Eşimle evlilik bitmiş gibi, sürekli kavga ve yalnızlık varken boşanmak mantıklı mı?

Kızlar biz iki buçuk yıldır evliyiz, bir buçuk yaşında da kızımız var. Kaçarak evlenmiştik, eşimin maddi durumu hiç olmadığı için oturduğum eve, eşyaya kadar babam yaptı ve hâlâ babam destek çıkıyor. Eşimin tek görevi işe gidip eve gelmek ve böyle olduğu için evliliğimiz çok sarsıldı. Babam bana bakıyorsa hâlâ evliliğimin ne anlamı var diye düşünüyorum. Sürekli aramız da iyi değil tabii ki, en küçük şeyde büyük kavgalar çıkar, küfürler, vurmalar, hakaretler hepsi karşılıklı oluyor. Arada sevgi ve saygının kaldığını sanmıyorum. Sürekli kafamda acaba boşansak mı, o da her kavgada boşanalım olmuyorsa der. Aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz, ikimiz de hâlâ bekar gibi takılıyoruz. Ben her yere çocuğumla tek giderim, çocuğumla yaparım ya da kendim yaparım. Sadece benim hayatımın hiç bir yerinde eşimi göremiyorum, o da çabalamıyor. Kavgada bunları söyleyince haklısın düzeltelim diyor ama hiç bir düzelme yok. Ben aynı evin içinde sürekli yalnız olmaktan, eve tıkılmaktan çok sıkıldım. Siz olsanız ne yapardınız
Eşimle evlilik bitmiş gibi, sürekli kavga ve yalnızlık varken boşanmak mantıklı mı?