Kuzenimin arkadaşı olan çocuk snapten falan hareketler yapıyor, sizce benden hoşlanıyor mu yoksa ben mi abartıyorum?

Şimdi bu çocuk benim kuzenimin arkadaşı ama aynı zamanda aynı köylüyüz de ama bizim hiç konuşmuşluğumuz yok bu çocukla hatta belki çok az görmüşümdür köyde de 7 8 ay önce bu bana Snap’ten istek attı ben de kabul ettim neyse biz bununla snapleşiyorduk bir sıkıntı yoktu falan onun arkadaşı olan kuzenimi Snap’e atmıştım onu kaydetti bu sonra birkaç hafta sonra yine o arkadaşı olan kuzenimin TikTok’a attığı videoya yorum yapmıştım yorumumu falan beğendi sonra birkaç ay sonra yine kuzenimi attım Snap’e falan yine kaydetti ondan sonra bir daha kuzenimi attığımda kaydetmedi ama bundan sonra bir kere daha yorumu beğendi kuzenime attığım yani köyde çok az karşılaştık karşılaşınca da hiç yüzüme bakmıyordu şu anda hem Instagram’ını kapatmış hem de TikTok’unu kapatmış sadece Snapchat’i var ve biz onunla bir tek Snapchat’ten arkadaşız sizce bu çocuk beni beğenmiş falan mı yoksa ben mi abartıyorum

Güncellemeler
2 gü
cevap lutfen
Güncellemeler
2 gü
cevaaaap
Kuzenimin arkadaşı olan çocuk snapten falan hareketler yapıyor, sizce benden hoşlanıyor mu yoksa ben mi abartıyorum?