Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHükmedemediği her şeyden korkar insan.
Kadının aciz ve erkeğe muhtaç olduğu olduğu öğretildi uzun yıllar. Ne annemize haksızlık eden babamıza ses edebildik ne de önünde durabildik bu anlayışın.
Erkek kadın üzerinde hükmü olsun istediği için güçlü kadın istemez. Öğretileri öyledir, öyle görmüş öyle de yaşamıştır.
Güçlü kadın; hakimiyetten uzak bir arada yaşamanın yollarını ararken erkek aksine hüküm sürebileceği harem tadında bir hayat ister. Kayıp gitmesi olasıdır güçlü kadının.
Her zamanki gibi bunu da yanlış anladı bizim toplum.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence erkekler karakter olarak yani ataerkil olarak onlardan daha güçlü olmak zorundalar diye bilinçleri kodlandığı için :) onlardan daha güçlü bir kadın gördükleri zaman ister istemez korkutuyor. Aslında bir bakımı bu aşağılık kompleksi parçası gibi bir şey...
Lakin kendini geliştirmiş bir erkek güçlü kadınlardan korkmak yerine, onlar ile gurur duymayı tercih eder :)22 Yorumla- +1 yıl
Son cümlede tarif ettiğin şey bana tanıdık geldi. İyi dedin kral. 😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim:)
+1 yılGüçlü kadın ancak manipülatör davranan erkekleri korkutur.Çünkü güçlü kadın , karşıdaki erkeğin her bir hareketini , sözlerini , davranışlarını iyi gözlemleyebildiği için manipulatör erkek bu durumda karşı tarafı ikna edemeyeciğini düşündüğünde arkasına bakmadan kaçar.
30 Yorumla
+1 yılErkekler genelde huylarına giden kadınları seviyorlar.
Uyum içinde kalmak için bir adım geride tutmaları gerekiyor çünkü.
Gerek eğitim olarak, gerek kariyer olarak, gerekse karakter olarak kendilerinden ileride olan kadınlar o sebepten onları korkutuyor.
Çünkü böyle kadılar uyum değil, hakimiyet istiyorlar.
İplerini birinin eline vermek değil, tüm ipleri eline almak istiyorlar.
Kim böyle kalmak ister ki? 52 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙆
- +1 yıl
Rica ederim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
76Cevap
özgüveni düşük yıkık tipler genelde kadınlar çelimsiz güçsüz olsun isterler ki kadın ona muhtaç kalsınlar. Aslında bu "benim eşim çalışmayacak" zihniyeti de buradan geliyor. Çünkü eş çalışırsa hem kendi ev işi falan yapmak zorunda kalacak hem de eşi ona sürekli katlanmak zorunda kalmayacak sonuçta ekonomik özgürlüğü olan istediği zaman boşanır.
20 YorumlaNe istedigini bilmeyen güçsüz feminen bir erkek sizin icin ne ifade ediyorsa guclu kadin da bir erkek icin o dur.
Kadinlar acisindan guzel gorunur cunku erkeksi bir karakterdir. Ama sonucta erkekler neden korkuyor demissiniz ya erkek aslinda korkmuyor sadece cekici gelmiyor. Simdi yariniz ne alaka diye dusunecek. Onlarda soyle baksin olaya 190 cm body builder bir kadini hicbir erkek istemez ama oyle bir erkegi kadinlar cok ister. Iste bu fiziksel bir ozellik. Birde erkeksi veya kadinsi kisilik karakter ozellikleri vardir. Guclu kadin imaji feminen erkek imaji gibi biseydir23 Yorumla- +1 yıl
Kanka manipüle etmem imkansız kafasıyla korkanlar da var ama sen bilirsin hani xd
- +1 yıl
Pek zannetmiyorum. Onlar bence sadece salağa yatıp sonradan hamlesini yapan tipler.
Aslında güzel bir şey. Bir kadının günümüz sistemde güçlü olması kendine yetebilmesi saygı duyulacak bir durum. Bu durumdan korkan erkekler kendini yetersiz gören kişilerdir. Fesat ve kıskanç kişiliğe sahiplerdir. Kendilerinden kişilik ve duruş ve statü olarak güçlü bir kadın görmek istemezler. Durum bu
10 YorumlaMaskülen enerjili kadınlar genelde erkeklere pek çekici gelmezler. Korkuyorlar olayı biraz kadınların kendini kandırması. İtici geliyorlar. Zaten güçlü kadınlar genellikle mutsuzdur. Öyle istediği erkeğide bulamazlar çünkü hipergamisini kullanacağı erkek skalası daralmıştır. Yaş genellikle ilerlemiştir. Bana göre Erkek her daim kadından bir tık ileride olmalıdır ki sağlıklı birliktelikler sağlanabilsin.
10 Yorumla
+1 yılKorkmaktan ziyade severiz :D benim hoşuma gider birine muhtaç olmayan kendi başına tüm işlerin altından kalkabilen keşke herkes böyle olsa sırf ne yapacaksın tek başına diyip istemedikleri evliliklere zorlanmayıp istenmeyen sevgisiz büyüyen sorunlu çocuklar doğmaz bu da ülkenin sorunlarını azaltır
10 Yorumla
+1 yılÇok basit biz erkekler herzaman bir ihtiyaç için varız iş bitirici olmuşuz kadın yapar yapar ama son nokta da erkeğini ister ve bizim bitirmemiz ikimizinde hoşuna gidier eğer bi durumda veya durumlarda erkeğe ihtiyaç duyulmamaya başlanılıuorsa bizim orada bizişimiz kalmamış oluyor bu yüzden galiba
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendine güveni olmayan erkekler güçlü kadınlardan korkar ;) özgüvenli bir erkek güçlü kadın tercih eder. Şahsen ben, ezik ve sırtını bir erkeğe dayamak isteyen kadınları itici buluyorum 😎 kadın dediğin gerektiği zaman kendi ayakları üzerinde durabilmelidir. Erkeğe muhtaç olan kadınlar her zaman değersiz olur.
10 Yorumla Üzerimizde hakimiyet kurup bizi evcil hayvana dönüştürmek isteyen kadınlardan uzak duruyoruz güçlü diye yutturamazsınız bana bunu jsjsjsjsjjs
Yıllarca emek çekmişsin bir yere gelmişsin ve bir kadın gelecek hem sana hükmedeceğim hem de senden faydalanacağım diyor tekmeyi basarım dışarıda tatlı kızlar varken neden birinin hakimiyetine girelim ki10 Yorumla
+1 yılAslında olay güçlü/güçsüz davası değil, bir tarafın bütün ipleri eline almak istemesi. Bu bazen bir film seçimi olabilir, dinlenen radyo kanalı olabilir, akşam gidilecek mekanın seçimi olabilir. Çok basit şeyler bile bir süre sonra insana kendini değersiz hissettirmeye başlar.
Güçlü partner kimseyi korkutmaz, ilişkinin içinde kaybolup gitmek, kendini gerçekleştireremek korkutur.10 Yorumla
+1 yılaslında korkmuyorum güçlü kadınlara saygım daha fazla
20 Yorumla
+1 yılhiç korkmadım bu güne kadar öyle hanımdan..
neden korkayım ki
yormaz böyle kadınlar..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü güçlü kadın kimseye tamah etmez, gerektiğinde çekip gitmesini bilir. Erkeklerin geneli kadın üzerinde artistlik yapmayı seviyor. Ezik ve özgüvensiz erkeği korkutur güçlü kadın
30 Yorumla
+1 yılÇünkü fazla beklentileri oluyor. Mesela ben öyle kariyer hayalleriyle yanıp tutuşan bir kızdan hoşlanmıştım. Biliyordum beni kabul etmeyeceğini o yüzden açılmadım. Onun kriterleri benim boyumu aşar. Daha iyilerini hak ediyor.
10 Yorumla
+1 yılBazı erkekler kadınları himayesi altına almayı ister. Onu yönlendirmeyi, lafını geçirmeyi, kontrol etmeyi ister. Güçlü kadınlara bu yüzden yaklaşmazlar çünkü kandıramazlar, yalanlarına inandıramazlar kontrol edemezler.
10 YorumlaKorkutmaz. Sadece kendisine güveni olmayan erkeği korkutur
20 YorumlaGüçlü kızları severim benim sevmediğim güçlü olupta egosu olan güçlü olupta erkeğin gururuyla oynayan , ilişkide karşı tarafin kararlarına saygı duymamasidir (her 2 cins için geçerlidir)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılHiç öyle birine denk gelmedim. Ve erkekler ataerkildirler. Belki erkeklik gururlarindan kaynaklanıyordur. Kendini onun altında kalmış gibi hissetmek eziklik duygusuna yol açıyor olabilir.
10 Yorumla
+1 yılErkeğin kadından korkması için bir neden yok. Güçlü kadın dediğiniz tipler erkeklere erkekliklerini hissettirmeyip onlari gölgede bıraktıkları için erkekler böyle kadınlardan uzak duruyor.
10 Yorumla
+1 yılAtaerkil bir toplumda yaşıyoruz ve maalesef bir çok erkek itaatkar kadın istiyor ve güçlü kadınlar bu nedenle onları korkutuyor...
24 Yorumla- +1 yıl
@inthelife Nasıl?
- +1 yıl
@inthelife doğru. ortak çalışılmalı ev işlerinde
Kendine gövenmeyen ve özgüveni eksik olan korkabilir. Oysaki her başarılı erkeğin arkasında büyle kadınlar var.
10 Yorumla
+1 yılKendisinden üstün olmasını istemediği için ya da kadının mutlu olmasını çekemediğinden ezikçe davranabilir.
10 YorumlaValla açıkçası beni güçlü kadınlar korkutmuyor. Tam tersi özgüvensiz ve cahil biri beni daha fazla korkutur. Tabi bu benim düşüncem…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılAlgılar yanlış bakış açılarıda bir türlü rayına oturmadığı için oluyor genelde ama bazı istinalarda var maalesef
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hiç bir erkek yönetemediği kadını istemez. Ataerkin bir toplumuz anneler oğulları böyle yetişiyor maalesef. Kısır döngü böyle devam eder.
14 Yorumla- +1 yıl
Pardon da... Hiç bir erkek diyorsun ama ben yönetme taraftarı olan birisi bile değilim. Ben her iki tarafın da ilişkide söz sahibi olmasını isteyen birisiyim ama neden bunu bile acizlik olarak görüyorlar ben böyle yapınca. 😒
- +1 yıl
Bir insan bir ilişkide birisini yönetmemeli, eşit şartlarda fikir alışverişi yapılmalı düşüncesindeyim ben hep.
+1 yılBen bıle korkuyorum kendımden bana kımse yaklasmassın erkeklerden de nefret edıyorum aşırı aciz yaratıklarlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Korkmuyorum da güçlü kadınların tercihi olmuyorum maalesef. Aksine ilgimi çekiyorlar. 🤔
23 Yorumla- +1 yıl
Ben de aynıyım xd
- +1 yıl
Allah sonumuzu hayır etsin sşdksldkkd
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAksine severim çocuklarımın annesi güçlü olması lazım
10 Yorumla
+1 yılNeden korkutsun. Hatta mümkünse öyle olsunlar ne istediğini bilen tuttuğunu koparan.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Son zamanlarda karşılaşmadım güçlü bir kadına anca TV de görüyoruz müge anlı ablamızı.
10 Yorumla
+1 yılKim demiş? Şahsen Dark souls bosslarını rahatça kesebilen birini isterdim.
10 Yorumla
+1 yılGüçlü kadınlar etkileyiciydi erkekler korkmaz bğyülenirle rkarşılarında
10 Yorumla
+1 yılKendinden emin ve güçlü kadınlar tercihimdir bence sıkıntı yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Kendin den daha fazla akıllısını kimse sevmez ondan olabilir
10 Yorumla
+1 yılAksine güçlü bir kadınım olsun isterim cahil kadından korkarım
10 Yorumlaguclu kadinlardan korkmam lakin gucunu kontrol edemeyen insandan korkarim
10 Yorumla
+1 yılÖzgüvensiz erkekleri korkutur benim aksine ilgimi çeker böyle kadınlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yoo niye korkalım ben isterim öyle kadınlardan bir tane...
10 Yorumla
+1 yılKadın beyanı esas olmasın kadınlar askerlik yapsın güçlü ise
10 YorumlaNeden korkayım ki aksine güçlü kadın tanımaktan memnun olurum.
10 Yorumla
+1 yılFikrim yok. Ama erkeklere sormak lazım bu soruyu. Kendilerine güvenmeyen kişiler korkuyor bence..
10 YorumlaMuthelen elindeki paraları alabilmesi için ya da işini 😅
10 Yorumla
+1 yılAslında beni korkutmuyor da o güçlü kadınlar genelde bana yüz vermiyor oluyor aşdkdşkfldkd
15 Yorumla- +1 yıl
Yoksa ben de ne istediğini bilen insanlara bayılıyorum.
- +1 yıl
@inthelife
Sana özelden yazamadığım için buradan yazmak durumundayım. Overlokçu ile uğraştığına dair bildirimler bana geliyor bence uğraşma değmez. - +1 yıl
@inthelife
Ben de eskiden senin gibiydim. Uğraşırdım böyle tiplerle. Ama sonrasında mal ve karaktersiz birisi olduğunu anladığım gibi engel atan birisi oldum artık. Sen de öyle yap kafan rahat oluyor. - +1 yıl
@inthelife tamam o halde kolay gelsin sşdkdlfkdkkd
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılkimseden korkmam sadece hainler ve aldatanlar hariç
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKorkutmuyor beni ama genel olarak zor kadınlar olarak görüyorlar ve uzak duruyorlar tahminim.
10 Yorumla Şöyle aslında güçlü kadınların çoğu ilişki de olduğu erkekleri dinlemez ve kendi başına hareket eder. Eğer ki bir de empati yönleri ve anlayışları gelişmemişse erkekler o ilişki de çok huzursuz hisseder
20 Yorumla
+1 yılNeden korkayım ya 😂 banane gücünden güçsüzlüğünden ben insanlığına, karakterine bakarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmediğim sürece korkmam
Bir ilişkin varsa önce başını sonrada Sonunu izlemek güzeldir10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOtoriteyi kaybetme korkusu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlar ezik kadin sever her istediğini yapan kabul eden
10 YorumlaNeden korkutsun ki? Güçlü erkek güçlü kadınla olur zayıf erkek zayıf kadınla
30 Yorumla
+1 yılErkekler o kadar alışmış ki kendini daha güçlü görmeye bir kadının ondan güçlü olmasını istemiyor istediği gibi yön veremiyor çünkü
10 YorumlaKadının en safı bile yeri geldiğinde en akıllı erkeği tokatlayabiliyor. E bir de buna güçlü kadın profil eklenirse erkeğin yapacağı tek şey korkmak
10 Yorumla
+1 yılKorkuttuğunu sanmıyorum ama erkeklerin çoğunluğu tatlı kız seviyor gibi.
20 Yorumla
+1 yılgüçlü kadın kendinden emindir ayakları sağlam basar ben saygı duyarım korkmam korkumda yok
10 Yorumla
+1 yılErkekler güçlü kadın sevmezler ama yanında güçsüz duran kadın da sevmezler.
10 Yorumla
+1 yılÖzgüvenleri düşük erkekler güçlü kadınlar karşısında kendini zayıf hissediyor
10 YorumlaErkekten erkeğe değişir
20 YorumlaEzemedijleri onlara muhtaç olmayacakları için
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnu erkeklere sormak lazım
10 Yorumla
+1 yılYoo korkutmuyor daha çekici hatta
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?