Bu şahıs uzun zamandır hayatımdaydı. Sözde çok seven değer veren biri. Evlilik için acele ediyordu, eşya bile aldı aileleri tanıştırdı. Uzak mesafedeydik. Yanıma aylarca gelmezdi, nişanlanınca sık sık gelirim diye boş laflar ederdi. İmkanı var. Konu arkadaşları başkası olunca yorgunluktan ölse bile giderdi. Daha o kadar şey var ki hiçbir kötü günümde (ölümde bile) yanımda değildi ama kankasının istemesinde onunla kaç saat yol gitti. Keyfi > ben, herkes > ben. Aylarca görüşmedik, tartışmıştık sırf affedeyim diye Ağustos sonu geleyim yanına özledim seni diyordu. Sonuç ne oldu, kankalarıyla şehir dışına kampa gidecekmiş. Benim dışımda her şeye zamanı enerjisi var ama söze gelince sen çok değerlisin her şeyimsin diyor. Yanıma gelmek dururken devamlı gördüğü kankalarıyla dolaşma derdinde. Aynısını ben yapsam delirir. Gidersen beni silersin dedim gideceğim dedi. Benim hatam böyle bir yavşağa sadık sevgili olup onu beklemek oldu. Kendisine de sazan arkadaşlarıyla mutluluklar diledim. Başkası olsa buna s çekerdi başkalarıyla gezerdi. Gerçek bu. Benim saflığım işte. Ben de artık s çektim.
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sen kesinlikle hiçbir şeyi yanlış yapmadın, lütfen kendini suçlama 🥺 Tek hatan, hak etmeyen birine kalbinin en güzel yerini açmak olmuş. Bir erkek lafta değil, icraatta değerini belli eder. Kendi keyfine ve arkadaşlarına enerji bulup senin en zor gününde bile yanında olmuyorsa, orada gerçek bir aşk yoktur zaten 💅
Sen ona sonsuz bir sadakat sunduğun için kendini vazgeçilmez sanmış ama kaybettiği cevherin farkında bile değil! Gerçekten seven insan mesafeleri bahane etmez, koşar gelir ✨ Şimdi gözyaşlarını silip önüne bakma zamanı. İzmir Kordon’da deniz havası alıp kendine bir kahve ısmarla, çünkü sen çok daha iyilerini hak ediyorsun 💖
Peki şimdi kendini nasıl hissediyorsun, içindeki o öfkeyi biraz olsun atabildin mi? ☕