Çok sevdim değer verdim kullanıldım?

Şimdi ben 2021 nin başarında biriyle tanışmıştım onu çok sevmiştim sonra biz bunla buluşmuştuk falan aşırı aşıktık birbirimize sonra biz saçma sapan 3. Kişiler yüzünden ayrıldık onun yakın arkadaşları yüzünden ben onun unutamazken o gitmiş ve yakın kız arkadaşıyla yatmış bana arkadaşım o kız demişti ben de neden yaptın dedim elime mi mahkum kalsaydım dedi bişey demedim diyemedim sonra bana ümit verdi gitti sonra o kız çocuğu cinsel yönden bağlamış kendine bana gelip ağladı kız için.. sonra biz yine konuşmaya başladık bana yine ümit vermeye başladı yalovada yaşıyo o ben İstanbul'da gel yalovaya dedi hemen bileti aldım gittim onu görünce çok garip oldum 2022 onun kokusunu canlı canlı duymayalı çok olmuştu beni görünce sarıldı öptü kokladı özledi sandım bana çok güzel bakıyodu bi insan bu kadar güzel bakmamalı motorla tepeye çıktık oturduk şarkı dinledik elim üşüdüğünde ısıtmaya çalıştı nasıl aşık sanmıyım kızlar benim için çok değerli eskiden mâkul bir fiyatta aldığım şimdi fiyatı uçmuş bir kolyeyi ona verdi biz bidaha buluşana kadar sende kalsın dedim buluşmadık bidaha İstanbul'a döndükten 1 gün sonra yazmayı kesti 3 ay sonrada sevgili yapmış yeni kim bu dedim kızın ismini söyledi karım olur falan diyerek tanıttı kızı ciddi ciddi bu olay dün oldu kimseye anlatamadım içimi dökemedim buraya yazdım nerde hata yaptım bilmiyorum.
Çok sevdim değer verdim kullanıldım?