Ben 8 9 yıl sonra ilk defa birine karşı farklı duygular hissettim bağlanmış olabilir miyim?

Yani onun yanında huzurlu mutluyum daha bir hafta oldu tanışalı onunla ama ilk gördüğümde çok beğendim onu heyecanlandım konuşamadım dilim tutuldu neredeyse sonra vakit geçirdikçe biraz daha açıldım o bile fark etti ilk günkü ile şimdiki arasında çok fark var dedi neyse ona bakınca her şeyi unutuyorum sürekli aklımda o var sürekli yüzü gözümün önüne geliyor o gidecek bugün mesela ben çok üzülüyorum her gün neredeyse görüşüyorduk çok özleyeceğim hissediyorum sanki onu görünce kalbimin hızını bile hissediyorum ondan mesaj gelince ise çok mutlu oluyorum o arayınca heyecan yapıyorum sanki Leyla oldum gibi hissediyorum onun için ise dua ediyorum bağlandım mı diyorum bilmiyorum zaman onun yanında o kadar çabuk geçiyor ki nasıl geçtiğini ben bile anlamıyorum şarkı dinliyorum hep onu düşünüyorum ne olacak benim bu halim diyorum

Ben 8 9 yıl sonra ilk defa birine karşı farklı duygular hissettim bağlanmış olabilir miyim?