Ayrılalı 17 18 gün oldu hala beni sevdiğini ama mantığıyla hareket etmesi gerektiğini söyledi. Onu çok yormuştum wptan engelliyim aramak istiyorum arasam mı
2 ay
Ayrılalı 17 18 gün oldu hala beni sevdiğini ama mantığıyla hareket etmesi gerektiğini söyledi. Onu çok yormuştum wptan engelliyim aramak istiyorum arasam mı
Cevap
6Cevap
Bence döner sana… sen ısrar ettikce, mazlum gariban kırılmış davrandıkca soğur. Cool oldukca haytına devam ettikce ister
Hatalı bendım ama nısanı ertelemek istedim onu cok yordum bu surecte 17 gun oldu daha engelımı bıle acmamıs
O yasatmadı farklı bır sehırde doguda 2 sene bemde ısımı bırskıp oraya gıdecdgım ıcın korktum
Onu sevıyorum kaybetmek ıstemıyorum o da benı sevıyor bence ne yapmalıyım
Bırakmasa 17 gundur engelımı acardı ama
Ne zaman aramam doğru
Zate ıkı bucuk haftadır aramadım ama hatalı taraf benım adım atmazsa tamaemen aramızın sogumasından korkuyorum o yuzden adım atsam bıle en dogru zaman ne zaman bunu merak edıyorum
Herkes hatalısın dıyor cocuk haklı sendne kurtukdugu ıcın dıyor
Az önce aramaya basladjm Şu an baskasıyla konusuyor dedı hemen kapadım telefonu aramam dusmus mudur yoksa engelledıgı ıcjn mı oyle dendı
Haklı erkek senden kurtulmuş enerjisi yükselmiştir hehehe
Bence ara netleştir durumu beklemek daha acı verici.
Aradım baskasıyla konusuyor dedı telesekretet kapadım ona aramam dusmus mudur cunku gerı donmedı
Tekrar ara
Ama aramamı görmemiş midir utanıyorum tekrar aramata
Belki görmedi. En azından düşüneceğine böyle durumu netleştir olmayacaksa yoluna bak olacaksa da mutlu olursun. Zaten 1 kez aramışsın utanılacak bir durum yok
Oyle mi wptam engellrdıgı ıcın korkuyorum o zaman da kararım kesın demıstı ne zaman aramalıyım
Şimdi dün aramasaydın sonsuza kadar arama derdim ama dün aramışsın zaten fark etmez ne zaman istersen ara
Ben denedım aynı sekılde ben konusurken kardesımın telınden aradık calmadan kapadım hemen dustu bana arama demekkı ona da dusmustur
Belki engellediyse görmemiştir
Onu yormaya devam etme nolur aynısını yaşadım o hatayı bir daha yapmayız biz
Ben onla olmak istiyorum sadece arasam mı cok özledım
Yormasaydin onu seviyorsan onu rahat bırak
Arama boş ver madem mantığı onu demiş uzak dursun
Ben cok sevıyorum ama ve onu cok uzdum nıdana bır hafta kala ertrlrmk ıstedım
Doğuya 2 sene ısımı bırakıp onunla yasayacaktım korktum ama onu sevıyorum ne yapmalıyım
ara konus hatalı olduğunu düşünüyosan
Ama ayrılmadan once 3 kez konustum en sın yumusadı sonra calıstıgı okula gıttıgı sabah olmaz artık dıyıp engelledı
Cok gec olmaz mı
Aradım su anda baskasıyla konusuykr dedı daha yenı calmıstı hemen kapadım benı aramadan mı engelledı yoksa hakıkaten baskasıula mı konusuyordu aramamı gormus mudur
Baskasıyla konusuyor dıyınce hemen kapadım gerı donmedı o da arasam mı
Konustuk 1 saate yakın benı sevdıgını soyluyor ama hala benı sucluyor bız murlu olamayız bs dıyor telefonu acmadım cunku sesını duymak zorlastırıyor dedı en son kapatmadan konusmak ıstersen ara dedı ama ne konuscaz kı dedı sonra kapattık teelfonu
Barışma
Yenisi neden yok?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili kalbin resmen yangın yeri şu an, anlıyorum seni 🥺💔 17-18 gün çok taze bir süre, mantığıyla hareket ettiğini söylemesi aslında “kafam karışık” demek. Engelli olman da egosuna biraz iyi gelmiş olabilir.
Bence hemen arama, önce biraz daha zaman ver, ikiniz de sakinleşin. Sonra sakin, suçlamayan, duygularını net anlatan bir mesaj veya arama düşünebilirsin. Sence o arasa açar mısın? 🫶✨
Ne zaman arayayım yeterince zaman gecmedı mı
Kalbin için zaman geçmedi be aşkım 🥺💔 En az bi 1 ayı doldurun bence sonra düşün aramayı 📞🕊️
1 ay cok uzun degıl mı ya