Perşembe son buluşmamızdan sonra eve geçip düşününce ayrılma kararı verdim. Güven konusu, cinsellik konusu vs. Bir sürü burda anlatamadığım sebep var. Ss lerde ki konuşmalarda ben haksız gibi gözüksem de gerçekten doğru olanı yaptım içim çok rahat ama yapamıyorum çok seviyorum ve çok üzülüyorum. (Öpüşmeyi cinsellik olarak görüyorsun diyor ama o hep öpüşmenin ilerisine gitmek istiyor, eve çağırıp durmaya her dakka filme gitmek istemeye başladı tekrardan geçen sene olan eski ilişkimize dönceğinin alarmlarını veriyordu ) yeniden denemeye 1 ay önce başladık geçen sene aramızda bir duygu bağı yoktu bu sefer çok farklı geliyordu ta ki son buluşmamıza kadar resmen eskiye döndüğünü hissettim ama yine de 2 mesajla kestirip atmasaydım keşke konuşsaydım zaten sonradan pişman oldum oda böyle şeyler yaZınca. Ama düzelticek bir şey bırakmadığımı söyleyerek dün gece kendi bitirdi. Sizce bir daha yazar mı? Yazarsa napmalıyım? Biraz daha ısrar etsem barışır gibiydik ama gurur falan kalmadı yeter artık
Bitirdiysen tamam geri niye yazmasını bekliyorsun istiyorsun eğer bunu istiyorsan zaten sorunlusun sen baştan bunu yapmıyacaktın o zaman öpüşmek cinsllik de neymiş öpüşüyorsan eğer bunun devamı ve ilerisi gelir bu hep böyle olmuştur
Ne alaka ne saçma bir düşünce yapısı yerinde ve dozunda öpüşme aradaki bağı kuvvetlendirir bunun ilerisi zaten bozar ayrıca bitirdikten sonra pişman oldum zaten o yüzden geri barışmak istiyorum
Öyle mi o zaman niye ayrıldın ayrılmayaydın öpüşmeyi masum gören şehir kızına bak sen yerinde ve dozundaymış hadi oradan buna bugün seviyorum diyeceksin öğeceksin edeceksin sonra ayrılacaksın bakasına gideceksin ona aynısını diyeceksin seviyorum ediyorum onu da öğeceksin ondan başkasına öbüründen başkasına hani nerede sevgi aşk vs şeyler