginiza biraz karakterine baksaniz şimdi böyle dert yanmazdiniz
00 YorumlaDiğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. adamın cocuktan haberı yok sanırım
12 Yorumla
Soran+1 yılVar tabi olmaz olur mu ama umrunda mı bilmem
Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yakında onu da aldatır, seveni Ahi tutar
10 Yorumla- Diğer konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılYuh pişkinliğe bak vay güzel kardeşim
21 Yorumla- +1 yıl
Benim yorumum sonunda başka bişey yazıyordu Nasıl değişti anlamadım 🤔🤔🤔
Gizli Üye(36-45)+1 yılsalla gitsin ya geleceğin için devam et o zaman çalışmaya
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu saatten sonra çocuğunve sen olsun..
10 Yorumla Cok klas disi bir hareket
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılKesinlikle saçma ama olan oluyor işte
+1 yılHarbi ş. refsizmiş.
30 Yorumlasavaşmalısın pes etme. çok çok zor ama pes etme
10 YorumlaAllah belasını verir inşallah pislik mahluklar.
00 Yorumla
+1 yılparayi gozden cikarip uzaklasman lazim
00 Yorumla
+1 yılSen bunu hak edicek ne yaptın kı
02 Yorumla
Soran+1 yılHak etmedin dedi iste o da yanlis okudun sAnırım
- +1 yıl
Evet sinirden yanlıs okumusum ne kardeşim ler var ya suratına yumruk atmak isterdin onun.
+1 yılbence ikisinide bulup vur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka birisiyle wvlenmelisin çocuğun için yap bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvay be ağlattın film gibi
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke film olsaydı. Hala geceleri bunlar rüya olsa uyandığımda bitse diyorum ama yok işte.
Cevap sahibi+1 yılgüzel senaryo olur bak senaristlere satmalısın para kazanabilirsin ordan
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşten ayril nafakani al eski kocandan
00 YorumlaYazıklar olsun ona
00 YorumlaYuh yuh yuuuuuh
00 Yorumla
+1 yılvay kansız it vay
00 Yorumla
+1 yılŞerefsiz işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaç senelik evliydin
02 Yorumla
Soran+1 yıl2,5 sene olmuştu
Cevap sahibi+1 yılSorun ne idi