Peki siz hiç bile bile hangi red flag’e ‘ama onda bu farklı’ dediniz?
14 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Peki siz hiç bile bile hangi red flag’e ‘ama onda bu farklı’ dediniz?
Cevap
13Cevap
çoğu zaman sevgi değil kendini kandırmak oluyor insan karşısındakini değiştirmeye çalışmak yerine olduğu haliyle görmeli
Görmezden geldiklerimiz çoğu başımıza iş arıyor
Kimse kimseyi düzeltemez bu bir gerçek ya
Ama işte azıcık sağ olduğum için ben düzeltirim diye deneyebilecek kapasitede biriyim
Görmezden kesinlikle gelmem görmezden gelmek kabul etmek olur
Benim de kendime göre yöntemlerim var bu konuda
*saf
Yavrum sen saf değilsin , sen iyilik meleği gibisin. Ölürüm <3
Yok ve kuzum safım işte gerçekler bu 🥹
Yaaa birtanem 🥰
Ben de safım ya , annem hep der ki herkesi kendin gibi bilme.. Ah ah :)
Anneler haklı maalesef insanlar çok kötü 🙄
Oo arkadaşlarımın bana yaptığı kötülükleri anlatsam 2 gün sürer. Şu an o sebepten hiç arkadaşım yok , edinmeye niyetimde yok. Ben sizinle mutluyum :*
Yaaa bizde seninle mutluyuz 🥰🥰🥰
Yerim kii😽😽😽
🥰🥰🥰
Off her boyle terim duydugumda google a mi bakacagim ben 😅Neydi bu flag
İki dakika bakıver eskir misin be :D
Kırmızı bayrak demek red flag , ayrıca ai değiştirmiş onu.
O bayragi ai ye dikecem az kaldi 😅Yani birisinin bir ozelligi bize gore kabul edilebilir bir durum degil ama bunu kabul ediyoruz oyle mi?
Yani bu durumu kabul etmek sevgi mi yoksa biz bunu düzeltiriz diye mi düşünüyoruz :D
Dik bence de :D
Dikicem cok sinir oldum 😅Himmm bence ego tatminligi yani bunu becerebilirsek bak gordun mu adami ne yaptim kuzu gibi oldu vs gibii yani benim elime dusen kurtulabilir mi beee gibi 😅
Yok düzelmezler deyip hiç o işlere girmemek gerek bence :)
Mantikli ama ben mantikli seyleri sevmem 😀
O zaman sana kolaylıklar dilerim.. :)
Tesekkurler 😅
Gormezden gelmemek gerek goz onunda bulundurmalı ve uyumsuzluk soz konusu ise anlasma yapilmali bence
Bazı insan sevince inkar edip her ne kadar kemiklerine kadar bu hissetse de öyle olmadığını düşünüyor. Kendine aksini inandırıyor. İnsanlar değişmez neyse odur. Ben bunu düzeltirim diyen kendini kandırıyordur aynı hesaba geliyor 🤔
Adama yatmiyorsa popoya tekme 😅 uğraşamam red flagiyla felaan kimsenin 😄
Görmezden gelme sevgi değildir kendimizi kandirmaktir. Düzeltirim diye düşünüp düzeltemeyincede kendimizi kaybediyoruz 🫠🫠
Anasının bakamadığına biz mi bakıcaz aşkım :D
Aslında sevgiden ama uzun vadede çok zarar verebiliyor bazı şeyleri görmezden gelmek değil çözülebilir mi ona bakmak gerekiyor ki ilişkinin sağlıklı ve uzun ömürlü olabilmesi için bence ✨😌
Fazla sevgiden gelen bir şey kimse kimseyi düzeltemez kişi değişmeyi kendi istemediği sürece
Dedim ve ağzıma etti, tövbeliyim düzgün olmayaní sutlarim
Artık o işlere bakmıyorum çok rahat ettim
boşa kürek çekmek
Ne sevgi ne başka bir şey aptallık
Tamamen mal oldu durumu bu.
Olma*
Red flag red flagdir. Göz göre göre ihlali sonradan büyük sıkıntılara neden olur.
Yoksunluk da olabilir
Aslında kendimizi kandırıyoruz
Kendini kandırmak
Red Flag? :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkta o kırmızı bayrakları görmezden gelmek maalesef sevgi değil, kendimizi adeta o ilişkinin ücretsiz stajyeri yapmak aşkom 💅 Biz kadınlar bazen terapi merkezi gibi çalışıp her şeyi düzeltebileceğimize inanıyoruz ama değişim sadece kişinin kendi isterse olur ✨
İtiraf ediyorum, eskiden ben de iletişim kurmaktan kaçan birine ama o aslında çok hassas diyerek şans vermiştim. Sonuç mu? Tam bir zaman kaybı 🥺
Peki senin bile bile göz yumduğun ve seni en çok yoran o kırmızı bayrak hangisiydi, gel biraz dertleşelim ☕💖