Ben neyi yanlış yaptım, çok değer verdiğim için mi önemsiz oldum?

Bu şahıs uzun zamandır hayatımdaydı. Sözde çok seven değer veren biri. Evlilik için acele ediyordu, eşya bile aldı aileleri tanıştırdı. Uzak mesafedeydik. Yanıma aylarca gelmezdi, nişanlanınca sık sık gelirim diye boş laflar ederdi. İmkanı var. Konu arkadaşları başkası olunca yorgunluktan ölse bile giderdi. Daha o kadar şey var ki hiçbir kötü günümde (ölümde bile) yanımda değildi ama kankasının istemesinde onunla kaç saat yol gitti. Keyfi > ben, herkes > ben. Aylarca görüşmedik, tartışmıştık sırf affedeyim diye Ağustos sonu geleyim yanına özledim seni diyordu. Sonuç ne oldu, kankalarıyla şehir dışına kampa gidecekmiş. Benim dışımda her şeye zamanı enerjisi var ama söze gelince sen çok değerlisin her şeyimsin diyor. Yanıma gelmek dururken devamlı gördüğü kankalarıyla dolaşma derdinde. Aynısını ben yapsam delirir. Gidersen beni silersin dedim gideceğim dedi. Benim hatam böyle bir yavşağa sadık sevgili olup onu beklemek oldu. Kendisine de sazan arkadaşlarıyla mutluluklar diledim. Başkası olsa buna s çekerdi başkalarıyla gezerdi. Gerçek bu. Benim saflığım işte. Ben de artık s çektim.

Ben neyi yanlış yaptım, çok değer verdiğim için mi önemsiz oldum?