Uzun mesafe ilişkim ara verdikten sonra eski sevgilimin yanına aniden gitmeli miyim, yoksa kardeşiyle mi konuşsam?

Bir buçuk yıldır uzak mesafe ilişkim vardı. Ben, babam ve halamla birlikte yaşıyorduk. Halam başta sevgilimi isterken sonradan ona beddualar edip istememeye başladı. Sevgilimle buluşmalarımız zor da olsa bir buçuk yıl geçirdik birlikte. Bir buçuk ay önce babam entübe edildiğinde sevgilim yanıma geldi, destek oldu bana. Sonra ben babamı kaybettim. Halamla çok büyük kavgalar ettik ve birlikte yaşamama kararı aldık. Sevgilim yaşadığım şehre gelecekti, ben de bir gün erken gelmesini istediğimde halamdan çekinip istemedi. Sonra ben "yanımda olmadın" dedim, bana çok bozuldu. Ufak tefek kıskançlıklar da yaptım. Bana "ara verelim" dedi. Yine ara ara yazıyordu bana, sonra ben dayanamadım bir gün aradım. Bana "Artık kötü biriyim, o kadar iyilik yaptım hiç sonuç alamadım. Halan hayallerimizi yıktı" dedi. Üsteleyince bana "Ben sakinleşemiyorum hadi ordan git" dedi ve telefonu yüzüme kapadı. Ben de her yerden sildim, "Engelledin mi beni" yazmış. Cevap vermedim asla, o da 15 gündür bana yazmadı ama çok özlüyorum her şeye rağmen onu. Doğum günüme 15 gün kaldı, yazar mı acaba. O kadar ihtiyacım var ki ansızın yanına gitmek bile istiyorum çünkü bu son olaylardan önce bana karşı çok iyiydi, ben mi ittim acaba. Erkek kardeşiyle de aram iyi, ya da onunla mı konuşmalı. Sizce ne yapmalıyım, lütfen hâlâ âşık biri olduğumu düşünerek yorum yapın?
Uzun mesafe ilişkim ara verdikten sonra eski sevgilimin yanına aniden gitmeli miyim, yoksa kardeşiyle mi konuşsam?