+1 yılYani ben ailesi istemedigi halde evlenenleri falan çok gördüm. Işim gereği de çok dinledim yaşananları birinci ağızdan. Daha ailesinin istemediği ile mutlu olanı görmedim. Onlar biliyor hissediyor, hayat tecrübeleri var. Insanı yüzünden okuyorlar.
Insanlar gelip geçer, ama her zaman yanında kalacak olan , ilk koşmak isteyeceğin insanlar ailedir. Seni annen ve baban kadar sevecek başka hiç bir insan yoktur. Aileye yüz cevirmeyip, onların kıymetini bilmek bu dünyadaki erken cennettir. Her zaman bunun bilincinde oldum. Asla kimse için onları üzmedim üzmem. Bir evlât olarak bunu onlara borçluyum 💜💜🌻🌻
" Senin için ölüp bitiyorum diyen adam başkasıyla görüşüyor şu an ve bilin bakalım kız nerde?" Bu sözle çok karşılaşıyorum ve her defasında da aynı seyi düşünüyorum.
Kimse kimse için ölüp bitmez. Bunu biri söylüyorsa zaten direkt uzaklaşma sebebi benim için. Seni seviyorum diyorsa biri asla inanmam. Bugun beni sever , yarin baskasini. Sonra ayni anda iki kisiyi sever falan. Tek gerçek seven anne babadır.
Umarım her şey gönlünüzce olur. Size ve ailenize gerçekten kıymet verecek bir insanla karşılaşırsınız 💜💜🌻🌻
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden seni seviyorum falan diyordu ölüp bitmeyi abartıyorum. Açıklamalar da da yazdığım gibi sürekli geldiğim şehirlere geldi. Ailem tanımadan red etti tanımak istemediler Türkiye den diye. Hor gördüler mesleği askerlik olduğu için.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKızın ailesi tarafından istenilmediğini hisseden erkek soğuyor. Bizzat en yakın arkadasım yasadı bunu. Sözlenecekledi 5 yıllık ilişkileri vardı ama kızın annesi sürekli söz tarihini ertelediği için çocuk yeter artık dedi ayrıldı 2 ay içinde baskasıyla nişanlandı
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam da sevseydi napar be eder bi sekilde oldurmaya çalışırdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde öyle olur zaten ne kadar seversen o kadar olmaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOkudum sanada hak verdim, ona da.
Ailen istemeyip ayrılınca o da ümidini kaybetmiştir. Bana biri çok iyi imkanlar verse gel dese inan işimi bırakıp gidemem. Herseyde bir hayır vardır de biraz kafanı topla yeni insanlar tanı.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama konuştuğumuz dönemlerde sürekli bozuk plak gibi senin ailen söyle senin ailen böyle senin ailen beni istemedi diyip duruyordu benim de piskolojimi bozdu
Yoo, bahsettiğin şahıs karaktersiz biriymiş. Yanlış kişiye değer verip, onunla ilgili hayaller kurmuşsun. Neyse bu da sana bir tecrübe olsun..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılO kız için gidecebilecekmiş mi acaba ben olsam sorardım. Gerçekten isteyen istediği için öyle şeyler yapıyor ki bazen insan sorguluyor neden benim için yapılmıyor diye ama demekki hayırlı böyleymiş diyorum olması gereken buymuş.
13 Yorumla
Soran+1 yılBana geçenler de nasip ten ötesi yok demişti. Komik olan 2-3 sene askerliğimi yapicam sözleşmeli olduğu için kafama göre birini bulursam evlenirim bulamazsam kolombiyaya giderim orada paramız daha değerli falan diyordu. Bende düşünüyorum canım gibi ne alaka diye meğersem kız yüzündenmis. Kızın takip ettiği erkekler çok ona dedim ki birşeyi anlamıyorum zamaninda beni bütün erkeklerden kıskanıyordun şimdi ona nasıl guvenebiliyorsun onun da dediği şu :eskisi gibi takmıyorum artık
Eskiden sürekli bakire birisiyle evlenirim derdi şimdi görüş algısı değişmiş sanırım. Erkekler sadece mutluluk arıyorlar- +1 yıl
Bence o kızla ciddi düşünmüyor olabilir kimi algılar sabittir mutluluk arıyor evet ama evlilik neden değil mesela sana dürüstçe benim hayatımda biri var onunla evleneceğim neden demedi garip...
Soran+1 yılOna seviyormusun diye soru sordum konuyu başka yere çekti 2-3 kere sonra cevap ver seviyormusun dedim. Seviyorum ama aşık değilim dedi.
Çözümsüz kalmışsınız ilişki düğümlenmiş anlaşılan
Sen olaylara daha duygusal bağlanmışsın erkek tarafı ise biraz daha vurdum duymazmış seni bir anda unutup başlarana iş atan insandan ne köy olur ne kasaba iyi ki güvenipte bu avarelin yanına gelmemişsin hayatta bazı şeylerden ders çıkartmak lazım benzer duygular yaşamışız
Önümüzde kocaman bir dünya ve sevgi dolu insanlar var sen mutlu olmana bak gerisini salla gitsin🤓112 Yorumla
Soran+1 yılBir anda olmadı aslında 2 sene oldu ama aralıklı konuşuyorduk
- +1 yıl
2 sene olması dahada kötü insan dünyaya 1 kez geliyor ömründen 2 sene boşa gitmiş mutlu huzurlu 2 sene olsaydı zaten burada derdini bizimle paylaşmazdın
Hayat süprizlerle dolu bende 6 ay mücadele ettim Sonuç kız evli çıktı bunun öğrenir öğrenmez kızı bıraktım hayat insana unutulmaz dersler veriyor olaylar çok uzun olsada yalan dolan neler gördük neler tabiki bu yaşadıklarımızdan dersler çıkartıyoruz ki birdaha aynı hataya düşmüyelim. 2. ciye benzerlerinede denk geldim bu tecrübe sayesinde hızlı sıyrıldım anlıcağın bahtsız bedevi misali hayat bazen hep ters bazende hep akışına güzel gidiyor şu an kafam rahat çok şükür🙂🙃
Soran+1 yılNe güzel.. 2.5 sene beraberlik 2 sene ayrılık süreci bu süreçte arada yazışıyorduk yanlış anlaşılmasın son 1-2 aydır değişik di ve son yazdığım da bana seni üzmemek için söylemedim böyle böyle bir durum var dedi bende baştan söyleseydin ben aradan çekilirdim dedim oda sende iki de bir yazıp kendini hatırlatma diyor.. Unutmuş besbelli yoksa hatırlatma demezdi herneyse.. Üçüncü şahıs araya girince ben direk sildim kafamda bitirdim
- +1 yıl
Sen bu konuyu bu şekilde yazmamışsın en başta 2.5 sene beraberdik derken evlimiydiniz bir aradamı yaşadınız iyice karıştı🤓 sonuç ne olursa olsun gizli üye
Eğer arada bitmiş bir ilişki varsa ve sen mücadele eden taraf isen. Kendine bazı dersler çıkartman gerek yok sen umarsız yaşadım umrumda değil desen zaten burada bu konuyu konuşuyor olmazdık
Sonuçta resmen açık bariz ihanete uğramışsın
Soran+1 yılSevgiliydik. Ayrıldıktan sonra aralıklı konuştuk bi o yazdı bi ben yazdım sevdiğinden o kdr emindim ki.. şu an konuştuğu bir kız varmış güney amerikada ve ailesiyle bile tanışmış ama buda büyük ihtimal olmayacak biliyormusun çünkü kız hiristiyan dedi bana.. O kdr üzüldüm ki bana bunu demesi.. evet hala düşünüyorum ama eskisi gibi üzülüp kendimi bitirmiyorum.. Uzun uzun yazsam doğru dürüst okuyup da cevap vermeyecekler diye düşündüm :) o yüzden kısa yoldan yazdım
- +1 yıl
Hiristiyan diye neden olmuyormuş anlamdım inanç olarak katolikler sanırım bu konuda sıkıntılı ama normal hiristiyanlar akışına yaşıyor die biliyorum bizlerde müslümanız ama 4-4lük yaşamıyoruz o misali yani sıkıntı etme iyi bir dinliyiciyim anlatta içinin sıkıntısı gitsin biraz🤓 kafan açılır ben musait oldukça yazarım👋
Soran+1 yılAdam eski sevgilisine yeni sevgilisini anlatıyor daha ne diyim.. Hiristiyanlar bize uymaz dedi açık açık Müslüman olsa olurdu gibisinden. Adam akillanmiyor çevresinden birini bulmuyor gidip elin güney amerikasindan yabancı bir kızla yazisiyor.. Ben bunu hak edicek ne yaptım.. Eskiden derdi bana sen istemediğin sürece senden ayrılmam diye ailem istemedi adam benden soğudu.. Onu geçtim son konuşmamızda mutluluklar diledim ve görüşmeyi bitirdim aradan bir saat geçti geçmedi bana mesaj attı neden sürekli yazip kendini hatirlatiyorsun sen seçimini yaptın bende yaptım artık yazma nolur bende neden yazdın diye cevap verdim oda ben seni affettim aileni affettim bana gelmeyişini affettim sende beni affet Allah'a emanet ol yazmış.. Yani bir nevi suçluluk duygusu ve sürekli aynı şeyler "ailen beni istemedi" kompleksi bozuk plak gibi. Bende zaten yazmicaktim sildim bitirdim dedim ve sohbeti sildim
- +1 yıl
Sayın gizli üye hiç kusura bakma ama senin bu sevgilin tam bir hıyarmış bunun sevgile duyguyla işi yok anladığım yahu sadece muhabbet olsun die çıkmış senle aşk sevgi dediğin mücadele ister emek ister hiçbirini tam snlamı ile göremedim ne demek ailen beni istemedi ayrılıyorum mücadele ediceksin sevdireceksin kendini Ki gönüller bir olunca ailelerde bir olur buda ayrı bir konu gelelim yabancı sevgiliye tam bir saçmalıkta orada müslüman olursa olurmuş olmassa olmazmış saçmalık dinde böyle bir kaide yok yani müslüman nir erkek hiristiyan bir kızlada evlenebilir ki hem seviyordum hemde neden müslüman ol yoksa ayrılırım muhabbetine getiriyorsun sana yaptığını onada yapmış ben sana söyliyim adamdan bi cacık olmaz
Soran+1 yılBeni istemeyeni ben istemem senin ailen iç güveysi gibi davranır arada sen kalırsın ben buna gelemem dedi bana. Zamanında telefonda görüşürken ailem baya hakaret etti ona ve o kendi bizzat şahit oldu. Onu da anlıyorum. Babası küçükken vefat etmiş annesi coronadan ölmüş berbat bir durumdaydı. Bak hala ona hak veriyorum. Hayatına yön vermesine de hak veriyorum ama gidip de elin Latin amerikasinda bir kızyla görüşmesini anlamıyorum... Hayir siz yanlış anladınız şu an konuştuğu kızla iyi arası bana sadece söylediği onunla da geleceğim büyük olmaz çünkü o hiristiyan yani dini aynı değil farklı inanca sahip bizim gibi değil anlamında.. Dinine bağlı biri sanırım aman neyse ya moralim bozuldu baya.. Unutmaya çalışıyorum işde bir şekilde.. Hala hak veriyorum adama ya ne yapsa ne etse kızmıyorum da kalbim kırık.. Geri dönerse afedermiyim? Büyük konuşmak istemiyorum ama. Asla.
- +1 yıl
Sen bir kitap yaz wattpad ta kafan dağılır başkabirşeyşerle uğraşmış olursun sen bildiğin aşık olmuşsun yani kuma gelirmisin dese korkuyorum evet diceksin😅 modunu değiştir gizemli kız arabskten çık uzaklaş biraz eminem moduna gir🥰 stres atman lazım senin biraz benzer duygular yaşadım bende ama bukdr derinlemesine değil bana karşımdaki şahıs sana dediklerini diyorsa ben onu siler atarım benim için bitmiştir deli gibi sevsemde benim için biter en fazla acısını 15 gün çekmişimdir tabi dediğim gibimodu değiştirerek mümkün buda sürekli düşünürek değil Kafa dğıtarak olur ben buralardayım kafana estikçe yaz
Soran+1 yılTamam teşekkürer... Fazla düşünmüyorum profiline de girmemeye çalışıyorum siz anlayin artık ne kdr değer verdiğimi...
- +1 yıl
Harikasın hayat devam ediyor koşturmaca devam ben bazen kafa dinlemek için yüksek zirvelere çıkıp güzelim doğa ile baş başa manzarada kafa dinliyorum bazende akar sularda
Suyun sesine bırakıyorum kendimi ekrandan ayrılıp arada bir doğanın güzelliğine bırak kendini çok iyi geliyor kimbilir belkide yapıyorsundur🤗
+1 yılgunaydın arkadasım frankfurttan selamlar. evet daha önce bırkac arkadasımda bu durumu yasadı sana tavsıyem bıraz daha sakın dusun ve sakın kararlar al karsındakı kısı hep senden gördugu ıcın bundan dolayı senı cepte göruyor bundan dolayı sorunu cozmek yerıne bıtırmen daha dogru olur AMA YINEDE KARAR SENIN GURBETCI ARKADASIM GURBETCI ARKADASINDAN TAVSIYE...
17 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyoruz ki zaten arada ben yazıyordum.. Artık tamamen bitirdim
- +1 yıl
anladım hayırlısı olsun senın ıyı kötu bır gecmısın oldu bundan sonrakı ılıskılerınde daha bılgılı ve oturaklı olursun davranıslar ce karsındakı kısının davranısları acısından. tek yaşıyorum o konuya hıc kafa yormuyorum mımar olarak calısıyorum ofıste ve santıyede görev yapıyorum tek olmak zor lakın bu tıp durumları yasayınca ıs hayatımda bozulur bundan dolayı kafam da allak bullak
Soran+1 yılEvet haklısınız eskisi kadar üzülmedim ama eskiden olsa kendimi yiyip bitirirdim.. şu an sadece alışma aşamasındayım aklımı kurcalıyor ama unutmaya çalıyormum
- +1 yıl
umarım rahat atlatırsın sn arkadasım. acıkcası burdakı gurbetcı kızlarımız bana bakmaz cogunlugu meslege ve kazancına bakmıyor tıpe bakıyor cok kötu degılım ama cok sukur meslegım ıyı mımarım yavas yavas tırmanıyorum sektörde umarım HAYAT IKIMIZIN DE ISTEDIGI I GIBI OLUR
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
sen nerede oturuyorsun sehır yan ı ben frankfurt * maın
- +1 yıl
umarım son guncellemen benımle alakalı degıldır zıra ıhtıacım yok :) bır mımar almanyada ne kadar kazanır farkındasındır
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzak mesafe ilişkisi pişmanlıktır. Benim sevgilim annem hasta olduğu hâlde başka şehirden yanıma gelmiyor. Karaktersiz her yerde aynı🤷🏻♀️ Senin ailen tanımadan neden istemediler onu anlamadım. orada da bir önyargı var gibi. En iyisi yanımızda olan birisini bulmak. Başka çaremiz yok 😔
12 Yorumla
Soran+1 yılBenimki zamanında gelmişti
Cevap sahibi+1 yılKi o çalışıyormuş bir de. Benimki çalışmıyor bile. Bilmiyorum ya erkekler uğraşmak zor olabiliyor bazen 😖
Evet sevdiğiniz için ailenizi karşınıza almayın snradan pişman oluyorsun. Ailen herzmn arknda olan güç. Onları değilde basit insanları kaybetmelisn.
10 Yorumla
+1 yılYazdıklarını okuyunca sanada arkadaşına da üzüldüm bence sorun ailede degil sorun ikinizde, birbiriniz için ne sen ne de zorlukları göze alamamışsınız
011 Yorumla
Soran+1 yılOna kalsa fedakarlık yaptı.. Ailem baştan beri onay vermedi eğer görüştürürsen çok kötü olur sonuçlarına katlanırsın dediler.. Sonra onunla telefonda konuştuğum da ailem söylediği bütün hakaretleri duydu maalesef
- +1 yıl
Bunu için sen ne yaptın
Soran+1 yılNapiyim ikna etmeye çalıştım olmadı.. 6 ay-1 sene konuşmadım onlarla.. Vardım ama yok gibi davrandım bi ara taşınıcaktım babam yemin edip hayatım boyunca evine adım atmam dedi bende gidemedim
Soran+1 yılOna kalsa sadece her zamanki gibi ağlamışım. Onun beklediği ailemi ezip yanına gitmem di
- +1 yıl
O zaman doğrusunu yapmışsın hakınızda hayırlısı
Soran+1 yılAmin.. Ona kalsa ben yanlış yaptım yengesi kardeşine sormuş onlar da biz olsak kaçardık demişler
- +1 yıl
Sen her seyi olduğu gibi anlatıysan senlik bir durum yok kacmak konusuda ailen uyarmış seni zaten olacakları
Soran+1 yılKaçmak konusunda uyarmadılar gerci evet ömür boyu yüzüne bakmayız konuşmayız dediler.. Gizli gizli tanıştırmak istedim ona bile müsaade etmediler kötü olur dediler..
- +1 yıl
Ne olacak şimdi
Soran+1 yılHic bitti işde
- +1 yıl
🙇
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Aileler önemli etken olabiliyor. Ailen daha tecrübeli, onlar hayır dediyse zaten görmüşlerdir bir arızasını. Yüzünü baştan gördüğüm için sevinmelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılAilem tanımadan istemediler. Yüzünü bile görmediler. 2.5 senelik ve 2 senelik ayrılık süreci
Soran+1 yılOlabilir
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Uzak mesafe ilişkisi diye bir şey yok. Saçmalığın daniskası.
05 Yorumla
Soran+1 yılVar olduğu için çoğu tanıdık öyle evlendi :)
Soran+1 yılValla hala evliler kaç senedir
Soran+1 yılKodlamadim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz de bir araya gelmiyorsunuz. Artık yolunuza bakmalısınız. Adam da öyle yapmış.
03 Yorumla
Soran+1 yılAdam bana başkasını sevdiğini söyledi zaten daha napsin
- +1 yıl
Sevebilir. Ne ol gelmiş ne sen gitmişsin
Soran+1 yılEvet oda gelmedi bende gidemedim
Uzakta ki yiğidoya sesleniyorum🙂 🙄🤔 Gelir mi yanıma🤔 bilemedim ki 🙄
08 Yorumla
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılCok boş ve gereksiz insan olduğunuzu belli etmeyin..
Soran+1 yılsaçmalayan sizsiniz anormal olan ben miyim? Biraz saygılı olum
+1 yılUzak ilişki boşş git alman erkekleriyle birlikte ol ahh senin yerinden olucam var yaa
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) almanlar bana göre değil
Ben burada erkeklerin ne kadar b0k💩 varlıklar olduğunu boşa yazmıyorum. Her yorumum erkeklerin ne kadar şerefsjz olduklarını anlatıyor
20 Yorumla
+1 yılBirisi için aileden vazgeçilmez asla aileminde isteyeceği biri olsun isterim hep
21 Yorumla- +1 yıl
Fransa vatandaşıyım bu arada Türkiye’de yaşıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende sorun sence burdan birisiyle konuşulur mu hiç mi beynin yok kusura bakma ama aç bir bak internete nasıl düşmanlar kadınlara haberleri izlemiyor musun sen
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılInternetten sevgili mi bulunur in mi cin mi bilmiyorsun uzak dur böylelerinden ayrıca sen yurt dışındasın diye seni kandırıp sırf yurtdışına gelmek için bile oyun oynarlar sana
Soran+1 yılÖyle bir insan olsa zaten gelmek için uğraşırdı hiç gelmek istemiyordu ve bu konuda israrciydi hep ikna etmeye çalıştım.
Cevap sahibi+1 yılUzak dur böylelerinden derdi zaman geçirmekmiş demekki
Soran+1 yılZaman geçirmek olsa evlenelim demezdi. 2.5 sene beraberdik ve Türkiye ye her gittiğim yere yanıma geldi. Hangi şehir olursa olsun.. Bunu hangi erkek yapar
Cevap sahibi+1 yılSen inanmaya devam et
Cevap sahibi+1 yılSeni sevse şu an neden başka kızla konuşuyor seni bıraktı ozaman?
Cevap sahibi+1 yılVe şu an başka bir kızla konuşuyor kızla konuştuğu halde eski sevgilisine açıklama yapıyor bunuda geçtim bu kızdan olmaz diyor hâlâ kızla konuşmaya devam ediyor insan çevresine nasıl davranırsa sanada öyle davranır biraz düşün
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSeviyorum demedi zaten alıştım kabullendim dedi
Cevap sahibi+1 yılEe soruda olmaz diyor garip herneyse
Soran+1 yılBenim için diyorum
Cevap sahibi+1 yılEngelle ya unut gitsin
Soran+1 yılSildim ztn
+1 yılailelerden kopmayan bir zihniyetin mutlu olmaya hakkı yok
010 Yorumla
Soran+1 yılAilemi es geçip başkasına mı kacacaktim hemde başka ülke de olan adama. Sürekli içki içiyordu o dönem. Kendine hayrı yoktu annesi yeni ölmüştü bide. Ben belki gitseydim daha kötü sonuçlar olabilirdi..
- +1 yıl
aynı mahallleden biriyle evlen çözüm belli!
Soran+1 yılAlmanla mi :)
- +1 yıl
almayanla:D
Soran+1 yılKomik
- +1 yıl
sütünü iç
yat biraz
Soran+1 yılYaw he Boş yapma
- +1 yıl
bomboş hayatlarınıza boş yapsak :DDDDD
Soran+1 yılSende boş gibi yorum yapmadan?
Soran+1 yılYapmasan
cöpe at onu sana deger verenle birlikte ol
10 Yorumla
+1 yılseven insan heryer egider yasar sevdigiyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılFazla deger Gt kaldirir.
30 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkisi olmaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılValla arkadaşlarım hep öyle evlendi
- +1 yıl
Ben de hep öyle ayrıldım.
Soran+1 yılSiz ayrıldınız diye öyle olucak değil hep :)
- +1 yıl
Keşke sadece ben olsam. Uzak ilişkilerin %80 i ayrılık.
+1 yılBizde şu var herşeyi erkek yapmak zorunda demi
02 Yorumla- +1 yıl
Evet sırtımıza dindiriyorsunuz yükleri
Soran+1 yıl@Last-Yigit napsaydım kacsamıydım
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sen gel bana sor uzak mesafe ilişkisini
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılAnlat
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlur böyle şeyler geçmişe takılı kalma
07 Yorumla
Soran+1 yılDaha olay yeni.
- +1 yıl
Arttık yeni sayfa açma zamanı
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
Artık geçmişte kaldı kendini sıkıp üzmeye değmez hayat yaşamaya ve mutlu olmaya değecek kadar güzel
Soran+1 yılEvet öyle...
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🌼
Soran+1 yılAmin 🙏
+1 yılBenide al sana yurt dışına 😁 bıktım artık burdan
00 Yorumla
+1 yılHangi ulkede yasiyorsunki
011 Yorumla
Soran+1 yılAlmanya
- +1 yıl
Benimle tanismak istermisin? Evlenmeyi cok istiyorum
- +1 yıl
Ayy almanyaysa benle de evlenebilirsin lez ilişki sıkıntı değil yeterli alman vatandaşı olayımm
Soran+1 yıl@cennetkushu almanla evlensen de alman vatandaşı olamazsın üzgünüm
Soran+1 yılAlmiyim :)
- +1 yıl
Olabilirim sadece 3 yıl evli kalmam lazım
Soran+1 yıl@cennetkushu yalan :) ben senden daha iyi biliyorum burada yaşıyorum çünkü
- +1 yıl
Off gelmemi istemediğini bu kadar belli etme sırf gelmeyeyim diye yalan söylüyorsun
Soran+1 yıl@cennetkushu yaw manyak mısın neden yalan söyliyeyim tanımadığım insana. Mantıklı ol. Alman devleti şengen vizesini adam akıllı vermiyor bu devirde vatandaşlık mı versin. Ben bile zar zor oldum.
- +1 yıl
Yeşil pasaportum var💅
Soran+1 yıl@cennetkushu güzel
+1 yılSen ne yazdığını anlamamışsın bile
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladim siz anlamadınız sanırım
- +1 yıl
Üzme kendini boş ver kim neye kalp atıyorsa atsın takma kafana
Uzak mesafe kadar boş bir iş yok
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlaka