Acil taktik verin 2 senelik bi ilişkimiz var normalleşe tartışırız ayrılırız ertesi gün arardı sabahtan barıştırdık saat kaç oldu hala engelli duruyorum ne yapım ben arım mı 🙄
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bekle o arasın gururunu düşürme ona karşı. Yoksa gözünden çok düşersin çok.
Saat kaç oldu normalde çoktan araması engeli kaldırıp sürekli whatsaptamıyım diye bakması lazımdı
Aranızda diyalogları bilmiyoruz. Burada böyle soru açman bile hata bence sonuç olarak nasıl bir ilişki içinde olduğunu bilmiyoruz öyle değil mi 😄
Çok yardımcı oldun ya 🙄
Ama arandaki diyalog bilmiyorum ki nasıl yardımcı olayım. 😂
Anlattığım gibi işte sürekli kavga eder ayrılırız ertesi gün arar düzeliriz
Kavga sebebi ne onu demek istemiştim o diyalog
Canı tatlı istemiş fırın bozulmuştu bizim dayıma gittim yaptım bende oda pek evden çıkmamı istemez kavga bu sebepten başladı
Sonra eski ilişkisini kattım ben git o yapar sana dedim
Seni bekliyo zaten falan dedim öyle
Evden çıktı diye mi. Bence hata sende burda. En nefret ettiğim şeydir böyle eski sevgilimi araya atan kız arkadaşı deli olurum tepem atar
Kız sürekli etrafında ama evine bile girip çıkıyor hala geçen gün mercimek köftesi yapmış 🙄
A hahahahaha. Ooooo kıskanıyorsunnn. Kız neden onun evinde. Nesi oluyor ki onun
Aynı mahallede oturuyorlar ne olsa orda sahurda iftarda oturmada onun yüzünden bu hale geliyoruz zaten
Anlamadığım birşey var kız onun evinde ne arıyor eski sevgilisi değil mi. Onun arabası falan mı oluyor
Akrabası
Yoo değil aynı mahallede annesi seviyormuş o kızı sürekli onlarda kızda bunu hala hayatında istiyo ben olduğum halde
Yani eski sevgilisinin onun evinde sahurda ne işi var olur mu öyle birşey çok saçma etik değil. Kim olsa kıskanır.
Açıklamasıda o masada o oturmuyormuş ne yapabilirmiş aynı ev yanı aynı ev başlarım böyle işe
Empati kurdum. Seni kendi yerime koydum. Benim kız arkadaşımın eski sevgilisi onların evinde öyle şeyler yapıyor diye. Kanım başıma kadar çıktı ellerim titredi gözlerim kızardı yani. Öyle birşey olsa o evi başlarına yıkarım.. Ayhhh deli oldum walla
Yaşayan bilir bunu o kızı 1 kaşık suda doğumak istiyorum ama yanımdaki adamda iş yok işte ağırlığını koymazsa gelir tabi
Allah yardım etsin benzer olay yaşadım da ağzını yüzünü kırdım çocuğun çoktan. Ne yapmayı düşünüyorsun peki
Hiç bişey elimden bişey gelmiyo ki kızı elime alsam evire çevire dövsem adam kendini bi bok zannedecek sussam içime atmaktan hasta olucam ayrı yapamıyorum aklımdan bi an çıkmıyo devam edemiyorum boktan bi durum
Walla kötü durum maalesef. Konuşmak fikir alıverişi yapmak istersen ben burdayım eklemen yeterli
Ara ne olacak bu kadar ince düşünmeye gerek yok
Beklesem mi biraz daha
Engellemiş çünkü
Ararsan ne olur beklersen ne olur? Sence?
Arasam peşinden koşuyor havalarına girer beklesem o uğraşır barışalım diye
Ha denge politikası diyorsun. Hadi bakalım. Bekle o zaman
Şuanda kadar araması yazması lazımdı ama en azından whatsaptan engeli kaldırıp girdim mi girmedim mi diye bakması lazımdı hiç bişey yok
Engeli kaldırırsa , ilk o ararsa peşinden koşuyormuş gibi gözükme ihtimalini düşünüyor olabilir mi?
Ama ben engellemedim ki
Ama senin hiç mi yanlışın yok
Aramaz
Sebep
Sebebini sen bileceksin