Eşim beni aldattığı kadınla evlendi?

7 ay önce beni aldattığını öğrendim. Çok seviyordum konduramadım baya bir araştırdım emin olduğumda ona söyledim. Ama yine o kadar gurursuzdum ki belki bir özür diler diye gözlerinin içine bakıyordum resmen ama o sadece 'sen bunu haketmemiştin' dedi. Çok fazla seviyordum boşanırken canımdan can gitti resmen ve ben son güne kadar ondan bir özür bekledim hiçbir şey değişmeyecekti ama onu affetmek istiyordum yine benim olmasını istiyordum. 2 hafta içinde boşandık Boşandığımızda 3 haftalık hamileymişim sonradan öğrendim şu an 8 aylık oldu. Eski eşimde o kadınla 4 aydır evli. Aynı iş yerinde çalışıyoruz eski eşim genel müdür ben de halkla ilişkiler departman sorumlusuyum başka bir firmaya geçiş talebinde çok bulundum ama aynı konumda olmuyorum orda. Çocuğuma bakabilmem için bu maaşa itiyacım var. Ama çok canım yanıyor o kadını yanında her gördüğümde gözlerim doluyor. İş yemeğinde ben karnım burnumda yerimden kalkamazken o yeni karısını öpe koklaya dans etti gözümün önünde. Artık ne yapacağımı bilmiyorum işi mi bırakmalıyım psikolojik destek mi almalıyım?
Eşim beni aldattığı kadınla evlendi?