Ben yurtdışında yaşıyorum erkek kuzenimde Türkiye’de ben 19 yaşındayım o da 22 kendisi teyzemin oğlu
Öbür yaz Türkiye’ye geldiğimizde bana çok yakındı çok samimi davrandı bana teyzemde 1 ay kaldık bana yatağını verdi o da salonda yattı ben duş aldıktan sonra duş su oluyor ya onlarında duş kabını yok suyunu çekiyordu ben çekecektim baktım ki o temizliyormuş ben girince arkasına o giriyordu duşa
Yanağımdan öpüyordu sürekli bide yanağımdan ısırıyordu uzun uzun emiyordu
Ayakta beni kucağına alıyordu beni sırtına alıyordu götürüyordu şakalaşıyorduk evde koşuyorduk resmen o beni kovalıyordu ben onu bide biz şakalaşırken elini benim tişörtümün içine sokmustu sırtımı sıkmıstı elleriyle sürekli bacağımı belimi sıkıyordu saçıma masaj yapıyordu sırtıma da kulucun var diyordu ben esmer kızlardan hoşlanıyorum diyordu bana da sen esmersin diyordu bide niye yerinde duramıyorsun yoksa aşık mısın sende birseyler var ama çözücüm demişti dizimde omzuma yaslanıyordu kafasını koyuyordu
Yazdıklarım yazın oldu temmuzda
Bide şey teyzem ayın eylülde telefonda anneme şey dedi ( 5 sene sonra Allah’ın emrini anarız beklesinler birbirlerini bunları evlendiririz ) demişti annemde kısmet demişti
Kuzenim annesine mi söylemiş beni istediğini beni sevdiğini? Beni seviyor mu?
Öbür yaz Türkiye’ye geldiğimizde bana çok yakındı çok samimi davrandı bana teyzemde 1 ay kaldık bana yatağını verdi o da salonda yattı ben duş aldıktan sonra duş su oluyor ya onlarında duş kabını yok suyunu çekiyordu ben çekecektim baktım ki o temizliyormuş ben girince arkasına o giriyordu duşa
Yanağımdan öpüyordu sürekli bide yanağımdan ısırıyordu uzun uzun emiyordu
Ayakta beni kucağına alıyordu beni sırtına alıyordu götürüyordu şakalaşıyorduk evde koşuyorduk resmen o beni kovalıyordu ben onu bide biz şakalaşırken elini benim tişörtümün içine sokmustu sırtımı sıkmıstı elleriyle sürekli bacağımı belimi sıkıyordu saçıma masaj yapıyordu sırtıma da kulucun var diyordu ben esmer kızlardan hoşlanıyorum diyordu bana da sen esmersin diyordu bide niye yerinde duramıyorsun yoksa aşık mısın sende birseyler var ama çözücüm demişti dizimde omzuma yaslanıyordu kafasını koyuyordu
Yazdıklarım yazın oldu temmuzda
Bide şey teyzem ayın eylülde telefonda anneme şey dedi ( 5 sene sonra Allah’ın emrini anarız beklesinler birbirlerini bunları evlendiririz ) demişti annemde kısmet demişti
Kuzenim annesine mi söylemiş beni istediğini beni sevdiğini? Beni seviyor mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
aman hoş geldin sma’lı bebek. yurtdısında yasıyosun bir de orada erkek mi yokta tr’de yasayan kuzenine sulanıyon😫😫😫😫
Kuzeninizle araniza biraz mesafe koysaniz iyi olur sanki. Bu kadar samimiyet bana garip geldi.
Beni seviyor mu? Neden teyzem öyle dedi
Sevmiyor. Öyle şakasina yapmis bence. Senle dalga gecip gulmek icib
Ne dalga mı ciddimisin ama teyzem neden öyle diyor ozmn
Annen yanlis anlamistir teyzeni. Ogluyla evlenecek baska bir kizdan bahsetmistir teyzen. Annende sen sanmissindir o kizi
Bence bütün ailenin isteği seninle evlendirmek. Yurtdışında yaşıyorsan seni bir kaçış yolu olarak görmüş olabilirler. Etrafımda daha önce şahit oldum
Bu kadar şeyden sonra beni seviyor mu diye sorman çok komik olmuş 😂
Yani beni seviyor mu
Çocuğun seni bir silkmediği kalmış sen ne diyorsun? 😃😃
Beni seviyor mu neden teyzem öyle dedi
Seviyor mu bilmem ama teyzen de istiyor seni. Anlaşılan sen de isteklisin. Ben akraba evliliğine karşıyım.
seni sevmese arkadan duşa girmez di. her yerini ellemesi de seni çok sevdiğini gösteriyor. hiç yalnız kalmadınız mı.
Yani bana aşık mı
çok seviyor da olabilir, aşık da olabilir. uzaktan bişi denemez. onun hislerini açıklaması lazım. yalnız anlattığın kadarı ile biraz çekingen bir tip galiba. çok aşık olsa seni 24 saat göz hapsinde tutması lazımdı. öyle yapmıyor galiba. denk geldikçe etkileşiyorsunuz sanırım. d m den yaz dertleşelim bu konuda
Takip isteği attım
Ben yazamıyorum sen yaz
Yok yazdım tamam
Hoşlanıyor gibi baska şey de istiyor olabilir ama
Olabilir neden olmasın ki. Bende kuzenime aşıktım. Aileme utandığımdan söyleyememiştim. oda ellere yâr oldu gitti
Yani bu kadar şeyi bana yapsa ben bile düşünürüm yani
Seviyorum evlenin özürlü çocuğunuz olsun
😂😂😂
Seviyor**
Seviyormu
Aşık sana deli gibi bir şeyine girmediği kalmış onuda yaparsan nur topu gibi sakat bebeklerinin olur oh mis gibi hayat
Aşık diyorsun ya ciddimisin ya da dalga mı geçiyorsun
Teyzem neden öyle dedi kuzenim mi beni istediğini beni sevdiğini söyledi
Kız slk misin sapık kuzenin aw
Yani sevmiyor?
Askim malmışım rol mü yapıyorsun evlenin siz bence uyumlusunuz gayet de başkasını almasın ikinizi de başı yanmasın başkalarının
yoruma bak ya çok yaşa 😂😂😂😂
Hangi ülkede yaşıyorsun sen
Almanya
Yurt dışı dedin ya ben bile hoşlanmaya başladım
seni bir çıkış kapısı olarak da görüyor olabilir
Bu kuzenler hep sapik mk
Bir dikmediği kalmış zaten.
Beni seviyor mu neden teyzem öyle dedi sence
Ne değişik kuzenler var
İstese verir misin peki ona
Olabilir
ses etme ama..