Yani erkekten daha zeki, sosyal, maddi gücü iyi bir kadın erkeği korkutup kaçırır mı?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani erkekten daha zeki, sosyal, maddi gücü iyi bir kadın erkeği korkutup kaçırır mı?
Cevap
24Cevap
Aksine güçlü kadın sevilir
Hayır güçlü kadın severim ben
özgüveni eksik olan adamı korkutur, net. kendiyle barışık ve vizyoner bir erkek başarıdan rahatsız olmaz aksine gurur duyar. sorun güçlü kadında değil o gücü kaldıramayan ezik erkekte bitiyor.
Bu kişiden kişiye değişir Bir de bu kadından kadına değişir makamını mevkisine kibirlenmek uçup yapmak için kullanıyorsa o da doğru değil makam mevki ve güç kimsede kalmayacak ki 30 yaşından sonra geleceksin 70 yaşında ve bir gün ölümle sonuçlanacak hayatım yani sonuçta mal mı gerekli evet ihbar lazım ama itibarı bu kadar anlam yüklemek doğru değil
Neden kaçırsın ki? Hayat birleştirildiği zaman her şey birlikte aşılırsa eğer, bu düşüncede olan bir insan bunu sorun etmez.
Ben kendimden daha zeki birini isterdim , kadın liderliğinde hizmet etmek isterim erkekler işçi (hizmet etmek anlamında ) konusunda daha iyi.
Korkan erkek denk değildir. Yoksa güçlü kadın, kendini bilen kadın iyidir. Ne mutlu
Özgüven yoksa kaçar, yoksa güçlü kadın sevilmez mi hiç, bize öylesi gelmez o da ayrı bir konu.
Korkutmaz beni aksine mutlu eder öyle kadın hayranlık uyandırır
Benden zeki kadın tanımadım hayatta siz kimsiniz de korkup kaçacaz la
He altıma sictim okuyunca bile pacalarimdan boh akıyor bak
Niye korkalim abla 🤨🤔
Özgüvensiz erkekler kaldıramaz o profilde bir kadını
Bunu kim diyor ya
Kendini güçlü sanıp zayif kadinlar muhtemelen
Güçlü kadın seven çıkıyor çünkü
Kendine güveni olan erkekler bu tarz kadınları seçiyor
Kadın cesur olcak diyorlar hep ama herkes bir değil tâbi
Evet bazılarını endişelendiriyor, kendimize güvenimiz olmasın falan mı istiyorlar anlamış değilim 🤷🏻♀️
Anlatayım
Aynen öyle bir kadın gördüler mi altına yapıyorlar
Niye kaçırsın keyfime bakarım
Erkeğine bağlı. Çoğunu kaçırır evet.
Ben öyle hatunlara hayranım.
Erkekten daha zeki cümlesine gümledim
Gümlemiş olsan yazamazdın.
Özgüvensizse kaçarr
kadın fakir olsa kaçıyolar kadın istemiyorsa😂
Beni kaçırmaz..
Hayır aksine daha çok ilgi çeker
Hayır
Ne alaka
Benden iyisi varsa gelsin de hic sorun değil
Hoşumuza gider 😏😃
Hayır kaçırmaz
Zannetmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi ayakları üzerinde duran, özgüvenli kadınlar sadece özgüveni eksik ve ne istediğini bilmeyen erkekleri korkutur aşkom. Kendinden emin, olgun bir erkek aksine böyle güçlü bir kadının yanında gurur duyar ve onunla büyümek ister ✨🥰
Gerçek aşk rakip olmak değil, harika birtakım olmaktır. Sen başarınla parlamaktan asla vazgeçme, doğru kişi senin ışığından korkmaz, aksine o ışığa hayran kalır 💖💅
Peki senin karşına çıkan erkekler bu gücünden çekindi mi, yoksa seni desteklediler mi? ☕👇