Sanırım kuzenim benden hoşlanıyor?

ben 9 senedir kuzenimi seviyordum ve bunu herkes yani bütün sülale biliyordu ama kuzenim yani teyzemin oğlu bei katien istemiyordu. ben sürekli mesaj atıyordum arıyordum falan filan beni heryerden engellemişti neyse Şubat ayında onlara gitmiştik gece onlarda kaldık bu benim yanıma geldi ben uyurken götümü elliyo bende noluyo diye döndüm bir baktım o bağırdım ona o da gitti sonra yine geldi bu sefer saçımı okşadı bende ona git dedim dur öpiyim dedi dudağımdan öpmeye çalıştı kafamı sakladım herneyse ben eve gelince buna naber diye mesaj attım cevap falan vermedi sonra bide 2 gün önce gittim yine kaldım gece yine yanıma geldi ramazan günü bir şey yapmaz diye kaldım sonra baktım yastığı çekmeye çalışıyo kolum gıdıklandı kaşırken baktım o sonra durdum bakim napıcak diye yine yastığı çekiyo defol git dedim biraz sesli o da gitti sonra yine geldi biraz oda da dolandı heralde uyuyup uyumadığımı kontrol etti bende uyuyo gibi yaptım hiç kıpırdamadım yine eğildi kolumu tuttu bende amacın ne l*n senin ne yapmaya çalışıyosun dedim gitti daha da gelmedi bide engelemi falan kaldırmış sizce bu beni kullanmak için mi yoksa o da bişeyler hisediyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
bende diyorum ki bir daha onlara gittiğimde bende gece onun yanına gidiyim doğru olur mu sizce?
Sanırım kuzenim benden hoşlanıyor?