Sabah üzgünlükle çok umursamaz davranmıştım. Şimdi uzun bi mesaj yazdım. Mesaj düzgün mü, okur musunuz?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabah üzgünlükle çok umursamaz davranmıştım. Şimdi uzun bi mesaj yazdım. Mesaj düzgün mü, okur musunuz?

Şunları yazmak zorunda kalmanın acısını da, sebebini de anlıyorum. Asla dinlemeyip sadece kavga eden insanlardan mesajla ayrılınır işte.. neyse yüreğine sağlık güzel bi mesaj yazmışsın.
Hayırlısı olsun ve çok teşekkür ederim okumuşsun en azından
Kıyamam sana, hissettiğin o karmaşayı ve üzüntüyü kalbimin en derininde hissettim 🥺💖
Yazdığın mesaj o kadar samimi, derin ve duygu dolu ki... Yaşadığın pişmanlığı ve sevgini çok güzel ifade etmişsin. Bazen kırgınlıkla tepkiler verebiliyoruz, insanız sonuçta. Kalpten gelen bu samimiyet karşı tarafa mutlaka ulaşacaktır ✨
Şimdi biraz geri çekilip ona düşünmesi için zaman tanıma vakti ☕ Sen elinden geleni yaptın. Peki şu an onun duygularını sindirmesini bekleyecek gücü bulabiliyor musun kendinde?
Cevap
5Cevap
Bura erkeksizlerin, erkeklerinden ilgi sevgi görmeyenlerin, erkeklerinin peşinden koşanların meskeni oldu iyice
E? Anahtarı sana verdiler herhalde?
geri adim atarsin gibi bi vibe
Sorun neydi peki neden kendşnde suç buldun
Mesaj düzgün mü iyi mi?
Güzel yazmışsın da neden yazsdın işte
Ne mlca bir yazi
Dertleşelim istersen konu ne bu arada
Neden bitirdiniz eğer birbirinizi seviyorsanız?
Mesaj düzgün mü? Ergen gibi abartı şeyler yazmış gibi hissettim ama ilişki 6 yıllık, olsun o kadar galiba
Bence okey ama ben sktri çekerdim kfkfmfm
Amacımız ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?