Herkese selam genelde ilişkilerimde akışa bırakıyorum ve içimden geldiği gibi davranıyorum içimden ne geliyorsa o an sevdiğimi mi söylemek istiyorum yapistiriyorum hiç öyle xunu yapayım bunu yapayim şu taktigi uygulayayim o gelsin peşime gibi bi dusunsem yok fakat son zamanlarda düşünüyorum da taktik olmalı mıdır böylesi daha mi çok bağlanıyor erkek noluyor anlamıyorum sizce de taktik gerekli mi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir süre taktik uygulamak şart ama kendin, peşinden sürükleyen tip bir kadınsan taktige gerek yok , cok saf ve merhametli kadınlar kesinlikle taktik yapmalı çünkü ileride ilişki kadın icin cok kötü ve üzücü bir hal alıyor , erkek kıvama gelene kadar taktik yapılmalı
İkinci betimlediginiz kadınım maalesef :) keşke taktik işini becerebilsem geç kaldım
Valla kanka eğer bi erkek seviyorsa İnan bana taktik uygulasan da uygulamasan da sana deli gibi bağlanıyor yani tamamen karşındakine bağlı bence
Off taktik gerekli mi yani çok calkantili bi ilişki içindeyim kısacası 2 kadın 1 adam olayına düştüm karşıdaki taktik uyguluyor gibi
Taktik kullanmazsan kullanılırsın
En başta bunu dusunseydim keşke artık geç olduğunu düşünüyorum
Hiç bir şey için geç değildir. Olduğun durumu düşün ve en güzel taktiği uygula
Peki şu an tekrar döndü döndüğü zaman da ben klasik ne kadar sevdiğimi falan belli ettim ne yapabilirim şu an pek ilgilenmiyor gibi nasıl bi taktik uygulayatim
En güzeli onu şüpheye düşürmek mesela sevdiğini söyle ama öyle davranma
4 gün yazmadım döndü yazdı bana mesela gerçi ben onu benimle ilgilenmedifi için yapmıştım canım gibi bi de bunu söyledim:)
Durup dururken yakın davranma ama sana sorarsa ve neden bana soğuk davranıyorsun derse ona, seni çok seviyorum, sen yanlış anlıyorsun, bazen yoğun oluyorum falan de. Biraz psikolojik baskı kurman lazım ki sana yaklaşsın
Sanırım o bunu yapıyor bana off nefret ediyorum bazen ondan
Böyle düşünme. Sen ondan nefret ettikçe kendini ona çekiyorsun çünkü sen bu duruma alışmışsin ve yenilmişsin. Senin özgüvenini ve auranı yükseltmen gerekiyor.
Ah bana neler yaptı bir bilsen çok seviyorum onu ama hak etmedi benim sevgimi değerimi
Peki neden ayrılığı düşünmüyorsun. Ben cevap vereyim, kendini şu an ona bağlı ve onsuz yapacakmış gibi hissediyorsun dimj
Öyle değil zaten kaç defa konuşmadık aylarca bi araya falan geldik sonra neden bilmiyorum ama seviyorum onu
Bence bu durumdan bir an önce kendini kurtarmam gerekiyor
Nasıl yapicam bilmiyorum 2 hafta önce eski sevgilisini takip ettiğini görünce iletişimi kestim ve yataklara düştüm düşün hastalandım hastanelik oldum
Bu zamanla yapabilirsin. bir şey'den hemen vazgeçmek zor olur.
Bilmiyorum nasi olucak işin kötü tarafı artık kimseyi öyle sevemeyecegimi düşünüyorum kimseye öyle bakamayacagimi kimseyle öyle olamayacagimi
Sadece düşünüyorsun ve emin ol ki öyle olmuyor. İnsan tam bitti derken karşısına biri çıkıyor ve diyor ki "bu sefer tamam." Sen kendini çok yıpratmamaya çalış. Başka birileri ile konuşmak sana iyi gelir.
Bak başka birileri var zaten o da şöyle bana değer veren aramızda bi şeyler olmasını isteyen bi kişi var ama ben istemiyorum onu
Önemli olan seninde istediğin kişi olacak ve ayrıca insan şu an ciddi bişi düşünenle değilde daha çok flört ya da öylesine biriyle konuşmak ister ve bu daha iyi gelir
Öylesine de konuşup karşı tarafa umut vermek istemiyorum yoksa birilerini bulup konuşur kafamı bi şekilde dağıtmaya bakarım ama öyle de karşı tarafa umut vermis oluyor gibi geliyor
Öylesine derken sadece senin değil karşındakinin de öyle olması gerekiyor. Bu durum seni daha çok rahatlatir