Çok değer verdiğim için mi böyle oldu?

Uzak mesafe ilişkisi yaşadım. Yurt dışında yaşıyorum. Ailem sevgilimi istemedi. Tanışmak istemediler ayrıldık 2 sene önce. Annesi öldü. Yanıma gel dedi bense ailemi bırakıp gelemem sen gel dedim oda gelmem oraya dedi baya zor şeyler yaşadık. Asker olarak çalışıyordu tainini doğu ya aldırdı. Senin için ölüp bitiyorum diyen adam başkasıyla görüşüyor şu an ve bilin bakalım kız nerde? Yabancı uyruklu ve dünyanın öbür ucunda güney amerikada. Bana baştan söylemedi üzülürüm diye sonra ben instagraminda fotonun altına kıza kalp attığını görünce sordum baya ısrarcı oldum. Bana dediği şey "o ısrarcı değil çok iyi biri öğretmen, ailesi de çok iyi çok tatlı insanlar ama büyük ihtimal olmaz biliyormusun çünkü kız hiristiyan. " Beynimden vurulmuşa döndüm o an benim için bitti. İlişki bittikten sonra kendimi hep suçlu hissettim adam başkasını bulmuş. Yanında birine aşık olsa gam yemicem ama benim için gelmeyen adam dünyanın öbür ucundaki kızdan bahsediyor bana.

Eskisi gibi koymadı bana.. ama hem harcadığım zamana hemde ailemle aram açılmasına üzüldüm.

Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar hiç bir erkek için ailenize küsmeyin gerçekten sevseydi ne yapar ne eder benimle birlikte olmaya çalışırdı. Senin ailen beni istemiyorsa ben onları hiç istemem dedi ve böylece benden vazgeçti.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar alman vatandaşı olmak istiyorsanız öyle kolay kolay olunmuyor ben burada dogduyugum halde bana zar zor verdiler ve süreç 9 ay falan sürdü. burada doğup turkiyeye yerleşen adama bile vermediler. Almanyaya gelip alman vatandaşı alabilirim diye düşünüyorsaniz nafile unutun.
Çok değer verdiğim için mi böyle oldu?