Ne zaman bir araya gelsek benimle çok fazla fiziksel temas kuruyor. Mesela durmadan elimi eline alıyor ya da kolunu omzuma atıyor falan. Geçen gün bana kolye aldı boynuma taktı çok güzel duruyor falan dedi. Yine ara sıra konuşurken bana "inci tanem" gibi çeşitli iltifatlarda bulunuyor. Yani belki samimiyetten yapıyordur ancak bi şüphe geldi içime. Benden hoşlanıyor olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Uuu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben de böyleyim kuzenime. Benim istediğimle aynı şeyi istiyor
Ne?
Beraber olmak. HER SEKİLDE
Aşık mısın
Asik miyim bilmiyorum. Ama onun icin kafayi yiyorum, surekli onu hayal ediyorum, hayvanlar gibi arzuluyorum
Kuzeninin haberi var mı peki ya da başka bir aile bireyi/arkadaş ın?
Kuzenimin haberi yok ama anlamistir. Dokunmalarimla, tavirlarimla cok belli ediyorum
Dokunma derken? Cinsel anlam verecek şekilde mi boynunu okşamak, belini okşamak ya da kasıklarına dokunmak gibo
Şimdi burada yazsam yazdığımı kaldırırlar yöneticiler. Fazlasıyla cinsel şeyler çünkü. İstersen ekleme talebi at oradan konuşalım
Hmm tamam anladım galiba. Benimki bazen kucağına alıyor ne bilim kulağıma fısıldıyor çok tatlısın falan diye ama ne bilim kafam çok karışık
İşte benimki de buna benzer ama daha da ilerisi. Dudak kenarından öpmek, sarılırken kendime çekip sertliği bastırarak hissettirmek, gıdıklar gibi yaparken dokunmayı abartmak gibi
Anladım. Peki ne yapmaliyim? Yani aslında karşıma alıp konuşabilirim ama tutup da ne saçmalıyon ben seni samimi bulduğum için yapıyom diye çıkışırsa diye endişeleniyorum.
Yaptıklarını söylersen karşı çıkar elbette. Eğer yaptıkları seni çekmiyorsa, hoşuna gitmiyorsa ve onunla yakınlaşmayı istemiyorsan, kendini çek
Bilemiyorum. Kafam çok karışık aslına çok yakışıklı ama içimden de pek gelmiyor o arzu o istek ama ilgisini de seviyorum çok cins bi durum var ortada jskdkakfajfalkfoakca
Keske kuzen olsaydik :)
Niye?
Ya aslında çok ilgi gören biri de değilim belki bu yüzdendir soğuk biriyim ve soğuk olmama rağmen biri benle ilgilenince bi tuhaf oluyorum
Ne guzel iste kuzen olsaydik hep seninle ilgilenirdim, kendi kuzenime yaptiklarimi yapardim ve ilgini cekerdim. Kafan karistiginda daha da gelirdim ustune
Senin kuzen fantezin var ama bu ayrı bir konu
Benimki diğer kimseye bunu yapmıyor ve mesela hani sanki yapmak istemiyor da elinde değil gibi aniden doğalına oluyo her şey.
Oyle sacma sey mi olur :) elbette bilerek ve isteyerek yapiyor. Benim kuzem fantazim neyse senin kuzeninin de o
Hayır öyle değil. Yani aslında istemiyor ama beni görünce dayanamıyor gibi öyle diyim. Sırf fantezi olsa diğer kuzenlerime de ilişir.
Ben de her kuzenime yanasmiyorum sadece birini istiyorum. Herkesin zevki farkli. O da seni begenmis ve secmis
Akrabadan uzak dur bence böyle şeylerde, ayrıca bu yaşlarda insanın kanı hızlı Akar dikkat et
Hoşlanmasa niye iltifat etsin ak bu nası soru
Ya ne bilim samimiyetten de olabilir
hoşlanıyordan fazlası gibi geldi bana
Nasıl?
daha arzuluyor gibi seni cinsel olarak
Bilmiyorum. Yani gerçekten çok ilgili davranıyor bana biraz fazla gereksiz ilgili ama belki de kendine çok samimi bulduğu içindir
samimiyetin de belli bir mesafesi olur birde böyle yakınken ama söylediği ve ilgilendiği şeyler seni arzuladığını gösteriyor gibi geldi daha çok
dıkkat etmelisin de anlamamış gibisin
Bilmiyorum ilgisinden çok hoşlanıyorum ama sanki ona o kadar çok arzu duymuyor gibiyim
sadece ilgi öyleyse senin hoşuna giden arzu değil belki istenmek ya da bir tık dahası
bence hoşlanıyor
Umarım sadece hoşlanmadan ibaretdir
Nasıl?
Normal şeyler değil bunlar
Seni arzuluyor bence
Olabilir
Hoslaniyo