Erkek kuzenim benden mi hoşlanıyor seviyor?

Ben yurtdışında yaşıyorum erkek kuzenimde Türkiye’de ben 19 yaşındayım o da 22 kendisi teyzemin oğlu
Öbür yaz Türkiye’ye geldiğimizde bana çok yakındı çok samimi davrandı bana teyzemde 1 ay kaldık bana yatağını verdi o da salonda yattı ben duş aldıktan sonra duş su oluyor ya onlarında duş kabını yok suyunu çekiyordu ben çekecektim baktım ki o temizliyormuş ben girince arkasına o giriyordu duşa
Yanağımdan öpüyordu sürekli bide yanağımdan ısırıyordu uzun uzun emiyordu
Ayakta beni kucağına alıyordu beni sırtına alıyordu götürüyordu şakalaşıyorduk evde koşuyorduk resmen o beni kovalıyordu ben onu bide biz şakalaşırken elini benim tişörtümün içine sokmustu sırtımı sıkmıstı elleriyle sürekli bacağımı belimi sıkıyordu saçıma masaj yapıyordu sırtıma da kulucun var diyordu ben esmer kızlardan hoşlanıyorum diyordu bana da sen esmersin diyordu bide niye yerinde duramıyorsun yoksa aşık mısın sende birseyler var ama çözücüm demişti dizimde omzuma yaslanıyordu kafasını koyuyordu
Yazdıklarım yazın oldu temmuzda
Bide şey teyzem ayın eylülde telefonda anneme şey dedi ( 5 sene sonra Allah’ın emrini anarız beklesinler birbirlerini bunları evlendiririz ) demişti annemde kısmet demişti
Kuzenim annesine mi söylemiş beni istediğini beni sevdiğini? Beni seviyor mu?
Erkek kuzenim benden mi hoşlanıyor seviyor?