Aldatıldım, terk edildim ve hala eski sevgilimi stalklıyorum, bu psikolojiden nasıl çıkarım?

Kızlar ben uzman çavuş bir çocukla 5 aydır sevgiliydim, beni aldattı. Aldattığı kıza da, o kızın sorunları vardı, ben de yardımcı oluyordum, ondan konuşuyordum demiş. Kız da çıkmış bana diyor ki ben her şeyden haberdarım, o iyi niyetli olduğu için senle konuşmuş, biz sevgiliyiz 3 gündür, nasipse sevgilim derim, birbirimizi tanımak için konuşmaya başladık, senle sevgiliyken benle sevgiliydi dedi. Sonra ben bu itten ayrıldım, bu bütün gün ağladı hüngür hüngür, ben de geri döndüm ertesi gün ve diğer gün beni geri terk etti. Ben de gidip TikTok'ta canlı yayın açtım canı yansın diye. Bu da bana sen karaktersizsin, bir daha benim adımı bile anma bilmem ne ol git dedi ve ben her dk onu sallıyorum, Instagram'da aktif mi diye ona bakıyorum. Psikolojim çok kötü bozuldu, pişman olmuyor, yazmıyor, sürünmüyor diye canım yanıyor. Kızlar ben ne yapacağımı, nasıl unutacağımı... Beni 5 ay evleneceğiz, seviyorum deyip kandırdı, umut verdi, psikolojimin içine etti. Ben duramıyorum ne olur bana bir akıl verin.

Aldatıldım, terk edildim ve hala eski sevgilimi stalklıyorum, bu psikolojiden nasıl çıkarım?