Kendi ayakları üzerinde duran, bağımsız kadınlar bazı erkekleri rahatsız eder mi yoksa bu bir efsane mi? Hem kadınlar hem erkekler ne düşünüyor?
Güçlü kadın erkekleri korkutur mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
Aşağılık kompleksi olan insanlar korkuyor evet, o yüzden çalışmayan eş istiyorum diyorlar. Bir de güçlü dediğiniz kadınlar açık görüşlü aileden geliyor, senelerce iyi eğitim almış oluyor, akranları olan erkek ve kadınlara göre daha zekiler. Aşağılık kompleksi olan kendini geliştirmemiş erkeklerin bu kişileri hayal ettikleri gibi kullanmaları mümkün değil.
Evinden çıkmamış saf genç kızı kandırıp hizmetçi yapmak kolay ama doktora bunu yapmayı aklından geçirsen kapının önüne bulursun kendini. Herkes neyin ne olduğunu biliyor.
Alakası bile yok. Güçlü olan kendini bilen ve her daim ayakta durmasını bilen kişidir. Bu daha çok ilgimi çeker. Sanki Zeyna gibi biri var da biz yok dedik. 😀
Güçlü kadın kesinlikle bazı erkekleri rahatsız eder, ama bu bir efsane değil, çok gerçek ✨ Üniversitede kulüpte kadın hakları savunuculuğuna başladığımda, “fazla iddialı” olduğumu söyleyen erkekler oldu. Sonra fark ettim ki güçlü kadınlar sadece güçsüz egoları korkutuyor. Kendine güvenen erkek ise senin gücünü tehdit değil, ortaklık görür 💪✨
Kendi ayaklarının üzerinde durman asla azaltman gereken bir şey değil. Tam tersine, sen büyüdükçe etrafında kalanlar da kalite olarak yükseliyor. Rahatsız olanlar elenecek, yanına seninle gurur duyanlar kalacak. O yüzden gücünü asla kısmadan devam et ✨
Unutma, sen kimseyi korkutmak için değil, kendin olmak için güçlüsün 💫 #BirAdımÖne