• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Erkekler neden güçlü kadınlardan korkar?

AyşeAfraa
AyşeAfraa Takip Et
FenomenMaster Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1211
Yapay Zekaya Sor
Günaydınlar..

Güncellemeler
+1 yıl
Su soruya bile bir görüşte bulunurken kabul edememe görüyorum 😂🤷‍♀️
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • zeusvemetisinkizi
    zeusvemetisinkizi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Geçen gün bununla ilgili burada saçma bir tartışmaya girmiştim. Kadınların güçlü değil şeytan olduğunu iddia edenler var. Korkuyorlar çünkü kadınlar onların yaptıklarına duygularını da ekliyorlar. Kadınların duygusal olması birçok anlamda kötü lanse edilse de bu oldukça gerekli. Hem duygusal hem teknik bakabilmemiz mükemmel bir olay. Sonuç olarak korktukları şey büyük ihtimal onlara muhtaç kalmamamız. Yıllardır kadınlar okutulmadı çalıştırılmadı babalarının eline baba evinden çıkıp evlenince eşlerinin ellerine bakmak zorunda bırakıldı. Maddi özgürlüğü olmayan kadını baskılamak daha kolaydı. Maddiyattan vurdular hep. Artık öyle değil ve onlara muhtaç olmuyoruz. Üstünlük kuramamak endişelendiriyor onları. Sadece erkekler değil bazı kadınlar da endişeleniyor ne yazık ki...

6
    1 Yorumla
    • Vladdraculaa
      Vladdraculaa
      +1 yıl

Çok güzel yazmışsın herkes kendi ayaklarının üzerinde durmalı. Aslında hemcinsimin güçlü kadınları istememesi çok yanlış. Güçlü kadın sırtını dayayacağın kadındır sırtında taşıyacağın değil.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• venustheplanet
    venustheplanet Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 82%
    +1 yıl

Ezebilecekleri bir kadın isterler çünkü. Söz geçirebilecekleri, sinirini bozduğu zaman ona bagirabilecekleri hatta el kaldirabilecekleri kadını isterler. Ona karşılık verebilen güçlü, onurlu ve kendini ezdirmeyen kadınları istemezler. Çünkü erkekler hep birilerinin üzerinde üstünlük kurmak isterler. Bir erkek daha güçlü bir erkeğe üstünlük gösteremez. Ezemez. O yüzden, erkekler genelde kadının üzerinde bi üstünlük kurmak isterler. Güzlü kadın, buna izin vermeyeceği için, güçlü olamayan kadınları tercih ederler.. tabiki bu anlattıklarım bütün erkekler için geçerli değil ama çoğu için geçerli. Çünkü nadiren de olsa bazı erkekler bu anlattıklarımın aksıne kadına gerçekten eşiti gibi davranabiliyor. Bağırmayı hatta el kaldırmayı asla akıllarından bile geçirmiyorlar.. Yani asıl olay erkek ve kadından ibaret değil, karakter ve eğitim büyük rol oynuyor.. eğitimden kastım asla okul değil. Aile içinde verilen eğitim. Baba eşine şiddet uygularsa çocuk onu görür öyle öğrenir. Baba anneye bağırır hor görür hizmet ettirirse çocuk da büyüdüğünde onu yapmak ister. Kadını bir eşiti gibi değil de ezilecek, hizmet ettirilicek biri olarak görür. Sonrada televizyonlarda gördüğümüz şiddet olayları patlak verir. Konu başka yerlere gidiyor, kapatayım. Kendimce fikrim bu 🌺

2
    0 Yorumla
  • ThePinkLady
    ThePinkLady Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Her erkek bunu yapmaz. Ama bunu yapan erkekler genelde elinde herhangi bir başarısı olmayıp sadece doğuştan erkek olduğu için kendini herşeyden üstün gören içi aşağılık kompleksinden yıkılan zavallılar yapar. Ancak kendine özgüveni olan erkekler ise yanlarında en az kendileri kadar güçlü bir kadın ile kendilerini daha rahat hisseder

2
    0 Yorumla
  • Zayıf_Seven_Bey_XxxX
    Zayıf_Seven_Bey_XxxX Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Kadın güçlü olmalıdır. Ben tam tersine güçlü kadınları severim. Mıymış etmeyen, mızmızlanmayan, sulu göz olmayan, bütün zorlukları karşısına alıp bodozlama dalabilen kadınlara ayrıca hayranım. İlave edeyim, resimde ki abla gibi güçlü kadın varsa beni domaltıp dildoyla bana girişebilir yani. Ben buna razıyım..

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

83

Cevap

181

Cevap

• 54srp
    54srp Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.

Üzerlerinde hakimiyet kuramıycakları için olabilir ama kabul etmezler bunu o ayrı

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.

Ben güçlü kadınları seviyorum.

0
    0 Yorumla
  • Ms26Ms
    Ms26Ms Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Az önce bir belgesel izledim afrikada bir kabilede erkekler evliliğe hak kazanmak için aslan avlaması gerekiyormuş önceleri. Şimdilerde bir büyük baş hayvanlada kendi gücünü kanıtlayabiliyormuş evlilik için. Güç erkeğin doğasında bulunur. Bunu bir kadında gördüğünde kendi güçünü kanıtlayacağı gücüyle etkileyeceği bir kadın görmeyeceğini bilir. Güçlü biri güçten etkilenmez. Ona cezbedicigelmez. Bizler nekadar modern bir çağ içinde bulunsakta kendi özkimliğimiz hep içimizdedir. Kadın korunmaya ihtiyacı vardır bir erkek tarafından. Bundan dolayı uzak duruyor olabilir

1
    1 Yorumla
    • nehirpq
      nehirpq
      1 yıl

bir yorumun her zerresi yanlış olabilirmi bune

Yorumla
  • aIperen
    aIperen Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 82%
    +1 yıl

Hayatımda arayıp da bulamadığım şu güçlü kişiliğe sahip kadınlar nerede, gerçekten çok merak ediyorum.

Bir tanesine denk gelmedim.

Ha, güçlülükten kastımız erkeğe saçma bir şekilde aşağılayıcı tavır takınma ise buna güçlü değil zorba kadın denilir.

Ya da...

Kendini ulaşılmaz görüp de erkeğe yine görmezden gelmek de güçlü değil megaloman kadın yapar.

Güçlü kadın nedir?
    Fikirleriyle, tavır ve davranışları ile, zekası ile erkeğe kendini gösterebilen, erkekle tatlı münazaralar, bilinçli tartışmalar ve sonucu faydalı olan her türlü değerlendirmeler yapabilen kadına ben güçlü derim.

Ama ne bu sitede, ne gerçek yaşamda uflama puflama, kaçınma, sıkılgan veya engelleyici rol takınmakta güçlü bir kadın gördüğüm söylenemez.

Allah rızası için zeki, güçlü, cesur, bilinçli ve bilgili bir kadın varsa gösterin bana, çok merak ediyorum öyle birini?

2
    3 Yorumla
    • vampirkayla
      vampirkayla
      +1 yıl

Wow güzel yazmissin. 👏🏻

Yorumla
    • aIperen
      aIperen
      +1 yıl

@vampirkayla Kayla hanım, gerçekten 44 yıllık bir özlem bu. Nerede bu kadın, bulayım sabahtan akşama bu kadınla sohbet, münazara yapayım. Onun aklına ihtiyaç duyayım, o benim bildiklerime ihtiyaç duyarsa paylaşayım. Çok güçlü ve zor bir erkeğim ve benim gibi güçlü ve zorlu bir kadını aramakla bulamadım. Çok kötü bir durum...

Yorumla
    • vampirkayla
      vampirkayla
      +1 yıl

Anliyorum.. bu acinin nasil kalbe battigini biliyorum..

Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı.

hımm sen cevabını kendin almıssın zaten:D benim cevabımı soyleyim. erkek dogası doga diyorum. yani dogal olarak kadın sever. hep 2 cins diğerinde kendınde olmayanı arar. yoksa ne fark olucakki. erkek dogası şiddet içerir kadın ise şevkat. nasıl saglıklı normal bir kız asırı narin erkek sevmesse tam tersi tuttugu koparan güçlü fizik olarak güclü de olur. bacagım kadar kolu olan kadını sevmez. kadın her halıyle zerafetin nezaketin letafetin timsali olmalıdır. guclü kadın o yüzden tercih edilmez. akıllı bir kadın bilerek gücsüz numarası yapar güclü bile olsa. ki adama erkekliğini hissettirsin.

0
    3 Yorumla
    • selenatorsari
      selenatorsari
      +1 yıl

narin erkek seven normal olmayan sağlıksız mı oluyor

Yorumla
    • selenatorsari
      selenatorsari
      +1 yıl

ne kadar saçma bir düşünce ya kusura bakmayın ama yani

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      +1 yıl

haklısın o kelimeyi düzeltmeliydim. standart bi kız yanında huzurlu durabileceği güvenebileceği omzunu dayayabileceği ayakları yere basan güclü erkek sever. saglıklı derken aslında hayatın olagan akısını kast etmek istedim. yoksa kimi kız minnos erkek de sevecek narin de seven olucak. asırı duygulsalı seven olucak. kıro sevende olucaktır. ama ekseriyeti geneli diyim yazdıgım gibi.

Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Maddi/manevi, fiziksel, psikolojik veya ruhsal her anlamda güçlü hatun tercih ederim ;) güçlü kadından korkan erkek özgüveni düşük kendine güvenemeyen kadınını idare edemeyen erkeklerdir. Adam gibi adam hiç bir kadından korkmaz, ne istediğini bilir, arar bulur ve mutlu olur ;)

2
    0 Yorumla
  • _Jante_
    _Jante_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler, en azından kendine güveni olan erkek güçlü kadından korkmaz. Aksine hoşuna gider fakat sivri dilli ve kimseye eyvallahı olmamayı güçlü addedenler var. Güç bu değil. Hayata karşı durduğun tavır, mücadele ve kendi kendine yetebilme yetisidir güç.

3
    0 Yorumla
  • harleyguinn
    harleyguinn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Bende her zaman güçlüyümdür. Çevremdeki insanlarda hep bana öyle derler. Ve sert biriyimdir. Kimse kolay kolay düşüncelerimi değiştiremez. Hep kendi ayaklarımın üzerinde durdum. Çalıştım çabaladım. Üniversite eğitimim boyunca hep çalıştım. Tabi benden çok daha iyi ve güçlülerde var. Onları da kutluyorum buradan. Biz kadınlar güçlü olalım ki, kimse bizi yıldıramasın 💪🏻💪🏻😊

2
    2 Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

♂️

Yorumla
    • harleyguinn
      harleyguinn
      +1 yıl

@Rodeocu10 🙏🏻🙏🏻

Yorumla
  • SomeBodySomeOne
    SomeBodySomeOne Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Bu konuda çok yanlış bir algı var. Erkekler güçlü kadından korkmaz. Güçlü insan çekicidir ve güçlü bir insanla birlikte olmak herkesin isteyeceği bir karizmatik bir durumdur.

burada ki sorun; çoğu kendini güçlü zanneden kadının aslında güçlü olmaması, pısırık eşini domine ederek güç gösterisi yapmasıdır. Güçlüysen hayata karşı güçlü olacaksın. Evde dominant olmak, çekinik bir erkekle birlikte olmak güçlü olmak değildir.

1
    0 Yorumla
  • VadidekiKaktüs
    VadidekiKaktüs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

güç konusu denilince akla para ve kol kası neden geliyor ki !
    bir kadın iyi bir evlat yetiştirise GÜÇLÜ BİR ANNE olabilir
    bir kadın iyi bir eş olabilirse GÜÇLÜ BİR EŞ olabilir.(ve her başarılı bir erkeği ardında bir güçlü kadın yatar. )
    bir kadın doğaya hayvana önem veriyorsa GÜÇLÜ BİR İNSAN olabilir
    bir kadın sanata ilime bilime önem veriyorsa GÜÇLÜ BİR ALİM SANATKAR olabilir
    bu durum erkekler içinde geçerli

1
    2 Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

Her başarılı erkeğin arkasında kadın vardır sözünü esefle kınıyorum öyle bir şey benim kanaatimce yok

Yorumla
    • VadidekiKaktüs
      VadidekiKaktüs
      +1 yıl

@Rodeocu10 farklı bakış açısı
      bence alakası var en basit birkaç örnek veriyim thomas edison un yetersiz ve aptal ön sürülüp okuldan atılıyor her şeye rağmen annesi onun eğitiminden mahrum bırakmayıp kendisi elinden geldiğince destek oluyor
      ATATÜRK gibi lideri Zübeyde hanım yetiştiriyor
      MUHAMMED Peygamberi Amine hanım yetiştiriyor. ve daha niceleri kadın anne olarak eş olarak insan olarak bilim adamı ya da iş kadını olarak bir çok alana yön verecek güçtedir.

Yorumla
  • duygusalhatun34
    duygusalhatun34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 92%
    +1 yıl

Şimdi "güçlü kadın" tanımını fiziki güç olarak algılayıp
    "haddi ordan, hıh daha neler, yok canım, bizden güçlü olamazlar..." gibi söylemler çıkar net 😄😄
    Güçlü ve zeki kadın hep korkutur erkeği.. Ne kadar cezbetsede durum bu! Erkekte üstünlük algısı vardır doğuştan gelen fıtri bi his ki olması gereken de o...

1
    0 Yorumla
  • FahriEren01
    FahriEren01 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 80%
    +1 yıl

kendini güçlü zannedenlerden uzak dururuz. Güçlü kadın zaten az bulunur. Net olan , ne istediğini bilen , başına buyruk hareket etmeyen , trip atmayan , sevgisini göstermekten çekinmeyen ama malesef bizim ülke de ki ilgi görmüyor diye erkeklerin ondan korkutuğunu zannedip güçlü olduğunu düşünerek kendini avutan bir sürü özgüvensiz kadın var.

0
    0 Yorumla
  • MasterOrder
    MasterOrder Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Bunu hangi haddini bilmez gerzek uyduruyor,
    Kadınlar sözde olduğu kadar cesaretli olsalardı,
    Şimdiye kadar bunca kadın katledilmez di,
    Tecavüze vs maruz kalmazdı.. kadınlardan korkan, vasıflar şunlar, pasif erkekler, pısırık ve sümsük erkekler, kadınsı erkekler, korkak erkekler, ve kadınlar tarafından yönetilmeyi seven erkekler dir, zaten benim onlara erkek demeye bile dilim varmıyor, ya da sen hiç hakiki bir erkeğe rast gelmemişin, bu soruyu sorduğuna göre.
    Hakiki erkek kadınlardan üstünlerdir, kadınlar onların heybetinden korkarlar, kadınlar diğer basit erkeklere yaptıkları gibi onlara çemkiremezler.
    Onlar kadınlara asla taviz vermezler...

0
    0 Yorumla
  • cruze42
    cruze42 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 87%
    +1 yıl

Güçlü kadının anlamı degişti o yüzden. Müşteri için yuvasını bozan alkol madde kullanıp dolandırma yı meslek edip6ön0ne gelenle yatan kadınlar güçlü kadın oldugunu söylüyor. Onlardan korkuyor erkekler. Yoksa gercek güçlü yuva kuran çocukları kocadan çıkan vefalı kadınları kim sevmez

0
    0 Yorumla
  • kral4532
    kral4532 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Tam aksine benim eşim güçlü olmalı herzaman ben yanında olmayabilirim ence Kizlar acil yardım cinsellik değil konu lütfen ? ↗ rica etsem soruma görüş

0
    0 Yorumla
  • Cennetenbirçiçek
    Cennetenbirçiçek Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl

Erkeklerin baskın olma huyu yüzünden. güçlü kadınlara laf söz geçirtemeyiz mantığından dolayı.

2
    0 Yorumla
  • CatKong
    CatKong Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Kadının üzerinde hakimiyet kurmak isteyen erkekler korkuyor evet. Güçlü kadın o erkekleri parmaklarında oynatır

0
    0 Yorumla
  • kilombolukardeş
    kilombolukardeş Takip Et
    Guru Yaş: 45
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

çünkü erkek gücün kadın güzelliğin simgesidir, erkekler güzellik ister zaten kendilerinde olan bir şeyin eşinde olması güç çekişmesine neden olur zaten hemcinsleri ile yeterince güç çekişmesi yaşıyorlar bir de partnerleri ile bu çekişmeye girmek istemezler.

1
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Hiç haberim yoktu. Fiziki güçten kasıt zeka gücü olanı severim hatta.

0
    0 Yorumla
  • Efecanr
    Efecanr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Hayır dostum biz güçlü kadınlardan korkmuyoruz, aksine etkileniyoruz. Hemen hemen her erkek güçlü bir kadınla beraber olmak ister. Yanlış anlaşılmasın, güçlü kadın dediğimiz feminist eylemciler değil, kendi ayaklarının üstesinde durabilen ve hayata karşı kazanmış kadınlardan bahsediyorum.

3
    0 Yorumla
  • GHO5T
    GHO5T Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 847 cevap paylaştı.

Tamamen dırdırcı, bakımsız, cadaloz kızların uydurduğu şehir efsanesidir...
    Sizin ruhsuz olmanız erkeğin suçu değildir..

Erkekler bakımlı güçlü, aklı başında kadınları severler. İş kadında bitiyor..

https://www.youtube.com/embed/mOY1t23d890
    0
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.

kadınların sıkıldıkca merak ettikleri merak ettikce yanıldıkları konudur :)
    bir yerde se avuntudur ben guclu kadınımda o yuzden avuntusu :)
    yani bahanedir aslında
    erkekler guclu kadınları severler :) erkekse tabi :)

1
    0 Yorumla
  • maviss17
    maviss17 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Genelleme yapmak yanlış, bir erkek kendini yetersiz hissediyorsa ancak güçlü kadından korkabilir. Eğer erkek kendini yeterince güçlü hissediyorsa, ne güçlü kadından ne de başka bir şeyden korkusu olmaz

1
    0 Yorumla
  • saat4
    saat4 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

güçlü kadın figürü, kapitalizmin daha çok tüketen kadın bireyler yaratmak adına ortaya çıkardığı ve birbirinden farklı metotlarla bilinçaltına empoze ettiği bir nevi uyuşturucudur

2
    0 Yorumla
  • Baybakur
    Baybakur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 91%
    +1 yıl

Erkekler güçlü kadınlardan korkmaz, baskın olmak ister. Korkmaktan ziyade yönetilmeyi sevmez. Ama güçlü kadınlara karşıda her zaman ilgi duyar boyle garip bir durum

2
    0 Yorumla
  • kalpmimarı
    kalpmimarı Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır korkmam. Aksine daha çekici buluyorum. Çıt kırıldım ayşelerden daha çekicidir bence güçlü kadınlar. Ve insanda hayranlık uyandırırlar. Şerife bacılar, nene hatunlar... ahh anadolumun vatan kokan eşsiz kadınları...

0
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

ben severim ya... korkuyormuyorum? yani korkmak demıyımde. Güçlü kadın özgüvenli olur baskın karakter olur bende biraz oyleyım catısma yasayabılırız... birimizden birinin bir tık daha alattan alşabılmesı gerekır

0
    0 Yorumla
  • Blondees
    Blondees Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Olayı O kadar büyütüyoruz ki resmen derdimiz dert değil. kadın dediğin tabi ki güçlü olmalıdır kadın var olmalıdır. Kadın zeki olmalıdır. Kadın olmazsa doğruyu göremeyiz yolumuzu bilmeyiz hayatımızda önem olmaz. Lütfen kafanızı çevirin bakın kadın kendi bütünüyle var olmuş mükemmel. bir icat lütfen ayrımcılığı bırakın artık başka şeylere odaklanın yoksa ileriye gidemeyiz.

1
    1 Yorumla
    • Gereksizzinsanlar
      Gereksizzinsanlar
      +1 yıl

👍

Yorumla
  • şekerpırtakalı
    şekerpırtakalı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 67%
    +1 yıl

Çünkü Türk erkeklerin çoğunluğu kadınlarımızı sus pus istiyorlar onların sözü geçsin istiyorlar bu da erkeklerin (eğitilmsizliğinden) ötürü.
    Kendine güven Türk kadını ezdirme kendini 💪🏻

1
    0 Yorumla
  • ᗰisery
    ᗰisery Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

Güçlü kadın nerde nasıl durulması gerektiğini, fikirlerini her zaman şekillendirir. Cesaretli kadınlardan korkma sebepleri ona yetebilir miyim, acaba beni tercih eder mi korkusudur bence.

1
    0 Yorumla
  • Cansu253
    Cansu253 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Kadının gücünün altında ezilmekten korkarlar. Erkeklerin genelinde kadinlara üstünluk kurma çabaları vardır. Kadınları yönetmek isterler. Ama bunu güçlü bir kadına yapamazlar.

1
    0 Yorumla
  • drnfb
    drnfb Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 39%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı.

Özgüveni eksik olanlar korkuyor 🍀
    Güçlü olan erkekler güçlü kadın istiyor. Kendilerini temsil edebilecek 🍀

2
    1 Yorumla
    • 61Şenol61
      61Şenol61
      +1 yıl

Haklısın çok doğru

Yorumla
  • Mineregit
    Mineregit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Kendi gücünün gölgede kalacağını düşünür çoğu erkeğin amacı gücünü yanındaki kadına gösterip ondan güzel eleştiriler duymak

2
    0 Yorumla
  • romantikseraeri
    romantikseraeri Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 35%
    +1 yıl

Erkekler bagırıp cagırıp istedigini korkutarak yaptırırlar aynı havlayıpta ısıramayan köpeklergibi jorkusuz kadınlarda onların bu zafını kırarlar ve korkusuz kadınlarda onları etkiler

0
    0 Yorumla
  • zodyaklısamara_
    zodyaklısamara_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Erkekler istediklerini yaptıra bilecekleri her dediğininyaoan kadınları ister tabi cazgır olan birşey yapınca ortalığı ayağa kaldıran kadını istemez güçlü kadın sevmezler

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.

Mevzu korkma mevzusu değil, sadece çekinceler ve dikkat etme desek yeridir. Ayrıca Güçlü kadınlardan değil bu, vicdansız kadınlara karşı daha dikkatli ve savunmalı oluruz.

0
    0 Yorumla
  • HzLuciferr
    HzLuciferr Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl

haberlerde okumuştum adamın eşi fitnessçıymış aldatmış adam kadını sonra kadın gidip suç aletini kesip ağzına vermiş adamın nasıl korkmayalım güçlü kadınlardann Allah düşmanımın başına vermesin 😂😂

0
    0 Yorumla
  • Nesibi
    Nesibi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Cünkü pompisleri yemez güclü kadini idare etmeye, güclü kadin idare edilmesi zor olan kadindir. Kendilerinden üstün olma korkusu ve egolari tatmin olmayacagi icin kacarlar hep güclü kadinlardan. Bu sebepten mükevellit hic bir erkek güclü kadin sevmez , fark ettigini ancada virt bir bakmissin yok. :)))

0
    1 Yorumla
    • saat4
      saat4
      +1 yıl

tamam abla sensin

Yorumla
  • LightN0vel
    LightN0vel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 104
    +1 yıl

Güçlü ya da güçsüz kadından ziyade ortak paydaya varabilir vaziyette olduğumuz, tabiri caizse kafa dengi veyahut ruh ikizini tercih ederim. Sevdikten sonra utangaç, atılgan, kibar veyahut kaba farketmiyor ama kânımca en önemli etken saygı duymaktır.

0
    0 Yorumla
  • mekansahibişahmaran
    mekansahibişahmaran Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 92%
    +1 yıl

Çünkü onlar aşağılık kompleksine giriyor onlar ezik sünepe kadınlarla birlikte olup kendilerini pohpohlamaktan zevk alıyor. Kraliçeler olarak yalnız öleceğiz.

0
    0 Yorumla
  • Chılea
    Chılea Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Güçlü kadın kendi ayakları üzerinde durabilen kadındır, çoğunu baba parası ve eş parası yiyip büyüdüğünüz için ben pek güçlü kadın göremiyorum. Birde burada babalarının ödediği internet faturalarıyla, erkeklerin kurduğu bir sitede yücelik taslamanız ne kadar kötü bir durum 😂😂

0
    0 Yorumla
  • Ezgiturkolog
    Ezgiturkolog Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Güçlü kadın hep dikkatlerini çekiyor güçlü kadınların onları kabul ettiğini görünce bi g'tleri kalkıyor sonra pasifleştirme çabaları başlıyor. O güçlü kadında sevmişse amann onun dediği gibi olsun deyip tamam falan dedikçe. Erkek daha fazla hükmetme çabaları egosunu tatmin etmeye çalışmalar falan. Yeterince kendini bulunmaz hint kumaşı ve kral gibi hissedince doyuyor bu duyguya ve ayrılıyorlar.

0
    1 Yorumla
    • gelinherkes
      gelinherkes
      +1 yıl

Ben bile korkarım

Yorumla
  • pembe_leopar
    pembe_leopar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 52%
    +1 yıl

çünkü bunlar beni döverler falan diye korkuyorlar ondan yaani 😁😂

0
    0 Yorumla
  • Arkiner
    Arkiner Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Güçlü güçsüz her erkek korkar güçlü bir hatundan.
    Erkek ne kadar güçlü olursa olsun kadın o güce yenilmeyebilir ancak her şeyi ipe getiren güçte bir erkekte olsan güzelliğe yenilir hanımcı olursun.
    Tek yol Hanimcilik ama bilin bakalım ne eksik :d

0
    0 Yorumla
  • İzmir535
    İzmir535 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

Neyin korkmasına, bağlı, belkide, Ona Aşık olduğu için kaybetmeyi göze alamadığı için korkar, belkide diyer kadınlarda bulamadığı herşey onda bulduğu için korkar, ilham kaynağı olduğu için korkar, onu çok sevdiği için korkar, korkmak için bazı sebepleri vardır, her biri farklıdır

0
    0 Yorumla
  • RedGerd
    RedGerd Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Çünkü erkek cinsiyetine verilmiş bir iktidar odağı var ve bu odak, bütün sistemlere işlemiş durumunda. Yani iktidarda bulunan erkek olduğundan iktidarını hizmet sınıfında saydığı birisiyle paylaşmaktan çekineceği için o kesimin kendisiyle eş değer konuma gelmesini istemez. Erkekler, bu yüzden kadınların güçlü olmasından korkarklar. İşin sosyo-kültürel boyutu apayrı bir şey

0
    0 Yorumla
  • cankırıkları_
    cankırıkları_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Güçten kastını ekonomik özgürlük olarak anladım. Bazı erkekler evlendikleri kadını sürekli kontrol etmek ister, bazıları baskılar, kendi aklınca yasaklar koymaya çalışır. Eğer bir kadın kendi ayakları üzerinde durabiliyorsa bırakır gider o erkeği katlanmaz. Neyse ki artık kadınlar da her şeyi farkında...

0
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Aksine güçlu ayaklari üzerinde durabilen ne istediğini bile karakteri oturmuş bir kadın benim için her daim bir adım öndedir.
    Özellikle evleneceğim kadının böyle olmasını isterdim.

0
    0 Yorumla
  • Kerim8118
    Kerim8118 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Öncelikle soruya genel bi tanım yapman yanlış olmuş çünkü her erkek güçlü kadınlardan korkmaz tabiki korkanlarda vardır bunun tek bi sebebi vardır oda eziklenme kendini aşağıda görme erkek herzaman yanındaki kıza göre yukarda olmak onu kollamak ister bütün olay bundan ibaret sorunuza verdiğim cevap umarım yeterli gelmiş ve beni anlamışsınızdır👍

0
    0 Yorumla
  • MuptezelSaykoooo
    MuptezelSaykoooo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 89%
    +1 yıl

Yok güçlü kadından korkmuyorum ben tek korktuğum kadın, Pembe Saçlı, feministim diyip saçma saçma şeyleri savunmaya çalışıp kadın hata yapınca haklı çıkarmaya çalışan kadınlardan korkuyorum.

0
    0 Yorumla
  • DrSemilunaris
    DrSemilunaris Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Yüzde 10 luk bir dilimi gelip yüzde 100 gibi sorarsan tabiki kabul edememe görürsün. Genel olarak böyle birşey yok. Etrafında gördüğün bir kişiyi genele vurmaman en doğrusu. Bende şu an sadece sende olan birşeyi fark edip "Kızlar tek bir erkekte gördüğü kişilik özelliğini her erkekte olduğunu zannediyorlar " desem doğru olur mu?

0
    0 Yorumla
  • Depresif-_-Polyanna
    Depresif-_-Polyanna Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 71%
    +1 yıl

Kedi istiyorlarr sarıcaklar sarmalıcaklar😂
    Adam kendınii muhtac bırıne yardım edıncee Erkek gıbı görüyor😂
    çok dertlendim😂😂😂😂😂
    dipnot: istisnasanız susunuz😂😂

0
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Kim demiş korktuğumuzu aksine güçlü kadın severim kendi adıma

3
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 90%
    +1 yıl

Hepsi demeyelim ama bir kısmı güçsüz olduğu için kendilerinden daha güçlü birine tahammül edemiyorlar.. Keyifli geceler.

1
    0 Yorumla
  • theıtır
    theıtır Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 85%
    +1 yıl

Güçlü bir erkekten daha tehlikeli birşey vardır, acımasız biz kadın... bu söz böylemiydi yaa kfkfn

1
    0 Yorumla
  • gecelerikorkuyorum
    gecelerikorkuyorum Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Güçlü kadınlar hep yalnız kalır. Ama gerzek bi adamla yıllar geçirmektense onurlu bi yalnızlık tercih edilir bana göre.

1
    0 Yorumla
  • DreamWhileAwake
    DreamWhileAwake Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Özgüvensiz erkekler korkar anca

6
    0 Yorumla
  • Haylazzponçik
    Haylazzponçik Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Tekvandoya gitsem ılk yan bakan erkeğe güçlü kadını göstercem😂😂

2
    0 Yorumla
  • MAI-pen-rai
    MAI-pen-rai Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Bütun kadınların guclu oldugunu, erkeklere ihtiyacları olmadıgını bir duşunsene. Erkek için kıyamet budur. İşe yaramadığını hissedecek

0
    0 Yorumla
  • TheLostBoy
    TheLostBoy Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı.

Erkekler korkmaz ozguvensiz olanlar korkar. kendinden güçlü birini kontrol edemeyeceğini dusunduklerinden

0
    1 Yorumla
    • Gereksizzinsanlar
      Gereksizzinsanlar
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Devamını Gör (204)
Devamını Gör(249)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler neden güçlü kadınlardan korkar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden güçlü kadınlardan korkar? 151 cevap verildi
Kadınlar güçlü erkeklerden neden korkar? 5 cevap verildi
Erkekler güçlü kadınlardan korkar mı? 8 cevap verildi
Erkekler güçlü kadınlardan korkar mı? 17 cevap verildi
Güçlü kadınlar erkekleri neden korkutuyor? 104 cevap verildi
Güçlü kadın erkekleri korkutur mu? 30 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Utanmak bir kusur olabilir mi, ne derece masum ne derece saflık sizce?
  • Engelli bir çocuğunun olacağını bile bile onu dünyaya getirmek ister miydin?
  • Ait olmadığın masallardan kalkabildin mi?
  • En koyu renkler benimle olsun! Siyah saç her kadına yakışır mı?
  • Dudak içine dövme yaptırmak absürt mü?
  • En son hangi yeni diziyi bitirdiniz, şu aralar ne izliyorsunuz?
  • Evli biriyle görüşür müsünüz?
  • Çok mu dolusunuz?
  • Sizce sağlık nedir?
  • Her şeyi içine atan insanlar gerçekten güçlü müdür?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨